PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 235
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
За мен не толкова Том е амбициозния, колкото Люк  Mr. Green

В това има много истина Peace .

Впрочен, в ЛСА се леят доста клюки за Том, включително това, че се е радвал на мъжка компания в лондонски клуб за суингъри Rolling Eyes - http://www.lipstickalley.com/showthread.php/1046048-Tom-hiddlest … 1287#post27031287

Цитат
Around 2009/10 Tom and his girlfriend of the time Suzanna used to frequent the Killing Kittens sex parties in London. He's definitely happy to have fun with men but happier still to have his significant other playing with a couple of men at once. Good luck Tay Tay!

Том и Тейлър след концерта на Селена Гомез

И снимки. На първата Том изглежда така сякаш се опитва да се изтръгне от лапите ѝ. Не че нещо е виновно момичето, той сам си се е набутал в тази история Laughing .

# 31
Ох, поне вървят рамо до рамо, а не тя две крачки отзад както беше с Лимончов.

Може Люк да е главата зад акцията, ама ако не Том не иска, то Люк едва ли може да ги накара насила Simple Smile

# 32
Охо, тролчо се завърна!!!
Идвам да те открехна относно Даяна и Моли Хауърд  Mr. Green
Даяна е в доста стабилна връзка с нея от Август месец 2014 година.
Момичето е модна дизайнерка от Ню Йорк.
Никога за никого не е било тайна,че Даяна харесва жени.
Даже тя самата си го призна с тениската,която облече на турнето през 2011 година.
Само ти си в отричане на очевадните факти .
Даяна ходи по концерти,почивки и купони с нейната Моли,даже онзи ден са ходили двете на едно официално събитие.
И за да видиш,че изобщо не е въображаема оставям няклоко снимки на влюбените гълъбчета
  Heart Eyes

Също така да не споменавам за бурната любовна история, която Даяна имаше със Суифти,но за нея вече ти бе казано!
Даяна още следи Тейлър и чат пат и лайква снимки в Инстаграм.
Даже бас ловя,че ако твоята любима свръх "хетеро" Тейлър реши да и прости,то Ди веднага без дори да се замисли ще и се метне на вратленцето отново.

Скрит текст:

# 33
  • Berlin
Аз пък не гледам Бонд. 😄 Все е тая кой ще го играе. Защо не е Даниел К?

# 34
Любимата ми тема!  bouquet

Някак не ми е много секси, сериозен мъж да ходи по концерти на Селена Гомез  Whistling Whistling Whistling
Но да, него най-много виждам като Бонд. Най-малкото - най-популярен е /а явно и повече ще става/ сред останалите кандидати.

А на мен ми е супер секси като вампир в Only Lovers Left Alive.  Blush

# 35
Аз пък не гледам Бонд. 😄 Все е тая кой ще го играе. Защо не е Даниел К?
Той го игра 10 години и поодъртя, време е за бодра смяна.  Party

# 36
  • Разпиляна във въображението
Толкова много ли мина?

Някои от претендентите са доста бодра смяна Grinning

# 37
Тайчето за сефте снимана от папарак в Нешвил от 2011 насам, ПР бюлетина с Ексклузив, агенцията е същата която разпространи снимките от Роуд Айлънд.
Пак си е сложила ВС сутиена с циците, пък роклето е отново от марката на Карли - Reformation  Heart Eyes
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3654868/PICTURE-EXC … omez-concert.html

пп Леле колко е зле Лимонааааа,  ooooh!
мъж на 32 да се заяжда по СМ с децата...  Tired
Ахахаха и е последвал в Инстаграм Кимката и Кати Пери  Joy
Скрит текст:

# 38
Ах пропуснала съм на Мет галата това съвпадение  Flutter
Бри е с версията на роклята на Луи Вюитон, която е била на ревюто, Тай е с променен вариант

За блясък да добавим и Карли в ЛВ от Кан
Скрит текст:

# 39
След седмица постановка малко размисли

Дори преди Тейлър влезе в картината, Том Хидълстън очевидно водеше брутална кампания за ролята на Джеймс Бонд. Както вече отбелязах след Комик Кон-а във Фили обаче е станало ясно, че тенденцията се е обърнала срещу него, което дори той сам си е признал
https://www.theguardian.com/film/2016/jun/07/tom-hiddleston-jame … -007-daniel-craig

Така че този трик с Тейлър, който мирише от километри си е рекламен трик именно за него, чак след това Тейлър го използва, за нейните си цели.

