"Не можеш да знаеш дали ще устоиш на изкушението..."

• 33 043
  • 527
  •   1
Отговори
# 285
Слушаш си я като си сама, щото много те вдъхновява  Laughing или просто нямаш против да ходиш на места, където  се пуска  такъв тип музика? Щото има разлика.

# 286
Слушаш си я като си сама, щото много те вдъхновява  Laughing или просто нямаш против да ходиш на места, където  се пуска  такъв тип музика? Щото има разлика.

Хахах  hahaha Слушам, защото се случва да ми попадне песен, която ми допада. За дискотеки не ме питай, че ме е срам да кажа преди колко години отидох за последно.

# 287
  • София

Тук във форума, не. Говоря за медии и до някъде за нещо като "mainstream". Бая девойки им подражават.
Подражават им на веждите и облеклото (стайлинка, както го въведе една фолк певица като термин), ама дотам. Имам поглед върху девойки, от села, докарали го на вид, момчето във вид на ланентна мутра, но добри деца. И си стоят заедно, оженят се, деца си имат. Та не мисля, че освен външния вид нещо друго има, а доколкото го има, то го е имало винаги. Ама това по лични, непредставителни впечатления. Може и да бъркам  Wink

# 288
Въпросът беше за сума пари, с която би променил живота си, съответно - помогнал. Дали на себе си, дали на детето си, дали на обичан човек - според ситуацията...
Въпросът беше за млада, здрава жена, която работи и изкарва достатъчно да живее нормално, дори повече от нормалното, която няма дете и семейство.

# 289
  • Sofia
Въпросът беше за млада, здрава жена, която работи и изкарва достатъчно да живее нормално, дори повече от нормалното, която няма дете и семейство.

Не, не, въпросът е принципен – дали бихте го направили, независимо от семейните ви обстоятелства – дали имате или нямате деца и т.н. е без значение за целите на темата. Simple Smile

# 290
Въпросът беше за сума пари, с която би променил живота си, съответно - помогнал. Дали на себе си, дали на детето си, дали на обичан човек - според ситуацията...

Да бе  Crazy И която притежава бизнес империя, акции, активи в злато, диаманти и петрол  Outta Joint Пък от кандидатите за ръката й най-мизерният е важна клечка от Уол Стрийт.

# 291
  • София

Не, не, въпросът е принципен – дали бихте го направили, независимо от семейните ви обстоятелства – дали имате или нямате деца и т.н. е без значение за целите на темата. Simple Smile

Мерси, че като автор го уточни, защото доста хора  тук или не четат, или се правят на ударени.

В кримките има едно нещо, дето му казват "интеншън" - намерение. Човек може да каже, че няма да го направи, и е възможно да го направи или да не го направи, но когато заяви, че би го направил, вече няма съмнение дали, а кога и за колко точно. Автоматично "не бих" отпада.

# 292
  • София

В кримките има едно нещо, дето му казват "интеншън" - намерение. Човек може да каже, че няма да го направи, и е възможно да го направи или да не го направи, но когато заяви, че би го направил, вече няма съмнение дали, а кога и за колко точно. Автоматично "не бих" отпада.
Категорично може да твърди, че не би човек, който вече е отказал, когато са му предлагали.

# 293
Ясно. Значи ако имам нормален живот никога. Нормален нямам предвид охолен и богат.
Не мисля, че това насилие има цена. Защото си е насилие да правиш нещо, което не искаш.

Категорично може да твърди, че не би човек, който вече е отказал, когато са му предлагали.
Не мисля. Има си хора, които си имат граници и не ги преминават при никакви обстоятелства. Виждала съм го на живо и бях приятно изненадана. Не ставаше дума за секс, за други принципи, но пак за материална облага. Имам вярва в хората, не всеки се продава  Peace

# 294
  • София

Не мисля. Има си хора, които си имат граници и не ги преминават при никакви обстоятелства. Виждала съм го на живо и бях приятно изненадана. Не ставаше дума за секс, за други принципи, но пак за материална облага. Имам вярва в хората, не всеки се продава  Peace
Не всеки, да, но вяра в хората...Знание да, вяра, мерси. Виждала съм на какво са готови за пари достатъчно хора и достатъчно години, за да не вярвам на никого  Grinning

# 295
Вярвам, че има такива хора, които могат категорично да заявят, че в тази ситуация няма да кажат да, това имам предвид под вяра  Simple Smile

# 296
  • София

Или който към момента на отговора се придържа към морални принципи, които му диктуват, че не трябва да приема. Човек, който отговаря с да, вече показва други морални принципи.

# 297
Много добре се познавам и от ситуациите, пред които съм се изправяла досега съм наясно, че по-скоро не бих направила нещо когато преди това съм казала, че бих, отколкото да кажа "Не бих", а после да се окаже, че бих.  

# 298
Аз пък никога не съм правила нещо, за което съм казвала, че няма да направя. Дори не си позволявам да го обмислям, решението е взето отдавна и точка, въобще не минава пак на дневен ред.

# 299
Аз пък никога не съм правила нещо, за което съм казвала, че няма да направя. Дори не си позволявам да го обмислям, решението е взето отдавна и точка, въобще не минава пак на дневен ред.

Flutter

Общи условия

Активация на акаунт