Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 924
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Шефче, на мен не ми допадат тези гири. Препоръчвам ти да видиш в Джъмбо, има винилови варианти на нормална цена. Декатлон също.

Отчитам Горна част от пирамидалната на Джаки и Дупемания 12. Доволно се разбих  Mr. Green

# 181
. Яна ., от вчера започнах първото предизвикателство, но 2 серии по 20 сек. Днес-пак. Трябва да го науча пустия му планк.
Вивиан, а за тези какво ще кажеш http://www.sportdepot.bg/bg/product/ab_fit_gira_3_kg_1_br_-10601 … JvdXBJZD0yNw.html
Както исках 2 кг, сега се хвърлих на 3 кг. 3-те ми идваха тежки, ама де да знам.

# 182
  • София
Да, тези са супер! Такива си търси. За начало си вземи 2 кг, щом са ти по-ок като тежест. Постепенно ще задобрееш и ще си вземеш 3, 4, 5 и каквито искаш и имаш нужда.
Аз лично имам всякакви кг гири, доста по-удобно е отколкото с дъмбели, защото можеш да си взимаш каквито са ти нужни в една и съща тренировка и смяната е бърза. Не се налага да размонтираш, развърташ и т.н.

# 183
Аз си харесах 4 кг. Сега тренирам с 3, но искам да ги сменя с по-тежки. След време мисля да се хвърля и на 5кг.
Вчера се отчитам с разходка до Павел баня, днес - преспивам децата и се мятам на Дупемания 12.

# 184
Привет, момичета!
Позагубих се за известно време, бях натоварена с един курс който ми взе здравето, но го изкарах.  Twisted Evil

Връщам се при вас 55кг след една врътка БВХ, днес започвам втора.  Grinning
Влизам в релси, че ще се ходи не само на плаж, но и на малък маратон на 27.07. running

Бях на почивка 5 дни в Доломитите, изкачвах баири с юнашка сила. Правихме преходи по 5-6 часа на ден, страхотно беше, така че го броя за тренинг. Влюбена съм в планините, ще ходя пак догодина.  Heart Eyes

Видях страхотни снимки по-назад- Яна, Аник, страхотни сте! bouquet

# 185
Привет, напоследък нямах много време да влизам,чета ви и се радвам и тъжа с вас. Надявам се по-често да намирам време да пиша, тренирам си с Руми почти редовно  Laughing
Исках да кажа на Свети, че се радвам, че се разписа.Бяхме се притеснили всички, също така и желая прекрасна ваканция! Flutter
Аник и Беси са страхотни, но най-ми допадна Яна. Искам да ти кажа, че имаш страхотно тяло , аз си мечтая за такова. Харесвам се леко закръглена, само където в момента не съм точно така. Окръглила съм се отвсякъде и станах 65 кг, на моменти ги минавам. Оценявам къде са ми грешките, няколко пъти успявам да сваля кг и после се пускам по течението с някои мои стари навици. Това ще трябва да го изкореня. Така се лутам вече  3 години и ще продължавам. Важното е, че тренировките са част от моя живот, както и се радвам , че вас ви има!  Rolling Eyes Hug

# 186
  • Бургас

Браво за килограмите Дези  Hug А ти отказа ли се от  ВМ НВХ? Какво се случва след като махна Мирената? Все още ли тренираш толкова интензивно /кикбокс, йога, бягане../ ?

Момичета, а Мис Дрийми къде се загуби? Пише ли поне във Фейса? Любопитно ми е да разкаже сега от гледна точка на треньор, какви грешки в тренировките и храненето допускат нейните курсисти  Grinning Или разни други любопитни неща от практиката.

Иначе много хора липсват в темата: Мери, Хоум, Дилянка, Фъстъчето.... една мацка с жестоки крака, която тичаше в снега в планината  Embarassed /сещам се за ник, но се боя, че може да го объркам/ Хайде да минат на отчет  Mr. Green

Благодаря Зизу, но снимките са от ъгъл показващ това, което изглежда добре /имам и по-лоши/, и е просто несравнимо да съм поставена до Бесито и Аник. Всъщност и аз като теб предпочитам малко по-меки форми, но пък никога няма да имам ръцете на тези две момичета ако не изчистя мазното. И само за мотивация, Януари бях 66 кг, днес съм 58-59 /скандални за много от фините девойки, но пък аз си се радвам на успеха/ Постигнах го с НВ ВМХ, тренировки - последно бях на 22 мин хард корпс на Тони Хортън, за първи път в живота си пих фетбърнър https://fitandshape.bg/super-fat-burner.html ето този. не бях супер редовна, но пък сигурно и това е помогнало. Има надежда, да знаеш Wink

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 14:57 от . Яна .

# 187
Мила моя и хубава Яна, такива суперлативи си спретнала за моята скромна особа на по-предна страница, че наистина трябва да се постарая да ги заслужа  Laughing Hug
Аз да доложа, по питането ти и се надявам никой да не ми се обиди за което.
Мис Дрийми предполагам че е доста заета и затова не пише в темата. Обаче за сметка на това изглежда чудесно и много и се радвам Wink Дано намери време да намине и насам.
Мери определено ми липсва и на мен, дааа!
Фъстъчка ми се изгубила от полезрението, дано да е добре!
Дилянка си хубавее, но предполагам и тя няма време за темата, а нашата звезда бегачка има страхотни постижения и печели състезания  Heart Eyes

Ако ви се виждам някак по-ведра то е защото сутринта си взех мерки и не е толкоз лошо положението май, ще го изхвърля тоз кантар продажен. Само на козирога показва хубави резултати, мен ме саботира  Rolling Eyes  Whistling

Отчет за вчера - Les Mills PUMP_D3_01 Pump and Shred, 45мин.

Шефът Антонио с две ръце съм за тези тук, защото ще можеш да ги използваш и за други много полезни упражнения от позиция планк - http://www.sportdepot.bg/bg/product/ab_fit_gira_3_kg_1_br_-10601 … JvdXBJZD0yNw.html

Дези, Зизу , Дива   Hug
Свети, бях сигурна че всичко е наред, но определено се радвам че се разписа  Grinning Hug

Кервана е почти готов и струпан в едната стая, утре заминаваме и ще се разписвам може би по-рядко.  
Hug за всички ви прекрасни!

# 188

Браво за килограмите Дези  Hug А ти отказа ли се от  ВМ НВХ? Какво се случва след като махна Мирената? Все още ли тренираш толкова интензивно /кикбокс, йога, бягане../ ?

Не съм се отказала от ВМ ХВХ, направих една врътка БВХ докато ми траеше безумно натоварения 4 седмичен курс в който нямах време да спя, камо ли да тренирам. Страх ме беше да не кача. Доста от колегите качиха по 3-5кг, а аз свалих 4.  Grinning

Резултатът ми хареса и искам да направя една последна врътка, за да паднат последните килограми и да не го мисля вече. Искам крака!
Откакто съм без Мирената съм -9,-10кг. (Бях 53, нещо кантарът не е в ред, или задържам вода).
Супер доволна съм. И преди се хранех нисковъглехидратно, но не свалях, или свалях 3кг и качвах 5.

Връщам се към бокса другата седмица и не мога да се дочакам. Колкото по-задобравам, токова по-интересно става. Йогата си я практикувам кротичко, вече дори не я броя.
Но пък съм много щастлива, че вече не съм най-дебелото и отекло йоги. Голям срам беше, тази МИрена е голяма гнус!
О! Целулитът ми почти го няма! Няма! БВХ е голяма работа, шапка долу.

# 189
  • Пловдив
Дези, Зизу, радвам се , че ви "виждам". Липсвахте в темата  Hug!
Дези, страхотни резултати си постигнала!
Би, звучиш наистина ведро Heart Eyes.
Дивичка  Hug.
Свет, радвам се, че се разписа. Бяхме се притеснили за теб. Весело изкарване у БГ-то!
Няма да изброявам всички ви, че със сигурност ще пропусна някоя от вас, а това не бих си го простила... Embarassed, затова си давам дневния отчет - Дупемания Тренировка 1. Доволна съм, а за десерт добавих и малко корем с Chisel (голяма слабост ми е тази мадама  Crazy). Правя, струвам, все нещо нейно вкарвам.

# 190
Планковете и на мен са ми ужас! Това е поза "дъска", нали?

Момичета, можете ли да ме насочите към идеи за здравословни рецепти за цялото семейство? Като готвя за децата тестени и сладки неща, така става, че и аз си хапвам, знаете как е. Но не искам да си нарушавам режима. От друга страна искам и на тях да им е вкусна храната.

И друго въпросче: има ли някаква хитрост, с която да примамя моя мил съпруг да се присъедини към правене на упражненията?

Днес като тренирах малката и тя се включи, доколкото бебка на 2 г 1 мес може да прави гимнастика, де.  Party

# 191
Такаа, връщам се от Спортдепо с http://www.sportdepot.bg/bg/product/ab_fit_gira_3_kg_1_br_-10601 … JvdXBJZD0yNw.html. Нямаха двукилограмови от тези, та ми решиха дилемата набързо.  Laughing Днес по програма съм на кардио 1, но може да метна и една горна част на Джаки  Crazy
Момичета, всички сте страхотни, радвам се, че ви намерих  Hug

# 192
Момичета, толкова сте прекрасни!  Hug Hug Hug Би, не се занимавай с кантара, освен, ако не ти докладва гласно "Ах, колко си прекрасна" всеки път като му се качиш  Grinning

Дези,знаех си аз, че ще постигнеш плануваните резултати, ти си натрениран човек, сега ще изскочи изваяното тяло. И повече никакви глупави хормони.
Iggy, коя е Chisel?

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 17:04 от !Diva!

# 193
  • Пловдив
Аutumn Calabrese. Така свикнах да ѝ викам от програмата The Masters Hammer and Chisel  Wink.

# 194
  • София
Мама Барба, да, планк е "поза дъска"   Peace

Шефче
, честити гири, много постигнати резултати с тях  bouquet

Дези
, радвам се, че се завръщаш  Hug Страхотни резултати, браво!  Heart Eyes

Ръчичките ми тежички днес, след Джаки   hahaha Бях забравила тази убиец тренировка за горна част. Тянка, пак мерси, че ми я припомни  Hug

От Дези в другата тема си припомних и за Бобеца, който не съм правила повече от година. И него трябва да си го припомня, много ми е мил  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт