PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 127 162
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
А някой поръчва ли си "КИБРИТ"?

Да, аз, скоро трябва да дойде и Кибритът.

# 631
Щяло да има 2-ро ( ново) лятно издание на Full box Simple Smile надявам се мълвата да е вярна.

# 632
  • София
Днес получих Кибрит, ето какво има в нея:

(Предварително се извинявам, че снимките не са ми много добри)

Скрит текст:

# 633
Благодаря ти, че сподели 🙂

# 634
Заложили са повече на козметиката този път, но аз съм доволна.

# 635
  • Варна
Доволни от кутията на Пикен Дазъл има ли? Питам за икономична кутия. Идеята за въпросника е хубава,но се чудя дали са им хубави нещата.

# 636
Разгледай ми мненията по-напред в темата, пускала съм и снимки. Аз съм доволна, продуктите за този ценови клас са добри. Наистина се съобразяват с бюти профила. Като си посвърша запасите от продукти, ще си подновя абонамента, но сега кутиите са ми твърде много.

# 637
Вчера се абонирах за  Пикен Дазъл средния вариант като посочих един желан продукт /спирала /
За съжаление не бях в час за това ,че ако се регистрираш през линк на някой регистриран се начисляват отстъпки на и на двамата .
Надявам се утре да ме зарадват Simple Smile

# 638
  • Варна
Получихте ли fullbox кутия? Аз още нямам известие от Еконт.

# 639

Нали пише, че доставките ще са на 20-ти.

# 640
Пуснали са спешъл едишън на фулбокс с Ритуалс продукти, ама цената му е уау.
Два дена му се чудя... ако са душ гелове, благодаря. Ще се затрупам съвсем.

# 641
Цената за марката си е съвсем нормална, даже ниска. Комплект от 4 продукта си е към 39 паунда https://www.amazon.co.uk/Rituals-Ritual-Ayurveda-Balancing-Colle … 7DCFND017SW2EKA76 ... а в кутията са 7 продукта, доколкото четох.
Иначе Rituals си предлагат основно козметика за тяло, май имат само една серия за лице, но аз толкова харесвам продуктите им (тези за тяло), че ги ползвам и за лице Relaxed
Аз я поръчах, ще пиша като дойде Simple Smile

# 642
тук има изброени някакви продукти /шест/, не влизат ли точно те в кутията?
https://myfullbox.com/bg-product-details-30.html

# 643
Аз няма да я поръчам. Аман от душ гелове и лосиони. Имам за поне три години напред, като и подарявам от тях.
Някой взел ли е пинкс, има някаква юбилейна, която не си спомням дали я поръчах 🤔 не виждам да има месечна за юли??
Имам известие от Спиди Негонзалес за 20ти.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 10:48 от Бухали и Сови

# 644
  • Стара Загора
Доставкага от сайта на Rituals над 65 евро е безплатна до тук, така че си помислете дали си струва, ако са в пълен размер продуктите да. Но за травъл сайз тц.

Общи условия

Активация на акаунт