Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Спазвате ли графика на тренировките БР?

# 406
И от мен отчет с БР9. Правих я само с 3кг гири. Следващият път ще пробвам едно-две ухражнения с 5кг гири. Хубава и изморителна тренировка, както спомена Непо.. В началото ми се струваха малко странни някои упражнения, но бързо им свикнах. Simple Smile

# 407
Марги и всички, които ще правите Т25 - без чисто и контролирано като порции ядене няма да стане. Шон е разкошен и си знае работата, но за 25 мин/ден енергоразходът не е чутовен. Или използвайте Т25 както си е по програма и добавяйте 2-ро кардио около 30-40 мин за деня,

Аманда - в Т25 има човек, който модифицира за лоу импакт, аз съм рядко калпави колене и късани менискуси, но си я минах. Кой спомена за Макс Аут - и те могат да се правят модифицирани за проблемни колене, и докато Алфата и Бетата на Т25 когато са модифицирани са лекички, при Макс30 не е толкова.

Отчет Неделя, 17/7
22/22 - 13 км гонене на Покемони по Лондонските калдаръми и бреговете на Темза Wink

# 408
  • София
Отчитам мега гадната Тренировка 13 от Дупемания.

всички, които ще правите Т25 - без чисто и контролирано като порции ядене няма да стане.

100% подкрепям  Peace
Важи и за всички останали програми, разбира се.

# 409
Днес Cardio 2 от БР.
Аз също забелязах, че корема ми започна да се прибира. Успешно приключих 6 седмици от БР, тоест първия ред от програмата. Остават ми останалите 6 седмици, т.е. втори ред.
От утре се надявам да започна БР7.
Храната ми тези дни хич я няма. Карам предимно на течности.  Wink Добре че млякото ме засища.

Аз от Т25 не мога да кажа, че съм била супер доволна. Някъде си бях записала колко сантиметра свалих с него, но не са много за тите месеца. Очакванията ми бяха много по - големи, защото прочетох хубави неща за него тук.  Wink

Довечера няма да имам никакво време за бягане, но утре задължително.   Peace Peace

Тази седмица ми предстои да е много, много напрегната и динамична и се надявам да не ми минава котка път на бягането вечер. Стана ми почти любимо.

Днес сутринта от лидл си взех шорти, спортен сутиен и тениска. Исках да си взема и дълъг клин, но не ме грабна никак на място. Дано да ми станат тези неща, които взех, че повечето им дрехи С и ХС не ми стават. Мисля си, че имат странни номерации. Ако не ми станат много ще ми е тъпо, защото си ги харесах много на картинките, а и като материя.
Предвиждам другата седмица да си купя и гири 5кг. Данооо!  Praynig

# 410
  • София
Лея, в Лидл връщат парите, при запазена опаковка и етикет, така че няма проблем ако не ти станат или не се харесваш, да си върнеш сумата.

Аз не знам защо така се дискутират програмите като по-ефективни или по-малко ефективни. Никоя програма НЕ е ефективна сама по себе си, ако ще и извънземна да е. Всичко е в храната.

Програмите могат единствено да оформят определени мускули/мускулни групи или да тренират издръжливост, баланс и т.н. Но не носят ефект "отслабване" сами по себе си.

# 411
Аз не знам защо така се дискутират програмите като по-ефективни или по-малко ефективни. Никоя програма НЕ е ефективна сама по себе си, ако ще и извънземна да е. Всичко е в храната.

Програмите могат единствено да оформят определени мускули/мускулни групи или да тренират издръжливост, баланс и т.н. Но не носят ефект "отслабване" сами по себе си.

Е що сега с лошото  Mr. Green Аз няма да спра да търся вълшебната програма, с която за 20-25 мин на ден и ядене на корем, да свалям  hahaha А дотогава ... мъъъъка  Whistling
Казваш 13-ката е гадна  Thinking По-гадна от 11?  Shocked Не може да бъде  Crazy

# 412
  • София
Като я намериш вълшебната, да не ме забравиш  Mr. Green

Отворих да видя коя беше 11, не я помня с лошо, ама не се качвах на стола с 10 кила, а смених с 6 кг, явно затова не съм я запомнила като изродска. Даже ми харесва, защото има доста с ластика, а те са ми любими, понеже акцента е в глутеуса.
13-ката не ме изкефи, определено. Повече ми натовари задно бедро, отколкото глутеус, а и ми размаза ръцете, направо треперят неистово (то това е хубаво де)  Mr. Green  Моят ластик е малко по-къс от този на Руми и при някои упражнения ми е просто невъзможно да го опъна до край, ужас.  Crazy

# 413
И аз с отчет БР9 Laughing. Уморителна си е. Нещо обърках броенето, но смятам да направя една пълна седмица с БР9 и БР10, вероятно ще ги повторя по веднъж, но нищо.
Агент, ще го имам предвид това за Т25. Може пък и да се навия, в крайна сметка лято е, трябва да се топят мазнинки. По-малко определено ям в топлото, но все пак не мога хич да не мисля за храна. А и такивива хора съществуват по света.
Птиците,  Joy Не си сама в издирването.

# 414
  • София
От къде да си купя ластик?Как вървят като цени?

# 415
Отчет за тези не съм пускала, защото 2 седмици вече минаха с БР1 и БР2. ( вие как правите програмата - 2 седмици редувате 2 тренировки+ 1 кадио или по друга схема.)  Сега да си припомня и БР3.

Не знам за вас, но аз нещо не мога да се ограничавам много с яденето. Уж лятото не ми се яде, ама тези дни само нагъвам нещо.  newsm78

# 416
иванита ,ще те изчакам bouquet ,дано да съм все така ентусиазирана през цялото време на програмата Mr. Green като ще започваме ,да свирнеш ,че не се знае дали няма да забравя  Blush

Е да,много ясно ,че без корекции в храната няма нищо да стане.Друг е въпроса обаче дали мога. Mr. Green Забелязала съм ,че ,когато не ям джънк,не се сещам за него ,но ,когато примерно си позволя един кит кат ,после цяла седмица ми е трудно.
Вчера пробно направих първата тренировка на Т25 ,не беше толкова зле,колкото си мислех.  Mr. Green

# 417
  • Sofia
Агент , голямо забавление е паднало с гонененето на Покемоните. Това е идея !  На теб и Вивка благодаря от сърце за съветите. Съгласна съм напълно, че храната е определяща за резултатите.
Агент, а защо допълнително кардио към Т 25, а не в допълнение силова?  Няма ли да е по- добре за горене и засилване на метаболизма? Помня, че ти тренираше двуразово като свали 6 кг, с кардио ли комбинираше Шон? Аз плувам по малко като допълнение, 20-30 мин.и правя когато мога и разни тренировки за крака и дупе, упражнения за корем, пилатес. Избрах Т25, защото почти няма упражнения, от които да ме заболи болната ръка, но сега ще погледна Инсенити. Права си, че трябва по- яко да се тренира. Аз сега имам време и желание, искам да използвам пълноценно времето. Ако се сещате друга програма или готини тренировки, с която мога да комбинирам Шон, без включени упражнения за ръце, свиркайте.
Птиците, разсмя ме! И аз няма да спра да търся вълшебната програма. Ама уви, не става само с тренировки!
Магика, Ивета, аз когато правех БР спазвах графика стриктно. Много добре е структурирана програмата. кака Джил е голям професионалист. Любим ми е стилът и'.

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 23:49 от Margi

# 418
Днес се размазах тотално-един час тренировка с 10кг пудовка 5 кръга по :
-20 суинга
-тяга на един крак-10бр на  всеки
-клек-10бр
-сумо клек-10бр
+един час плуване   newsm68
Едвам мърдам ощееее  Mr. Green

# 419
Днес БР7, допадна ми  Wink Довечера ще бягам, но колко не се знае още. Ще пиша допълнително.
Дрехите от Лидл са ееекстра,  Flutter Нямам търпение довечера да си потичам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт