Целулит - 8 тема

• 137 677
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
4 кг месечно е нормата за здравословно сваляне на кг,но отново си зависи от старта. Peace
Такаа..аз съм още в бг.Днес приключих с венус 4тата процедура/другите две си ги оставих за след два месеца/ Крака,прасци,седалище/то ми беше подарък/и лице.Също така съм улучила и някаква промоция и в четвъртък ще имам подарък вела шейп на крака и седалище. Моят целулит бил "воден" Резултата ми е -2см бедра и -6 см ханш/ това е малко условно,защото не е сигурно,че са измервани точно на едно и също място/Снимаха ме,но ще се сравнявам след два месеца. Аз съм си фит по принцип и лесно се оправям с кг и мускулатура. Доста се повталих за този месец,но освен тези масажи,ходих на kangaroo jumps,карах велосипед и през др време осн съм ходила пеш/много/ Така,че е комплексно.
Казах на момичетата,че съм си купила едни къси панталонки за лятото и целт ами е да мога да си ги нося спокойно Grinning Дано ми се случи! Ще изчакам за ефекта,казаха след седмици

# 601
До 1 кг на седмица е здравословно сваляне на килограми.

# 602
Ако сме опряли до последните 3 кг, сме си супер  Grinning просто малко се 'вталяваме' в проблема  Crazy Макар че като си слаб и малкото допълнителни килца личат  Laughing Важното е да се грижим за себе си и да се чувстваме добре в кожата си  bouquet pletka

# 603
4 кг месечно е нормата за здравословно сваляне на кг,но отново си зависи от старта. Peace
Такаа..аз съм още в бг.Днес приключих с венус 4тата процедура/другите две си ги оставих за след два месеца/ Крака,прасци,седалище/то ми беше подарък/и лице.Също така съм улучила и някаква промоция и в четвъртък ще имам подарък вела шейп на крака и седалище. Моят целулит бил "воден" Резултата ми е -2см бедра и -6 см ханш/ това е малко условно,защото не е сигурно,че са измервани точно на едно и също място/Снимаха ме,но ще се сравнявам след два месеца. Аз съм си фит по принцип и лесно се оправям с кг и мускулатура. Доста се повталих за този месец,но освен тези масажи,ходих на kangaroo jumps,карах велосипед и през др време осн съм ходила пеш/много/ Така,че е комплексно.
Казах на момичетата,че съм си купила едни къси панталонки за лятото и целт ами е да мога да си ги нося спокойно Grinning Дано ми се случи! Ще изчакам за ефекта,казаха след седмици
Здравей, къде прави процедурите?

# 604
В Пловдив-Вега център

# 605
  • In transit
Искам да попитам някой правил ли е процедури с Body FX да сподели резултати? Четох, че това е по-траен и ефективен начин за премахване на целулита, действа на по-голяма дълбочина, топи мазнините, а не действа само повърхностно и временно както е при Venus Legasy.

# 606
  • в 1001-та нощ
Къде го пише това, че ми е интересно да го прочета, както и аргументацията  Mr. Green Laughing Twisted Evil

# 607
  • In transit
Къде го пише това, че ми е интересно да го прочета, както и аргументацията  Mr. Green Laughing Twisted Evil
https://www.realself.com/question/medford-nj-skin-tightening-cel … mode-bodyfx-venus
http://inmodemd.com/devices/bodyfx/
и тук: http://www.bigappleskin.com/bodyfx-coolsculpting.html

Затова питам, дали си струват тези процедури? В салона където питах ми обясниха, че и двата уреда работели с радиочестота, но бодификс-а имал допълнително електропореза, която разбивала мастните клетки. Ако може да споделиш за ефекта от Вела шейп и венас легаси?  Praynig

# 608
  • в 1001-та нощ
...Ако може да споделиш за ефекта от Вела шейп и венас легаси?  Praynig

Венус легаси е по-добрата, щадяща и иновативна машина от двете.

Втория и третия линк представят Body FX - като 1.) радио честота с 2) лек вакуум. Радио честотата затопля, вакуума се включва за по-дълбоко проникване. В момента не мога да включа видеото, за да видя какъв точно е вакуумът.

А Легаси има 1.) мултиполярна радио честота, 2.) пулсиращ вакуум и 3.) пулсиращи магнитни полета, които узкрепват кр. съдове и създават нови - знаете, че от целулита се укрепват.

Така сравнени, на база на тази информация, без да съм пробвала и разгледала Body FX на мямсто - в моите очи - машината с предимства е Легаси и ще избера нея.

В първия линк - е представена съвсем различна информация. Първо се казва, че двете са несравними, а после, че Body FX действа в дълбочина и унищожава мазнините трайно, но не изглажда, а Легасито заглажда. Не знам дали не се коментира друга машина с подобно име  - тука започва с InMode.

И на трите места не видях да се споменава електропореза. Ти не знам къде мислиш да правиш процедурите. На много места купуват китайски имитации на утвърдени машини, но ги обявяват с популярните имена. Виж каква точно е машината в салона, в който мислиш да ходиш и може да я разгледаме.  Преди години бях ходила в един салон, който рекламираше, че има Вела шейп. Оказа се, че имат Боди шейп - пак сертифицирана машина, същата, като действие, не беше китайска или втора употреба, но ползваха популярното име. А салоните, които купуват и ползват евтини китайски машини - съвсем не го обявяват.

# 609
  • In transit
a.l.e.n.a, благодаря ти много! Обърках се вече. Днес ми направиха проба на такава машина. Усещането беше като вакум, боцкане и постепенно затопляне на кожата, докато последния път като мина през същото място направо ми запари. Сега на мястото ми седи зачервено като, че ли с някакви иглички са ме боцкали, то май така изглеждаше и накрайника.  newsm78 Казаха ми, че винаги след първата процедура така ставало, като зачервяването изчезвало до 24 часа. Във Варна има на две места където правят тези процедури и на двете имат и други от машините на тази фирма inmode. В единия салон правят и процедурите с венус, но терапевта ми препоръча за целилит тази с бодификс. Следващия път като отида ще огледам машината, че това с китайските варианти ме озадачи и стресна малко. Ще питам пак за двата уреда и може да пробвам и двата за да видя приликите и разликите.

# 610
  • в 1001-та нощ
Сега изгледах видеото - вижда се, че с вакуума се защипва кожа, затопля се до градуса и се отпуска. На мен са ми правили процедура с такъв китайски, наричаха го LPG, аз понеже зная какво е LPG - разчепках каква е машината. Тя не се пързала по теб все едно ти отпелва кожата, ами щипе, затопля и пуска и така те нащипват. Сега твоята може да си е оригинална, просто така да действа.

Иначе в описанието на сайта, а и в брошурата се споменава само за вакуум и радиочестота. На видеото се вижда някакъв импулс накрая, но не е ясно какво е. А и никъде не е посочено, че се въздейства и с още някоя технология. Или апаратът, с който те работят е друг или ако е този - няма друго, освен вакуум и RF.

Разучи още, а защо не да проббваш и двете процедури. Какви са им цените?

И про двете машини - основната работа се върши от RF-a Simple Smile  И двете имат вакуум, но при Венуса - той е пулсиращ, все едно те потупват и е много щадящ, няма синки и прочие. За другата, може да потърся реално, а не анимирано видео - как работи, за да сравня.

# 611
Mikkey, аз пък съм се насочила към BodyFx. Вдъхва ми повече надеждност като процедура и ефект. А и поразпитах на други места и ми дадоха много добри отзиви. Какво ли не съм правила досега, за да се справя с борбата с целулита. Не ми помогнаха  нито по-големият прием на вода, нито по-здравословната храна. Отделям и време за спорт. Явно при мен през годините се е натрупал и без интервенция няма да се махне.

# 612
Храната, водата и спорта са най-важни, но трябват и процедури, ако целулитът е в по-напреднала фаза.

# 613
  • In transit
a.l.e.n.a , благодаря ти!
Като цена са сходни процедурите. Днес поразпитах по-обстойно и за детайлите между двете и заложих на BodyFX. До месец ще дам отзиви като направя 4 процедури поне.
Моя целулит е воден, задържам вода основно в областа на дупето и малко по краката и коленете Sad. Трябва ми много движение, ходене, вода и правилно хранене и ще стане работата надявам се Simple Smile Процедурите са важни за да забързат и подпомогнат процеса според мен.

# 614
Здравейте момичета, днес си направих първа процедура Венус Легаси. На зони корем, бедра - предна и задна част и корем, 2 часа продължителност. Много приятно на усещане. Миналата година си правих Вела Шейп две процедури и се бях насочила отново към нея (въпреки, че имаше лека болка). Но в една друга тема послушах a.l.e.n.a и вътрешното си усещане и си записах час за Легаси. Интересното беше, че преди процедурата ми измериха обиколката на третираните участъци, след процедурата бяха с по 2 см надолу. Продължавам напред другата седмица. А, и имам и безплатна консултация с диетолог от мед. център  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт