PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 128 499
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Спец. кутия на фулбокс също е с безплатна доставка, продуктите на ритуалс са в 3 размера по принцип -  S (50 ml), M (70 ml) и L (150 - 200 ml). За 7 продукта, в който и размер си струва, защото е към 10-12 лв на продукт. Поне аз така разсъждавам...

# 646
Това което бяха сложили на ритуалс във второто summer издание, толкова ми е неприятно на мирис, че го подарих, не ми се рискува да правя подаръци за 79,90 лв. Иначе Full box-a утре ще дойде, аз съм забелязала, че винаги в петък ги пращат.

# 647
Здравейте,

може ли да пишете кои продукти бяха вътре? На мен от тези серии, които са посочили laughing Buddha ми е любим.

За Юлския брой трябва днес да си я взема, ако някой вече е взел своята нека пише какво има в нея Simple Smile Много ми е интересно

# 648
В Юнската кутия има:
1)Bellapierre cosmetics крем червило. Моето е Nude - прекрасен цвят и мирис има.
2) Zahra beauty oil- Масло от Моной- ароматът е божествен.
3)Charles Worthington - сух шампоан. Тествах го вече, хареса ми.
4) Posibility of Лондон -  body wash, с аромат на череши е моя.
5) Маска за лице на Tony moly - аз съм им голям фен!!!
6) Secriss Korea- маска (пач) един за устни и един за  околоочен контур.
7) Оlay - една доза околоочен серум
Допадна ми кутията, този месец.

# 649
  • Варна
 Posibility of Лондон при мен е лосион за тяло.

# 650
В Юнската кутия има:
1)Bellapierre cosmetics крем червило. Моето е Nude - прекрасен цвят и мирис има.
2) Zahra beauty oil- Масло от Моной- ароматът е божествен.
3)Charles Worthington - сух шампоан. Тествах го вече, хареса ми.
4) Posibility of Лондон -  body wash, с аромат на череши е моя.
5) Маска за лице на Tony moly - аз съм им голям фен!!!
6) Secriss Korea- маска (пач) един за устни и един за  околоочен контур.
7) Оlay - една доза околоочен серум
Допадна ми кутията, този месец.

да моята съдължа същите неща Simple Smile

# 651
И моята. Червилото ми идва тъмно, но е хубаво. ИНТЕРЕСНА ми е дозичката около очен серум.

# 652
  • Бургас
Аз реших да съм пас този месец. Сериозно се замислям за кутията на Лук Фантастик, българските след една година се превръщат в баналното - един душ гел, един лосион за тяло и сух шампоан, две мостри и едно банално червило.
Какво да ги правя - освен да взема да замерям с тях свидетелите на Йехова, които звънят на входната врата в неделя сутрин?!

# 653
Добро утро. Поръчала съм само ФБ за август.
Честно казано и на мен ми писна от еднотипни продукти в кутиите. Душ гелове, лосиони, тук таме нещо интересно, червило и това е. Моята кожа е хипер реактивна, огромен процент от продуктите не ги ползвам. Много раздавам, много пробвам веднъж или два пъти и хвърлям. Като че ли ще съм пас за известно време. Ако имаше кутия само от мостри на бяла козметика щеше да е добре.

# 654
Защо не прегледате пик и дазъл? Ние събрахме и подарихме абонамент на моята сестра за РД и много хубави неща има, разнообразни и съобразени с нейния профил. Едвам се въздържам да не наравя и аз един луксозен абонамент Grinning

# 655
Вярно е, че са доста еднообразни кутиите, но аз някак се примирих вече, поне изпробвам нови марки и нови продукти. А и нещата са такива, които влизат в употреба всеки ден, така че дори и да съм насъбрала много, все някога ще ги използвам. За щастие нямам проблемна и чувствителна кожа и рядко имам проблем с някой от продуктите, а и повечето цветове ми ходят или поне аз се харесвам с тях. Понякога и аз използвам някоя от резервите за подарък.

Понеже повечето ми кутии са в почивка, съм си поръчала BelleBox за август, трябва да дойде от 1 до 3 число, да видим дали ще ми харесат нещата. Чакам си и Кибрита.

Въпреки старите ми пререкания с FullBox, следя последните кутии и виждам, че нещата са се подобрили и цените, които слагат на листовката вече са по-близки до реалните. Като че ли те се стараят да разнообразяват и слагат малко по-интересни продукти, освен обичайните заподозрени. Направих си абонамент, надявам се да не ме разочароват отново.

# 656
  • София
Ето и Кибрит за този месец:

Скрит текст:

- Керамична чаша
- Маска за коса
- Мицеларна вода
- Почистваш гел за лице
- Мокра кърпа за тяло
- Масло против целулит и стрии
- Барче с ядки и шоколад
- Маска за лице

# 657
Човек може да уважава Full Box дори и само за това, че единствено те сред българските кутии не работят с Христина и Сапунената работилница Grinning

# 658
Ето и Кибрит за този месец:

Скрит текст:

- Керамична чаша
- Маска за коса
- Мицеларна вода
- Почистваш гел за лице
- Мокра кърпа за тяло
- Масло против целулит и стрии
- Барче с ядки и шоколад
- Маска за лице

Много ми допада кутията този месец на мен. Следващата кутия ще е чак през септември.

# 659
  • София
Да и на мен този път ми допадна кутията.  H0uSse_Baby имаш предвид, че ще почиват и няма да има кутия следващият месец?

Общи условия

Активация на акаунт