И така синтезирано

Ползите за Тайчето:
Money Контол върху историята за края на връзката с Лимона
Money Прецакване на Лимона публично
Money Тотално заличаване на последните 15 месеца с Лимона, защото нейният екип най-накрая осъзнаха, че той е опасна отговорност за нея ... и тя вече не иска той да бъде обявен публично за муза за нейния следващ албум.
Money Погребване историята на Кимката за записа, който уж има Кание в GQ  (Нямам мнение за това кой казва истината, но екипа на Тай очевидно иска тази история потулена)
Money  Снимките от Роуд Айлънд тотално захлупиха премиерата на клипа на Лимона с Рири.  Mr. Green
Money Нито една публикация не обърна внимание, че Тейлър харчи половин милион долара за наем на място в Ню Йорк в непосредствена близост до апартамента Карли (в момента просто няма друга причина за Тай да бъде в NYC)  Heart Eyes

Убедена съм, че подобно на Майли и малкия Хелмсуърт,
за Том и за Тейлър, вероятно ще има финансови стимули свързани с франчайза на Бонд

Ползите за Том са:
Money Буквално за една нощ той стана А-лист селебрити в САЩ
Money Ако получи ролята на Джеймс Бонд. Не само ще е огромна стъпка в кариерата му, ще може да си избира която иска роля, също и на практика ще остане в историята на киноиндустрията
Money Задоволяване на амбициите и на Люк
Money Money, Money, Money (песен на АББА  Wink )
Според статия от октомври 2015 статия, Даниел Крейг е вече най-добре платеният Джеймс Бонд EVER.
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/daniel-craig-highest-paid-james-6594199
"Дори отчитайки инфлацията той е далеч най-добре платеният Бонд актьор."
Следващият просто ще надгради.

Заключение, Тайчето има повече причини, но неговите са достатъчно по-сериозни.
Това се нарича взаимноизгодна сделка.  Hug

пп Още нещо ми се набива на очи, откакто е с Карли, Тайчето е непрекъснато на нечовешки токчета, с Лимона е същото, на всяка фотооперация или награди също е на поне 10см токчета.
За разлика от времето и с Диана, когато винаги е била на ниски обувки.

И на двете си фотооперации с Том, Тейлър е на плоски обувки,
прецизност и внимание към детайлите това е Тай  Flutter

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:44 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 40
Това за обувките не мога да го схвана  Rolling Eyes

Аз само таковата да напомня за анализа за актьорите  Rolling Eyes

# 41
Нямам време сега да се занимавам с 14 Томовци, но го имам предвид, обещала съм Wink.

Токчетата са, защото е добре двойката по снимките да изглеждат на близък към еднакъв ръст.
Виж Андрес и Кайли Миноуг какви са смешнички.

Фенките на Хидълса, можете ли да потвърдите инфото, че е пропуснал сватбата на най-добрия си приятел, за да отиде на кастинга за Боен кон на Спилбърг?

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:47 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 42

Whistling Whistling Whistling
Не ми харесва роклята. И сутиена ми е в повече. newsm78
Защо се държат за ръце с тази дама?

# 43
Защото покрай другото и правим и на нея промо,
казва се Келси Балерини и е изгряваща кънтри звезда https://vimeo.com/119863648

Том е със същите обущета  Flutter
Лимона не си сменяше сивата тениска, Том - сивите обущета.

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 12:49 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 44
  • Разпиляна във въображението
Роб Патинсън като че ли не си сменяше черните дънки. Надявах се просто да има доволно количество от тях.

Общи условия

Активация на акаунт