PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Разпиляна във въображението
Какво пренаписване на историята? Бонд е таен агент, който през 2016/7 може спокойно да е цветнокож...
Ако ще говорим за история отдавна трябваше да е пенсиониран или дори да не е сред живите.

Не съм чела книгите за Бонд. Там написани ли са някакви негови белези?

За историята не може да се говори. Неговите филми могат да се случват за една година само, исторически Peace

# 16
Не бях видяла, че има анкета Simple Smile Гласувах за Идрис. Не, защото мисля, че ще е новият Бонд, а защото ми се иска да е Simple Smile
Иначе и Кавил не бих отказала, ама той изобщо кандидат ли е?

Книгите не съм чела и аз, но едва ли те са ориентир при избора.
Използвах "история" не като исторически факти, а като нещо, което се случва някъде някога било то истинно или не.

# 17
Пропуснах анкетата

Ричард Армитидж

Но си искам

# 18
Да, Ричард ще е добър избор. Той си има силна фен база в Америка. И за него бих отишла минимум 3 пъти на кино  hahaha
Но едва ли е "кандидатствал".

# 19
О, просто нахвърлих Laughing Никой от гореспоменатите не ми се връзва и затова първият физически добре ми изглеждащ англичанин...

Ейдън и Джейми ще покажат младежките години на Бонд ли?

Пропуснах за Том Круз. Много го харесвам като актьор. Любимец ми е от детските години. Има филми-издънки и при него. Това, което не мога да му го простя е тази работа със сциентологията ooooh!

# 20
Какво се предполага,че трябва да ме шокира у снимката на Джейк с гаджето на Дианна? newsm78
Хванали се се под ръка? Това гейско ли се предполага,че трябва да бъде? Laughing
Да се целуват,та да се прави голям шум,но те са се хванали под ръка,може да е било на шега. bowuu
 Joy Каква любовница има Дианна? Защо приказвате глупости такава жена не съществува. Joy
Дианна  дори ще се омъжва,а вие и преписвате връзки въображаеми с жени?  hahaha
Щях да забравя един много интересен клип на Тайлър в който говори само за момчета. Говори,че на 15 години е имала първото си момче и целия разговор е насочен само на тази тема. Party
Каква помия пак изливате върху Калвин не мога да разбера  Sick

# 21
  • КиТ
Запис,трябва да следя Тайчето от близо Crazy

# 22
Лимонът е пълно нищожество като човек, това че ти, Троле, го харесваш говори достатъчно за теб.  Sick

За останалите ти глупости сме дъвкали достатъчно в старите теми, особено за Джейк, утрепал се е милия и от мъжественост и от хетеросексуалност.

Тайчето с момче на 15   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Я виж какво всъщност е правила на 18 и това не са думи на вятъра, а скрийнкап на съобщение, което още си седи в Мy Space там има и доста други подобни.
Въпросната девойка има така добре познатия външен вид от Карли, Диана и Емили,
Светла коса зеленикави, в случая синьо-зеленикави очи

Публично за същата девойка от най-хетеросексуалната певица в младостта и

За Диана и Моли, оставям KiL да ти разкаже, заедно са почти две години, има доста материал, като почивки и купони и любимото ми лес-групичка с гей-приятели  hahaha
Особено любима двойка са ми най-близката приятелка на Моли,
Трейси, с един от Хадвардските гейчета-евреи на Джош на Карли, Майки
Заедно бяха дори на Мет-галата   Whistling

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 12:41 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 23
Ейдън и Джейми ще покажат младежките години на Бонд ли?

И аз така мисля, но е факт, че постановката на Люк и Том с Тейлър е следствие на слуховете първо за Бел, а сега за Търнър.

# 24
Гласувам за Том, защото мисля, че заради Тай наистина ще го изберат за Бонд.
Правилно предвиди развоя на нещата Бум  bouquet
Но иначе искам да е Кавил-май наи ми допада визуално от другите спрягани.
Иначе за мен Бонд си е Пиърс Броснан  Heart Eyes

# 25
PR бюлетина за танцувалната вечер на Том и Тай в Нешвил. Приликата на ъглите на снимките с Кисгейта е потресаваща
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3653782/Taylor-Swif … ez-s-concert.html

Лимонът вече не е лице на бельото на ЕА.
Сигурно са му видяли Дъ снимките  hahaha
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3653785/Calvin-Harr … night-before.html

Кени, Джиджи и Хейли продължават да си правят срещи с папараците на Ню Йорк
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3653626/Kendall-Jen … eer-bodysuit.html

Люк се престарава да показва Хидълса
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3654102/From-perms- … able-fashion.html

Още две седмици Леля ще показва Хубавко пред британските папараци, Х фактор идееееее
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3653469/Nicole-Sche … -dinner-date.html

Не че нещо ама дънките му са като на Карли и Тайчето  Joy

# 26
Хубав е Хубавко, но Никол можеше поне да се усмихне.

# 27
Много ми харесва как ПР бюлетинът натъртва абсолютно всяка статия как видите ли Хубавко и Никол почнали да излизат още през юли миналата година.
Това че през август гледаше Кака като теле на събитието на Найки на ЮСО никой не трябва да си го спомня.
Както и че целия ЮСО прекара в компанията на пианистката, специална бфф-ка на Шанаа Латан
Цък

# 28
  • София
Иска ми се да е Том Хидълстън, определено би му отивало да е Бонд. Simple Smile

# 29
Гласувах за Идрис Елба, страхотен мъжкар  Crazy Цветът на кожата е без значение.
Хидълстън никак не ми стои добре до Тейлър, тя си е за лигав тип мъжле - Лимона, Джейк, Тейлър, Хари...
Според мен нескопосано представиха историята, трябваше по-дълго да се създава съспенс за връзка с Том, да има повече слухове (освен Мет Гала) и прочие. Сега си личи много, че всичко е съшито с бели конци - мина прекалено малко време от "раздялата" с Калвин.

Общи условия

Активация на акаунт