Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 932
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Пазарджик
Привет!

Непокорна -успях да те видя, браво, чудесна! Това с 49см. бедра уау, ще си ми стимул! А при какви килограми го постигна?

Птиците, Вивиан - не ме разбирайте погрешно момичета, просто 30 дни Рум фит са кратки тренировки, не че не ме поизморяват и доста поизпотяват  newsm18.

Margi , kikamora  Hug.

Взех да се обърквам - Боди шред или Т25. Въпреки, че Т25 малко ми се вижда прекалено кардио, но пък от него се сваля, само не знам в тези горещини как ще ги издържам.

Отчета към момента - предната седмица само първите три тренировки от 30 дни Рум фит! Много тежка и мързелива седмица беше  Mr. Green!

Вчера -  Embarassed пак нищо!

Днес - четвърта и половината от 5-та тренировка от 30 дни Рум фит,  Laughing малък напредък, поне още с храната нещата са добре.

# 421
Аз отчитам за вчера 30 минути бързо ходене (поне за мен е бързо, понеже все не мога да наваксам темпото на моя приятел  Laughing ) и БР 3.
Т25 започнали ли сте я и доволни ли сте от нея?

# 422
БР 10. По някакъв мазохистичен начин много ме кефи Simple Smile
Ивета, аз си следвам програмата, но покрай почивката нещо обърках броенето и според мен ще направя с две тренировки повече, но няма да навреди.
Рум фит-а мен много ме изморяваше.

# 423
Аз мисля, че няма да издържа да правя 2 тренировки заедно на Джилиан, за да наваксам. Или като се замисля, по скоро една сутрин и една вечер бих се справила.

# 424
  • Sofia
s_georgieva,  не знам какво имаш да сваляш честно казано, но ако се спреш на Шон като треньор, по- добре направи Max Out, това е страхотна програма, по- добра и натоварваща от Т25. Пробвай няколко тренировки, мисля, че няма да съжаляваш
Аманда, на мен  лично ми харесва, преобладава кардиото първите 2 месеца, третия вече е с по- силови тренировки. Подготви се психически за повечко подскачане.
Днес направих Speed 1, ще карам по график, само кръговата, която ми е най- любима няма да мога да правя заради ръката и ще сменям с нещо силово. Ще добавям  към програмата всеки ден по малко плуване и може би по някоя друга тренировка на постелка.
С храната, като изключа, че хапвам много плодове, съм добре. Друго сладко не ям. Направих си вчера сладолед от шоколадов протеин, вкусен стана и  е екстра заместител на разни вреднини.

# 425
Ивета, нямах предвид, че правя по две на ден, а че сумарно вероятно ще направя десет, а не осем тренировки БР9 и БР 10.
 Margi, аз не мисля да почвам веднага програма след БР. Хареса ми мацката на iggy, ще потренирам малко с нея, с Руми евентуално, ще направя и някои от тренировките на Шон, а също и ще отида малко в зала, че ми липсва пътеката и кростренажора. Така ще направя месец почивка от програмното трениране и после ще се захвана пак с нещо структурирано, евентуално с Т25. А и ще се подготвя психически за подскачането. То е добре и физически да се подготвя, да посваля някое килце  Laughing

# 426
Аманда, благодаря ти за разяснението. Има логика в преструктурирането на програмата, в предвид че допускаме някои пропуски.

# 427
Здравейте,
Отново задачите ми са доста и трудно намирам време да ви чета, по-важното е че намирам по мъничко време за някоя друга тренировка-днес бе ред на тренировка за крака-6-то ниво 10-минутните плюс добавка по мой вкус от тези на Джаки.
Яденето е добре.

Спорен ден момичета!

# 428
Аманда, на мен също много ми допадна БР10. БР9 също е готина. Тези две седмици ще минат много бързо...е, стига и Кардио3 да ми хареса  Laughing

Отчет БР10 за днес + 12км в бутане на количка. След малко пак излизам и предполагам ще навъртя още 5км поне.  Heart Eyes

# 429
Здравейте, откъде мога да изтегля 21 day fix extreme, някои от вас пишеха за нея. Аз още съм на  21 day fix. Благодаря. bouquet

# 430
  • Пловдив
Привет, момичета!
Започнах обратното броене до отпуската  Crazy. Има-няма 10 дена....
Тренирам си с Shelly Dose, а и с храната съм добре.
За днес отчитам 30 Minute No Equipment Cardio and ABS Tabata Workout

# 431
Здравейте. Аз съм Таня и съм на 26. Имам 2 породени момченце. 54 кг, като съм доста отпусната имам корем, ръце. Краката ми са слаби, като цяло но от както се върнах на работа и нямам движение съвсем се отпуснах. Нищо свурзано със спорт не съм правила или тичала и тн от гимназията. Моля ви за съвети.

# 432
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хайде и аз да се запиша при вас... Малко ме е срам, че никога не съм била спортна натура, ама вече положението е страшно и е крайно време да се стегна. 169 см, 81 кг. (бях 85 - като почнах преди месец...) Sad Проблемът е, че винаги съм била пълничка...закръглена... Имах един период от година и нещо, в който след 90 дневната диета бях 62 кг. - ходеща на лекции и на работа едновремнно  Shocked #Crazy Ама за малко беше...
И аз съм от тия с калпавия ген, дето само от вода ги качват килата понякога, ама на, там не мога да действам...
Та проблема е, че като родих преди 9 месеца излязох от родилното 78 кг, ама после детето не искаше да суче и аз, за да имам кърма - яко ядене и фиксирах 85кг. Cry За цяла бременност качих 9 кг - малката беше 4 от тях - обаче после се омотаха нещата...

По природа съм мързелива, ама съм здрава - и физически (ако се хвана сериозна бая мускулна маса мога да натрупам от тия 80 кила  Laughing ), а и рядко боледувам като цяло... това добре, но с тренирането става трудно работата...
Една приятелка - жива и здрава да ми е, ме нави и тръгнах с нея на фитнес-а... Тя от доста време се занимава и знае какво прави - личи ѝ на фигурата.

И така момичета, пожелайте ми успех и по-малко да ме мързи. Като има с нещо да се похваля - ща кача и аз снимка!!! bouquet bouquet bouquet

П.С.: Мацките с упр. за дупе са чук.. Много ме изтощиха, ама е готино  Laughing

# 433
Днес фикса -горна част-бях запланувала и да плувам,но се замотах с едни спагети,подкарах се на едно бяло,студено вино,едно парче бисквитена домашна  Laughing и то стана десет часа  Whistling храната ми е шок и ужасссс  ooooh! не знам как не съм изпаднала във въглехидратна кома  Sick днес изядох 4 сладоледа .... Tired  от утре ще се откачам от сладкото шоково  Shocked хаха  Иначе от лидълските дрешки си взех спортен сутиен -жълт,шорти,два потника и клин-супер сааа  bowuu

# 434
  • 1st floor
 hahaha Същата история вчера и аз...
Половин кг праскови, макарони с масло и сирене, половин сникърс, два сладоледа сандвич и една чаша фанта лимон(само защото беше ледено студена, иначе не обичам изобщо). С рибата за вечеря ометох и един земел... Rolling Eyes Въглехидратите за деня стигнаха 70-80%, от срам не ги запомних. За капак и  тренировка нямам за отчет...нещо не ми стигна времето и не се оранизирах и вечерта...
От Лидл исках клин, но съкварталките бяха обрали всичко! Crossing Arms

... от утре ще се откачам от сладкото шоково  Shocked хаха  
В главата ми от няколко дни  се върти идеята пак да спра за месец захарта. И май натам отиват нещата, щото иначе губя контрол...

s_georgieva, бедрата ми 49 см са на 49 кг. А миналата година, когато бяха 47см, кантара показваше и той 47кг. Simple Smile Изобщо не са ми стимул 49см, защото съм доста нисичка - 162см. Simple Smile

Допивам си кафето и отивам да направя БР10 докато не ме е хванал мързела!

Общи условия

Активация на акаунт