PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 128 525
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз днес ги взех, но чак вечерта ще мога да ги покажа, след работа.

# 571
  • София
Ето и какво има в Кибрит:
Скрит текст:
Списък на съдържанието: https://drive.google.com/file/d/18Jjgm-zucRaekcGletCqQEnRlXwNhabG/view

И две снимки:

GoodBox:

Честно казано и двете кутии не ме грабнаха особено. А GB има доста повтарящи се продукти от предни кутии ми се струва.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 15:00 от 404NotFound

# 572
  • Варна
Добре че не съм поръчала GoodBox. Веднъж пробвах въпросния слънчев шампоан и после едва го измих от косата си. Всъщност трябваше да ползвам друг шампоан за да го махна от косата си, защото нямаше махане само с вода  ooooh!

# 573
Добре че не съм поръчала GoodBox. Веднъж пробвах въпросния слънчев шампоан и после едва го измих от косата си. Всъщност трябваше да ползвам друг шампоан за да го махна от косата си, защото нямаше махане само с вода  ooooh!

Абсолютно вярно. Имам го от една кутия на фул бокс. Къпя кучето с него. Сега за първи път поръчах гуд бокс и като го видях, ми се дорева.

# 574
И аз получих ГБ днес.Шампоана е отврат,имам лоши спомени от него.Изразходих си го като мих външните стълби с него.
Има бурканче с бяла хума,която навремето ползвах вместо измивно средство за лице и много ми харесваше резултата.Сега не знам как ще го ползвам.Балсама за тяло отворихте ли го,мирише малко гадно.

# 575
  • София
Не съм получила кутията още , а вече съм тотално разочарована и се чудя дали да им я върна... Този шампоан е пълно безумие , ужасен е (и аз го имам от предна ужасна кутия на Your box , които прочем тотално изчезнаха (добре ,че не направих абонамент към тях , не знам дали са върнали парите на тези с абонаментите)) . Аз го набутах на мъжа ми , който е 1номер подстриган винаги и каза ,че му дразни и не е хубав. И кучето не бих изкъпала с него..
Вече съм на мнението ,че нищо не ми харесва достатъчно вече. Жалко

# 576
А пък аз като ви чета за пореден месец съм доволна, че не съм си поръчала ГД Joy Joy

# 577
  • София
Аз се отказах от ГБ. Последните месеци за НИЩО НЕ СТАВА..

# 578

Абсолютно вярно. Имам го от една кутия на фул бокс. Къпя кучето с него. Сега за първи път поръчах гуд бокс и като го видях, ми се дорева.
В коя кутия на фулбокс? Аз ги имам всички, но този шампоан не съм го виждала, мисля че те не работят с тях...

# 579

В коя кутия на фулбокс? Аз ги имам всички, но този шампоан не съм го виждала, мисля че те не работят с тях...

Yourbox e била кутията. Извинявам се.

# 580
  • София
Качвам снимка на Good Box
Скрит текст:
Определено не съм впечатлена , но вероятно ще поръчам и Юнската

# 581
Някой получил ли е специалното издание на Full Box?

# 582
Някой получил ли е специалното издание на Full Box?
Аз
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 19:05 от bubanka

# 583
Някой да е получил Bellebox?

# 584
  • Бургас
И аз това щях да питам, моята първа кутия ще е юли.

Общи условия

Активация на акаунт