"Не можеш да знаеш дали ще устоиш на изкушението..."

• 32 953
  • 527
  •   1
Отговори
# 150
Важно е жената да има спокойствие, че ще може да си изгледа спокойно детето, че тя и мъжът й ще могат да му осигурят най-доброто (всеки си знае, какво е най-добро).

Все пак личното ми мнение е, че трябва да е не толкова богат, колкото перспективен. Аз това съм търсила, да е умен, адаптивен, образован. Защото в крайна сметка има хора, които имат пари днес, утре нямат и не могат да се оправят - ипотеки, самоубийства, слушали сме американски истории. Затова поне за мен умен и адаптивен са по-важни от моментно материално осигурен.

# 151
Ако е удобно, когато казвате "да, аз бих", "ами, зависи от парите", "еми то всичко става с пари", " пари си трябват" , все пак споменете и някакво число, за което бихте Grinning. Един вид да направите един представителен ценоразпис. Все пак четат и господа, да могат да си харесат нещо по цената, някой може и да изтича набързо да изтегли някой лев от банкомата Laughing

# 152
Ако е удобно, когато казвате "да, аз бих", "ами, зависи от парите", "еми то всичко става с пари", " пари си трябват" , все пак споменете и някакво число, за което бихте Grinning. Един вид да направите един представителен ценоразпис. Все пак четат и господа, да могат да си харесат нещо по цената, някой може и да изтича набързо да изтегли някой лев от банкомата Laughing

Аз съм скромна и за 100 000 лева си лягам с някого.

# 153
  • София
Bella Anna, сега буквалистите ще питат дали толкова искаш за пълна програма? Laughing
тъй де, детайлът в важен Wink

# 154
Последващ въпрос, а какво би направила с тези 100 бона Simple SmileЖилище, дрехи, коли, екскурзии, предмети ли?
С какво смартфона е по-различен от яхтата, по нищо, само по цената се различават, иначе просто са предмети, вещи. Wink

П.С. Иначе, да, за тази сума има място за пазарлък(от страна на клиента) за условията на ангажимента Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 13:13 от potrebitel7777

# 155
  • Бургас
Последващ въпрос, а какво би направила с тези 100 бона Simple SmileЖилище, дрехи, коли, екскурзии, предмети ли?
С какво смартфона е по-различен от яхтата, по нищо, само по цената се различават, иначе просто са предмети, вещи. Wink
Със сто бона може да си погасиш например някой кредит.....особено ако кредитора ти тропа на вратата и може да останеш на улицата.
За смартфони, дрешки и парцалки си дават гъ*а евтините бръмчалки. И рима докарах  Laughing

Реално това със секса за пари изглежда долно като постъпка, но има много по-долни и неморални неща, които хората правят постоянно, но не ги осъждат толкова строго.

# 156
  • Sofia
Един вид да направите един представителен ценоразпис. Все пак четат и господа, да могат да си харесат нещо по цената ...

'Де ги тез' бунаци, дето биха дали 100 хилки за едното половинчасово лашкане? Money

Ако се сещаш за такъв, прати го да ми пише на лични. Mr. Green

# 157
  • София
За смартфони, дрешки и парцалки си дават гъ*а евтините бръмчалки. И рима докарах  Laughing
при това го правят регулярно и без да са изправени пред морални дилеми.

# 158
Е то нали знаете че пазарлъкът винаги тръгва от много надута цена и в последствие...отбив, отбив Laughing

# 159
  • София
За смартфони, дрешки и парцалки си дават гъ*а евтините бръмчалки. И рима докарах  Laughing
при това го правят регулярно и без да са изправени пред морални дилеми.
Че това си е професия, при това най-старата, защо да е в разрез с морала?  Grinning

# 160
  • Sofia
   А неее, не съм по пазарлъците и евтинджосите аз. Naughty

# 161
  • Бургас
   А неее, не съм по пазарлъците и евтинджосите аз. Naughty
Коте, пускай снимка и тарифа  Laughing

# 162
  • Sofia
   Снимки и ценоразписи – на лични. Стартова цена от поне 6-цифрена сума. Mr. Green В зависимост от външния вид и възрастта на мераклията, можем да стигнем и до 7-цифрена. Laughing

# 163
  • bulgaria
За 20 хилки ще се прежаля. Даже и чаровни усмивки ще пускам. Ще си погася кредитите, а после ако ми потрябват пак пари ще се водя обиграна  Mr. Green Mr. Green Grinning Grinning

# 164
Предпочитам да се прежаля веднъж за 100, отколкото 5 пъти за по 20. И Хасан е човек, да не съм от желязо?

Общи условия

Активация на акаунт