Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 927
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
БР 10. Взе да се понася вече Simple Smile
За трудността при свалянето - мисля си, че най-големият проблем е наследствеността.
п.п редактирах размисли и страсти по темата за храненето Laughing

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 08:25 от Аmanda

# 121
  • 1st floor
Дано Свет се влючи и всичко да е наред!

Вчера се заседяхме до късно с приятели и днес сутринта бях  Crazy. Отлагам кардиото за довечера. Чакаме БР Кардио 3 и още от сега съм  Twisted Evil !

БР 10. Взе да се понася вече Simple Smile

Даваш ми капчица надежда! Mr. Green Имам мускулна треска на задно бедро от вчера. Laughing

# 122
Итчитам се за оня ден -измислена тренировка с пудовка -акцент крака и малко плуване.Осезаемо съм се прибрала,пробвах едни къси панталонки,дето като ги изпера са ми тесни на краката,докато не се отпуснат,а сега са ми широки и ми седят just perfect  Laughing и милото го забеляза  smile3521
Аз като мина ВМ или пи скоро е палео моето-всичко си идва на мястото-повече енергия,никакъв ПМС,отслабвам,изчиствам,тренирам,работя,спя,сита съм-абе това е моето хранене ,обаче съм голяма лакомия  Rolling Eyes и се самосаботирам  Whistling
Храната малко сливи ,яйца кашкавал ,вратни пържоли и шишчета

# 123
Аз пък с това хранене само ставам по-едра, като щангиста тежка категория съм и в горна, и в долна част .... Ей ме в горна , снимана с новия фотоапарат на детето, играе си с режими
Скрит текст:
(От морето, ако се престраша, ще покажа и долна, ама малко да почернея и визуално да се посмаля, за да не ви уплаша Laughing

# 124
  • here, there, everywhere
Отчитам Долна част алфа и след малко БР2.

Аманда, от малкото, което виждам няма за какво да се оплакваш. Hug

# 125
  • София
Аз не мога супер ниско НВ за дълго, но виж палео ми е екстра. Същото като Но фрейм се чувствам. Но почна ли да ям боклуци и край, месеци не мога да спра. А спра ли, не ми се ядат и не ме привличат, но много трудно спирането. Сякаш има нещо в тях, мамка му.

Аманда, много ню ню сничица ...

# 126
Не искам да се виждам съвсем, та затова. Но да покажа какъв широк гръб, гръден кош, рамене и пр., което ме дразни много. Четох в един от дневниците в bb team как една мацка разправяше, че е от чалга Laughing бодибилдърите и не иска да има широк гръб. Работата е какво правим като природно  е такъв, явно няма техники за смаляване Laughing
Вивиан, ти какво разбираш под боклуци - паста ли например ? Защото в НВ-ВМХ и това се смята за неприемливо. А пък аз познавам доста италианци, които ядат сутрин, обед и вечер спагети и са си в прекрасна форма. На мен ми се струва, че има един ефект на набъбване при храненето с  яйца, месо и масло. Много прекрасен за фини жени,  защото изглеждат по-релефни, мускулести, но не чак толкова допустим за грамаданки.

# 127
  • София
Не, под боклуци имам предвид джънк, пакетирани храни тип вафли, кроасани, полуфабрикати, ей такива неща. Пастата не е допустима в НВ режими да. Но ако е хубава паста, няма лошо, въпроса е в количествата.
Правилната храна за мен (имам предвид моето тяло) е месо, яйца, риба, млечни, плодове и зеленчуци, семена, ядки, черен шоколад. Овес понякога, киноа и т.н "средни"  Mr. Green
Аз за себе си съм установила някакви норми вече, кое как ми влияе, затова избягвам честата консумация на паста, картофи, ориз, тестени (дори и домашни) продукти. Но като цяло не мисля, че човек трябва да не вкусва от тях. Всичко е в количествата, особено когато няма здравословна причина да се избягват.

