Целулит - 8 тема

• 137 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • на острова на мечтите
Някой ходил ли е на процедури с Велашейп? Има ли доволни или недоволни? Днес в един салон ми каза козметичката, че прави на една зона по 20 мин - 25 лв, а на зона като крака например е 40 мин - 50 лв и трябва поне два пъти в седмицата да ходя. Това скъпо ли е и колко процедури трябва да се направят горе-долу за да се види ефект? Знам, че за всеки е индивидуално, но ще съм благодарна, ако някой сподели личен опит.  Rolling Eyes

Ръчните антицелулитни масажи не са ли по-добър вариант?  Whistling

Добра цена е, стига апаратът да е истински  Peace
Значи,грубо цената 75 лева,за седмица 150, за месец 600 newsm78 #Crazy Ще е достатъчен ли един месец,или се иска постоянството  Thinking А за семейния бюджет дали е изгодно!? Освен ако не съм супер богата, та да мога да си позволя подобен лукс. В България със средна заплата възможно ли е?Алена май няма подобни грижи Wink Тук едночасов ръчен масаж струва около 80€, с велашейп около 500€ процедура и пак е много. Печелим горе долу добре,но.... Ще премисля много добре, преди да похарча подобна сума без сигурна гаранция.

# 721
  • Sofia
Е, сега, какво значи за "семейния бюджет"? Той да не би да е с един и същ размер за всяко българско семейство? Wink Много обобщавате...

Пък и ако на някого именно това му е приоритет – грижата за тялото – нормално, ще налива повече пари в тази насока. Аз пък, например, давам големи суми за съвсем друго нещо – всеки луд с номера си. Peace

# 722
  • в 1001-та нощ
Ами аз не давам 600 лв на месец за масажи.

# 723
  • In transit
Дори да ги дадеш, едва ли даваш всеки месец.
За мен това е като доста други странични и не от първа необходимост разходи, дали ще е екскурзия, почивка, масаж, чанти, дрехи, всеки решава къде и как да си похарчи парите, които е изкарал с труд, нали така?

# 724
За мен почивките СА необходимост, и ценно време прекарано със семейството ми, възможност да правим приятни неща с децата, през останалото време е бързане, откраднати моменти ...

# 725
  • sofiq
Всеки сам си преценява колко пари и за какво ще даде,ненужно е да изчисляваме кой колко харчи ...да не кажа,че за мен е грозно.
Темата е за борба с целулита и споделения опит от всякакви процедури е много ценен.

Процедурите наистина са скъпи ,предполагам са и ефективни.Който не може да си го позволи може да прави масажи у дома с вендуза,както правя аз ,олиото за масаж е 6 лева и стига за месец,вендузата 7 лева и се скапва за около 3 месеца.Излиза много изгодно и е ефективно.
Не обичам да се показвам ,но ще кача снимка с резултата правена е преди няколко дни :
Скрит текст:

Ще махна по късно снимката Peace

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 19:27 от ted.

# 726
Всеки сам си преценява колко пари и за какво ще даде,ненужно е да ичисляваме кой колко харчи ...да не кажа,че за мен е грозно.
Темата е за борба с целулита и споделения опит от всякакви процедури е много ценен.
Много точно. Споделям мнението ти и браво за резултатите!

# 727
  • Sofia
ted., супер резултат, браво! Peace

# 728
  • на острова на мечтите
Ha sega de,ne Sam iskala da zasegna nikogo. Prosto se razmislih. Grozno bilo #Crazy newsm78 Ayde sega.....

# 729
А реално това ли е цената на процедурите,или 50% е "пълнеж"-изплащат уреда и козметиката,плащат наем...

# 730
  • софия
Всеки сам си преценява колко пари и за какво ще даде,ненужно е да изчисляваме кой колко харчи ...да не кажа,че за мен е грозно.

Процедурите наистина са скъпи ,предполагам са и ефективни.Който не може да си го позволи може да прави масажи у дома с вендуза,както правя аз ,олиото за масаж е 6 лева и стига за месец,вендузата 7 лева и се скапва за около 3 месеца.Излиза много изгодно и е ефективно.
Не обичам да се показвам ,но ще кача снимка с резултата правена е преди няколко дни :
Скрит текст:

Ще махна по късно снимката Peace

Пък аз не успях да видя 😭😭😭

# 731
  • Sofia
Снимката още се вижда, поне при мен. Peace

# 732
  • софия
Снимката още се вижда, поне при мен. Peace

При мен е зачеркнат с х фотоапарат

# 733
  • Sofia
Според мен, просто при теб не излиза по някаква причина – ted. все още не я е изтрила явно. Peace

# 734
  • софия
Възможно е .

Общи условия

Активация на акаунт