PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 127 161
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Да, август са почивка. Понеже имам абонамент и звъннаха да ми кажат по телефона, но предполагам, че и във ФБ ще обявят.

# 661
  • София
Благодаря ти за информацията. Значи следващият месец няма нито GoodBox, нито Кибрит.

Оглеждам се за нова интересна кутия, но нищо не намирам.

# 662
Заради сушата съм си поръчала BelleBox, LipBalm също трябва да има, както и Фул бокс предполагам.

# 663
  • Варна
Заради сушата съм си поръчала BelleBox, LipBalm също трябва да има, както и Фул бокс предполагам.
Пристигнала ли е BelleBox. Някакви впечатления от кутията.

# 664
Пристигнала е, но не съм си вкъщи, чак в сряда ще мога да си я видя и да споделя впечатления. Надникнах в Инстаграм какво има в кутията, на пръв поглед ми допада - https://www.instagram.com/p/BmAiw02nk9J/?taken-by=petit005

# 665
Извинявам се , че това което ще споделя не се отнася за тези кутии. Покрай тях обаче и много фейсбук страници предлагащи дрехи и козметика започнаха да правят такива мистериозни кутии , като обещават за 40 или 50лв да получите продукти над тази стойност , което обаче ме навежда на мисълта , че ако тези хора слагат козметика за 100лв в кутия за 50 никога няма да печелят. От любопитство си поръчах такава кутия от така нашумелият сайт - Mystery box bulgaria , който има кутии на различни цени , като във всяка кутия в зависимост от цената ще има различни дрехи/аксесоари/козметика на марки като Too faced , Kylie , Huda beauty и още много подобни. Кутията която аз си взех струваше 70лв , като в нея трябваше да има някаква чанта или скъпа дреха...даа ама не. В тази моя кутия имаше чанта реплика на Chanel , която не е и толкова добра реплика. Проверих цената на тези реплики и те са от 30 до 50лв най много в различни сайтове. Освен нея получих и някаква метална гривничка и пачове за под очите против тъмни кръгове - китайски обаче. Червило на MAC - отново фалшиво , и не това ме подразни толкова , колкото това че изобщо не може да се нанесе , защото е много сухо. Кутията ми според мен не е повече от 40-50лв а аз дадох 70. Та съветът ми е да не се залъгвате с тези кутии. Същите Mystery box в момента имат нова страница и отново качват смешни постове и снимки на телефони , лаптопи , че даже и парични суми от 1000 до 4000 лева , които могат да ви се паднат в кутия. Коментарите отдолу се трият , защото хората поръчали тази кутия са недоволни и получават блузка или часовник за 10лв а плащат 45. Привлича вниманието на тийнейджъри и деца за съжаление. Просто исках да споделя мнение надявам се да съм ви полезна ако сте обмисляли да купите нещо подобно.

# 666
Ето по-подробно какво има в BelleBox за август:

Скрит текст:

1. Лосион за тяло Lipsy Glam Shimmer 75ml
2. Изкуствен тен на Rimmel
3. Сянка за очи в хубав nude цвят на Loreal
4. Металически лак за нокти на Loreal - отново страхотен цвят

Като цяло съм доволна от продуктите и кутията.

Този месец и Пинкс се представиха добре или поне на мен ми допада кутията:

Скрит текст:

1. Органичен душ-гел на Bema с аромат на лимон и ванилия 200 мл - имам и лосион за тяло, не са лоши
2. Крем за след слънце на Avene 50 ml - доста голяма опаковка, 200 мл струват над 30 лв.
3. Слим олио Elancyl, подпомагащо отслабването 25 мл
4. Кератинов шампоан Rene Furterer 15 мл
5. Мостри на шампоани - 2 х 10 мл на Klorane с иланг-иланг, 1 х 10 мл на Ducray за чувствителен скалп
6. Гел лак за нокти wet n wild без печене, красив, бонбонен розов цвят 7 мл

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 12:39 от H0uSse_Baby

# 667
mvladimirova27 права си, много от кутиите са меко казано неизгодни. Аз залагам само на отявлени и с репутация ( добра). Ползвах Goodbox- Спрях, защото се пренаситих, след време отново може да ги подновя. Myfullbox - абсолютно доказани последните 6м. Продуктите им са оригинални ( писала съм специално до RItuals  за справка) и новият ми любимец Pick and Dazzle (там сама си избирам кутиите).

# 668
Съгласна съм за Pinks ,good box , pick n dazzle и т.н , но тяхната цел не е да те прецакат ако може така да го нарека. Въпросните които споменах не са абонаментни кутии а просто предлагат кутия по избор на клиента - дали с козметика , дали дрехи и т.н и разбира се и на каква стойност. Не ми се мисли в кутия от 20лв какво ще има щом в кутия за 70 нещата са толкова евтини и в никакъв случай не надвишават стойността на кутията. И не ме подразни колко аз изгубих а че всеки лош коментар се трие за да не разубеди някой да си купи и също да бъде излъган.

# 669
Бейби, тази кутия на Пинкс лятната ли е или юбилейната?

# 670
Лятната е тази.

# 671
А, мерси . Сутринта я поръчах.

# 672
Доставкага от сайта на Rituals над 65 евро е безплатна до тук, така че си помислете дали си струва, ако са в пълен размер продуктите да. Но за травъл сайз тц.

В Аутлет на Ритуалс подобен сет струва 20 евро...

# 673
Къде е този аутлет? Ако е онлайн ще го изкупя Grinning ... Аз доколкото знам аутлетите са само в рамките на Нидерландия и не доставят извън нея, а и цените не са особено ниски.
Аз съм много доволна от кутията, но все не намирам време да снимам. Тя вече е изчерпана.

# 674
Хммм пробвахте ли пачовете за очи и маската за устни от ФБ? Не пазя листовката и не съм наясно със съставките, затова ме е шубе да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт