PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 128 529
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Good Box кога пристига?

# 556
  • София
29-ти Simple Smile

# 557
  • somewhere over the rainbow
Аз не поръчах ГБ, заради балсама /или там каквото е/ за тяло. Не се  мажа с такива неща и са ми напълно излишни. Имам поне 5 от подаръци, които само пълнят шкафовете.
За сметка на това ФБ е много хубава и съжалявам, че не я поръчах.

# 558
Аз поръчвам ГБ в деня,когато ми пристигне предходната кутия.Тоз стягащ балсам е пълна глупост.Подозирам,че кутията ще е кофти тоя месец.

# 559
  • София
Вече се излагат с душ геловете на Sante и лосионите за тяло.. определено ако продължяват така ,след лятната им почивка ще спра да ги порчвам , защото просто се затрупвам с ненужна еднообразна козметика.

# 560
Вече се излагат с душ геловете на Sante и лосионите за тяло.. определено ако продължяват така ,след лятната им почивка ще спра да ги порчвам , защото просто се затрупвам с ненужна еднообразна козметика.

И аз така! След като получа кутията, със сигурност ще им пиша по този въпрос, защото не съм сигурна доколко четат анкетите.

# 561
Има ли някой поръчал тази кутия?
https://www.instagram.com/belleboxbg
Поръчах , но изтървах срока за Юни и ще дойде чак юли месец.

# 562
Изглежда доста интересна кутията. Дано държат добро ниво.

# 563
Има ли някой поръчал тази кутия?
https://www.instagram.com/belleboxbg
Поръчах , но изтървах срока за Юни и ще дойде чак юли месец.

Гледам, че залагат на Мейбълин и Лореал, а аз не съм им особен фен, но ще се радвам, ако споделиш мнение като я получиш. Като ми изтече абонаментът на Pick N Dazzle не мисля да го подновявам, скъпичка ми идва за продуктите, които получавам, макар че съм доволна, но кутиите са ми в повече така или иначе.

Ето какво имаше в кутиите за април и май:

Април
Скрит текст:

1. Балсам за устни - OBJECT OF AFFECTION LIPBALM VANILLA SKY - хубав е, мирише чудесно на ванилия
2. RIMMEL SCANDAL EYESHADOW STICK 006 PURPLE - сянка за очи тип молив, моята е лилава, но не съм я пробвала все още
3. Крем за премахване на лицевото окосмяване - не съм го пробвала, но ми писна да ползвам ленти, така че се надявам да действа
4. Палитра за стробинг с хайлайтъри на Miss Cop - не съм ползвала до момента, така че ще пробвам с интерес
5. MIZON JOYFUL TIME ESSENCE MASK HYALURONIC ACID - еднократна шийт маска
6. Мостри - много ги повтарят, събрала съм по 3-4 от вид

Май
Скрит текст:

1. SMOOTHY GLOSS LIP PENCIL 09 ROSE INTENSE - червило тип молив - не съм го пробвала още, но ми харесва цвета
2. Тоник за лице Kueshi
3. MAXI SUN BRONZING POWDER 01 - LIGHT на Miss Cop - огромна е!
4. SECRET KEY NATURE RECIPE MASK PACK PEARL - еднократна перлена шийт маска за лице
5. MADES RECIPES JUICY DELIGHT VOLUMISING CONDITIONER - балсам за коса, мирише чудесно! Първоначално в кутията ми имаше шампоан, но тъй като съм събрала доста шампоани, а и в първата кутия ми бяха сложили на същата марка, го смених с балсам и не съжалявам!
6. Мостри

# 564
Ето какво съдържа Full Box.
Продуктите са на стойност 140 лева.
.
Скрит текст:

1. Bare Minerals - червило и гланц - пълноразмерни.
2. Technic - Палитра 4 цвята сенки - пълноразмерна.
3. Kiko Milano - палитра от бронзант, руж и хайлайтър. ( Мисля, че е пълноразмерна).
4. Kiko Milano - Четка за грим.
5. LaCoste - парфюм.
6. Revlon - ампула против косопад.
7. Nuxe - флуид за лице.

И четката каква е?
.
Скрит текст:
Четката е за руж. .

# 565
Аз вече не поръчам Good Box. Много ме разочароваха. Наблюдавам Кибрит как се представят и може да поръчам през следващите месеци.

# 566
Ето какво съдържа Full Box.
Продуктите са на стойност 140 лева.
.
Скрит текст:

1. Bare Minerals - червило и гланц - пълноразмерни.
2. Technic - Палитра 4 цвята сенки - пълноразмерна.
3. Kiko Milano - палитра от бронзант, руж и хайлайтър. ( Мисля, че е пълноразмерна).
4. Kiko Milano - Четка за грим.
5. LaCoste - парфюм.
6. Revlon - ампула против косопад.
7. Nuxe - флуид за лице.

И четката каква е?
.
Скрит текст:
Четката е за руж. .
Благодаря,mariq_kalichin!

# 567
Успях да поръчам My full box  summer edition, в 6:53, писах на едни приятелки, които я чакаха, две от тях поръчаха и хоп в 8:03, третата се оплака, че количеството е изчерпано, интересно ми е, какво ще има и се чудя, колко бройки пускат от тези специални издания.

# 568
Аз си поръчах лятната кутия на гуд бокс. Добре звучи, щея видим на живо.

# 569
Ако някой си е взел ГБ и Кибрита, да (по)каже какво има в тях, моля, че моите утре ще ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт