"Не можеш да знаеш дали ще устоиш на изкушението..."

• 32 966
  • 527
  •   1
Отговори
# 165
Как 20, бе? Rolling Eyes
Нали за милион говорехме?

# 166
Сега като не ми трябват пари за нищо толкова, не бих за никакви пари. Не ми пречи лошия секс, все пак в гимназията за и без пари сме правили лош секс, ама какво ще обясня на мъжа ми, ще се разделим. Оценявам си връзката по-високо от пари в момента, защото пари не ми трябват, а мъжът ми си ми трябва!

# 167
Само да кажа, че във филма, причина за темата, мацката изпълни своята част от уговорката, но така като гледам от негова страна няма да стане  Laughing
Което затвърждава мнението ми, че богатите не си раздават ей така парите. Една жена трябва да е много наивна, че да се върже на това колко е специална Crazy

# 168
Абе, Човече, за колко богати хора говориш? Че то едно е някакви си 2-3 милиона, друго си е мултимилионер, трето вече е милиардер, но за тях няма да говорим, че Тери Пратчет би ни се изсмял на въображението. А и говорим за ситуация, в която има гаранция. Не толкова парите, колкото самата гаранция, че наистина ще ги получиш те правят склонна да го направиш. Каквото и да си говорим жената иска сигурност от другия пол, а сигурност с 2лв в джоба е трудно да дадеш.

# 169
Каквото и да си говорим жената иска сигурност от другия пол, а сигурност с 2лв в джоба е трудно да дадеш.
Сигурността има много измерения, това с 2 лв се нарича пари(финансова сигурност-пу пу колко купешко звучи Simple Smile)...жената иска пари(казано опростено) Laughing
А иска пари, за ботушки, дрешки Grinning

# 170
  • Sofia
   Ъъъ, финансовата страна на нещата само с дрешки и ботушки ли се изчерпва? Shocked Аз си мислех, че парите въртят света, пък то явно не било вярно... ooooh!

# 171
Не е само пари. Един човек с пари, обикновено е успял в това, което прави. Това означава, че има добри умения в дадена област и се е адаптирал добре на пазара на труда и е социално приет. Означава, че има занаят и други такива работи. Не са ли очевидни тези неща.

# 172
Жената иска пари за да отгледа децата си качествено, не да се скъсва от работа и домакинство, защото мъжът й е безперспективен и непрокопсан, но иначе голям разбирач и мачо. Жената иска пари за да може да осигури на себе си и децата си адекватно образование и лекарска грижа, които с 2лв в джоба не можеш да осигуриш. И не на последно място, жената иска пари, защото парите са успех и мерило за просперитет и подреден живот, а мъж без тях... чисто и просто не е мъж.

# 173
Bella Anna, сега буквалистите ще питат дали толкова искаш за пълна програма? Laughing
тъй де, детайлът в важен Wink

JoyСамо за една нощ и то стандартен секс. Това за буквалистите. Laughing

# 174
Аз съм скромна и за 100 000 лева си лягам с някого.
Последващ въпрос, а какво би направила с тези 100 бона Simple SmileЖилище, дрехи, коли, екскурзии, предмети ли?
С какво смартфона е по-различен от яхтата, по нищо, само по цената се различават, иначе просто са предмети, вещи. Wink

П.С. Иначе, да, за тази сума има място за пазарлък(от страна на клиента) за условията на ангажимента Simple Smile

Като за начало ще си взема едно магазинче на хубаво място да ми капе оттам някое наемче.

# 175
Както се вижда, предлагане голямо...а търсене, клонящо към 0. Simple Smile

И мъжете, и жените, са наясно, че за далеч по-малко пари (ако изобщо говорим за "сухо") се "продават".
Ако ще и милионер да съм, за какъв дявол да давам 1млн., за да спи с някоя жена? При положение, че мога да имам толкова други, само с едно возене в колата и вечеря.

# 176
  • Бургас
Жената иска пари за да отгледа децата си качествено, не да се скъсва от работа и домакинство, защото мъжът й е безперспективен и непрокопсан, но иначе голям разбирач и мачо. Жената иска пари за да може да осигури на себе си и децата си адекватно образование и лекарска грижа, които с 2лв в джоба не можеш да осигуриш. И не на последно място, жената иска пари, защото парите са успех и мерило за просперитет и подреден живот, а мъж без тях... чисто и просто не е мъж.
Точно така си е. Преди време в една тема спорихме точно на тази тема. Съфорумките с мъже мунчовци със заплата от 600 лева се скъсаха да лаят и да ни обвиняват в меркантилност. А меркантилност ли е да искаш децата ти да живеят добре и нелишени от основни неща. По-добре меркантилна отколкото наивна.
А най - забавно ми беше, когато една съфорумка ми обясняваше как четиричленното им семейство чудесно се справяло, живеейки под наем и с хиляда лева доход. Децата носили само втора употреба, на почивка от дъжд на вятър с влак и в стари бунгала. Много готино й било. Дано и децата й да мислят като нея  Confused

# 177
  • Sofia
   Няма жив човек на този свят, който да ме убеди, че животът в недоимък е сладък, пък колкото си иска да се напъва.

# 178
  Няма жив човек на този свят, който да ме убеди, че животът в недоимък е сладък, пък колкото си иска да се напъва.

Ох, и аз така. Без пари не мога.

# 179
За нормално отглеждане на дете не е нужно само единият да е основен източник. Преди детето не виждам пречка да се изкарат пари - заедно - да се вложат в нещо, да се спестят.
Не че има връзка с темата...

Абе, Човече, за колко богати хора говориш? Че то едно е някакви си 2-3 милиона, друго си е мултимилионер, трето вече е милиардер, но за тях няма да говорим, че Тери Пратчет би ни се изсмял на въображението. А и говорим за ситуация, в която има гаранция. Не толкова парите, колкото самата гаранция, че наистина ще ги получиш те правят склонна да го направиш. Каквото и да си говорим жената иска сигурност от другия пол, а сигурност с 2лв в джоба е трудно да дадеш.
Е, той ако има 2 милиона да не е луд да даде половината  Mr. Green за много по-, разбира се.
Но сблъсъкът ми с богати хора ми показа, че въобще не ги пилеят така, както си мислят хората. Имам предвид пари от стандартни източници, не разни подземни истории или звезди, които се друсат, защото са им повече от акъла.

А гаранция - франция, богат човек винаги може да намери вратичка, има една приказка "битият - бит, е*баният - е*ан".

Общи условия

Активация на акаунт