# 128
  • Бургас
Здравейте прекрасни  Hug чета, чета, но понеже ми се събират по доста страници и мнения все забравям какво съм искала да коментирам докато изчета всичко до края  Embarassed
Първо да си поръся главата с пепел, че пропуснах да спомена Би при грациите  ooooh! да ме прощава, но съм и виждала снимки и от бременността и седмица след това и на всички изглеждаше по-добре от мен  hahaha след три год домашни тренировки, така че колкото и да е извън форма в момента, то съм убедена, че точно там и е мястото  Heart Eyes
Свети вярвам, че е добре и си прекарва чудесно  Hug След месец-два да я очакваме на линия  Grinning
Агентче, снимките на малките прекрасници са толкова весели  Heart Eyes Радвам се, че си прекарвате добре, а не сте в  newsm11 <културен шок>.
Любче, аз пък не довърших 22 мин, а ми се отразяваше перфектно, без майтап  Peace Първо правих яйчен фаст и реших, че няма да имам енергия, после пък ме скапа някаква гадна кашлица /вече 10 дни и не дава признаци да отминава/, а пък и сега не мога да се нарадвам на лоста и приключвам първата седмица от Пъмпа на Лес Милс  Heart Eyes Междувременно пробвах Бут байбъл http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4011491 не е лошо, ама не ме влюби  Rolling Eyes.
Дивичка, а ти имаш ли buso ball? Помня преди време беше давала пак линк към 10 минутките и аз погледнах от любопитство цената им в ибей  smile3516 ами.. много скъпо бе, пък и като  за половин топка  Whistling Та искам да те питам струва ли си да се правят ако нямаш въпросния УРЕД  Blush
Аманда, от 3 години тренирам у дома, когато малкия стана на 5-6 месеца.... ами да ти кажа изгледа промених, но така и не отслабнах за всичкото това време. Идеята ми сега не е да те откажа от тренировките, в никакъв случай!!, но исках да кажа, че резултатите дойдоха едва сега когато минах на режим. Аз също съм голям чревоугодник, а сладко и тестено не ям ..... основно плодовете и варивата ме саботираха, че аз нямам мярка като взема да ям. Е, спрях да си <измислям режими> и да си ги адаптирам към моите предпочитания ... минах на НМ ВМХ и за 6 мес свалих почти 8 кг като последния дори си позволявам и да хапвам плодове /рядко, но по много  Embarassed/ На всеки му трябва време да узрее в него идеята дали иска да е слаб или просто ще си тренира за тонус и удоволствие. Аз обаче съм на мнение, че ти и сега изглеждаш чудесно и тези мерки не са ти спешни.

# 129
Здравейте момичета,
аз все се каня да бъда редовна в писането( иначе в четенето съм де), ама не мога се домогна до лаптопа от малкото и само набързо прочитам кой до къде е. Искам да похваля всички за чудесните резултати- няма да изброявам поименно, че ще изпусна някоя грация. Аз тренирам дупето с Руми,- стигнах до седмица 9. В дупето не мога да преценя дали има промяна, но цялото тяло като че ли взе да се пооформя Simple Smile, въпреки че не съм много стриктна в яденето, ама пуста лакомия. Все пак ограничих хляба и храната като цяло и гледам да не ям джънк фуд.
Искам да се обърна към Annick - как изглежда корема ти сега? Питам, защото и аз имам 2 секцио/а, но хич не си харесвам корема, и в моите очи си изглежда сланинест, та ще ми бъдеш страхотна мотивация ако покажеш едно стегнато коремче Rolling Eyes

# 130
Иванита, ние с теб се знаем от друга тема - за породените  Hug
И аз съм с две секцио и точно над шева и под пъпа ми е отпуснат корема.  Thinking Особено като тренирам, стои като отпусната кожа, не много, де... но и аз не го харесвам.

Аз си продължавам с Джилиън, обаче преди след всяка нейна тренировка имах лека МТ, която много ми харесваше... сега нямам, дали свикнах на нейните упражнения и натоварване, не знам, но е факт.  Rolling Eyes

Иначе засега на кг. съм добре. Иска ми си се да поработя повечко за дупето и особено за повдигането му  Grinning , но не мога да намеря подходяща програма, а и не знам дали ще е желателно да правя по една тренировка с Джилиън и още една - да не претренирам  Crazy , това ми е мисълта  Rolling Eyes
Отивам и да си видя мерките, че отдавна не съм го правила.  Peace

И забравих да напиша - Аманда, доколкото виждам на снимката, си много добре. Не си едра в никакъв случай.  Hug

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 15:57 от 6tastliva

# 131
Вивиан, разбрах. За истинския джънк, мисля, че научно си е доказано, че пристрастява със захар, подсладители и разни други добавки.
Яна, баш си описала какво правя- опитвам се да си приспособя режими към вкусовите ми предпочитания Simple Smile И да - бобови, плодове - любимите  Simple Smile  и при мен. Трябва да го реша нявга да съм стриктна, за да има резултат.
Добавям тренировката, показана от iggy, за дупе. Много дълго време спаха децата и реших да се възползвам. Май се пристрастявам към тренирането.

# 132
Иванита, корема ми е най-трудната част след всичките бременности... Преди нито тренирах, нито режим спазвах, перфектен корем. Сега зор голям.
Ето ти една снимка от края на Мин лято, зимата обаче, омазних корема пак, та сега се боря да го възстановя.
https://www.dropbox.com/s/ckk5ffqg5xkvedj/Photo%2010-09-2015%201 … 018%2048.jpg?dl=0

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 17:02 от Annick

# 133
  • Бургас
Ето ти една снимка от края на Мин лято, зимата обаче, омазних корема пак, та сега се боря да го възстановя.

помня тази снимка, от самосъжаение изядох половин кутия сладолед  smile3506

# 134
Иванита, корема ми е най-трудната част след всичките бременности... Преди нито тренирах, нито режим спазвах, перфектен корем. Сега зор голям.

Аник - колко качваше през бременностите?
Всички ли са секцио?
Три имаше, нали? Blush
Май на лични трябваше да питам, че разводнявам темата.   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт