Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 857
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Вчера добавям 5 км за 34:38 минути, пиша ги 35 минути направо.  Rolling Eyes
С това бягане ми завърши бягането за юли месец.  Wink
За този месец толкова, а от август започвам наново  Grinning Така де, нали си правя отчет всеки месец на постигнатото и тренираното.  ooooh!
Бягането ми за юли е 9 пъти. Rolling Eyes Плюс е за мен, но можеше и повече.  Flutter

Днес отчитам последна БР 7 ... Хииич не я харесвам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
  • София
Би, с най-голямо удоволствие  Hug

Скрит текст:
Два са магазините, на които залагам:
https://biofetish.com/ - това ми е много любим магазин, можеш да намериш и съставки, с които сама да си правиш козметика. Маслата са много качествени. Само да уточня, че ползвам масла повече за косата и по-рядко за кожата.
http://www.zoya.bg/ - този всеки го знае  Heart Eyes
Поръчвам и от Ибей, понякога.

Дези, браво и честито!!!  Heart Eyes СТрахотна си!

# 602
Привет момичета, влезнах само да надзърна как сте. Все още чувствам болка от неделния ми плаж и не успях нищо да тренирам тези дни.
Deziderata, честито и от мен. Надявам се да си намерила правилното място и работата да ти доставя голямо удолоствие.
Оххх, надявам се до края на седмицата вече да съм се пооправила, че доста изостанах.  Weary

# 603
Но Фрейм, мерси за отговора. Значи имало. И аз имам още 300 г. и ще търся неовкусен Hug

Марги, как щях да го преживея да не ми е личен инструктор. Та аз съм си го набелязала още като залата беше хептен до нас, срещу входа ми. Аз имам страх от вода и съм като бебетата - само до кръста Joy

Обещала бях снимка на моя хубавец, даже едно клипче ми се мерна напоследък. Като го изнамеря ще го кача. (Поразпитах го коя година е почнал да учи висшето, леле излиза, че разликата ни е 19 години Crazy)

Господ наистина си знае работата. Вчера разтеглих бедрен мускул на тренировката. Веднага ме изхвърлиха от залата. Днес и утре ми казаха нищо да не правя (може да лежа с вдигнати крака Wink) Добре, че имаме секция в института по тези неща и не ми се наложи да се мотая по травматолози. Имам си лекарства и за мазане и пиене. Безобидни са.
После цял месец ще правя упражнения за горната част, някои за корем, дето не натоварват крака. Без кардио.

Приятни тренировки и стъпвайте внимателно Hug

Скрит текст:
Да се допиша, докато няма още публикации след моята последна.
Ето го красавеца ми:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202304280275 … d=264838996900028

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 11:18 от Jerry F

# 604
Скрит текст:
Да се допиша, докато няма още публикации след моята последна.
Ето го красавеца ми:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202304280275 … d=264838996900028
Джери скорошно оздравяне ти пожелавам, дано всичко да мине по бързо от очакваното.
Ааа относно инструкрура - едно време и аз тренирах там. Много е добър, страшно много ме кефи.

# 605
  • София
Забравих отчета - Дупемания 15 + 3х10 клека с 16 кг.
Хубав ден на всички!  Hug

# 606
Добро утро,  Hug

Това са ми мерките от днес:
Скрит текст:
ханш: 95,5 /+1 см/
талия: 64,5 /-1.5 см/
корем: 79 см
ляв крак: 52 см /+1 см/
десен крак: 51 см /+0.5 см/
гръдна обиколка: 88 см /+1 см/
килограми: 56.9 кг /-0.300 гр/  Laughing Laughing Laughing

Този месец като гледам имам повече плюсове, отколкото минуси, а включих и доста тичане.
Тичането ми за месеца е 46,36 км, което не е много, но не е и малко.
Мислих си, че нещата ще се пораздвижат и ще изляза от платото поне лятото, а и със всичкото това потене.
Нали уж като промениш начина си на тренировка и нещата тръгват. Аз промених и добавих, ала...
През август ще ми се съберат 10 последователни дни а не тренирам, защото ще ходя на почивка. Да се надявам, че там нещата
ще се пораздвижат и ще потръгнат. Може би имам нужда от почивка.

Днес отчитам БР8, за последно. От понеделник започвам трета фаза на програмата. Кога мина всичкото това време не знам, не знам.
Като започнах и видях листа с програмата пред мен си казах: Кога ли ще зачеркна всички тренировки?, а сега ми остава последната
фаза и съм пред финал. Ще се проточи до средата на септември, защото няма да тренирам 10 дни, но пък бърза работа нямам.
После ще се чудя какво да започна пък.

Хубав уикенд от мен и лек и бързо преминаващ петъчен работен ден!

# 607
  • София
Отчитам Shelly Dose:https://www.youtube.com/watch?v=ixcTWO6Zcdk поради липса на интернет.Ето защо обичам да си свалям тренировките,които ми харесват.Да са ми под ръка.

# 608
  • Пловдив
Здравейте, мацки!
Влизам само, за да кажа здрасти, че заминаваме утре на море и пак няма да ни има две седмици, но после смятам да съм редовна. За съжаление тази седмица не съм тренирала, нещо лягаме късно, ставам рано, не се наспивам и така и не мога да се наканя. Не ми се беше случвало да съм вкъщи и да не тренирам толкова дни поред. Направо се чувствам предател. Миналата седмица на кораба тренирах само два дни, единия от които 3 пъти  hahaha . Пробвах елиптикуал/покрай Агента точно този уред избрах/ , понеже не обичам фитнеси, до сега не бях се пробвала и много ми хареса. Супер ме натовари. Ще ми се да го купя, ама май са доста скъпи и надали ще се обзаведа с такъв инструмент. Отделно тичах на палубата, отделно правих групови занимания с една бразилка със страхотно бразилско дупе. Жалко, че нямах възможност повече дни да тренирам. Сега за морето за първи път тръгвам с нагласата, че няма да си правя видеа сутрин, разпечатах си една Спартакус тренировка със собствено тегло /мъжо не ще да носим дъмбели, иначе имах друг план/ и ще си правя нея. Може би и ще тичам. Дано не лежа две седмици, че много ще ми стане. Иначе, една седмица на яко плюскане не ми се е отразила в плюс, което е предимството да ходиш на ол ин дебел. Ако бях преди това на някакъв режим, щях да кача 5 кила.  Laughing След морето обаче се налага да се стегна, защото се чувствам плондер. Много ви се радвам на тренирането и успехите, Дези браво и за двете постижения. Джери, сладур е момчето , даааа. Аз преди много харесвах мускулести мъжове, първия ми момък беше такъв, с прекрасна фигура. Сега обаче вече не харесвам... Не знам защо всъщност  newsm78 . Непо  Hug , Вив с мускулестите крака  hahaha ... Оф, понякога ми е адски смешно колко са ограничени хората . Пък не стига, че си помислили някви простотии, ами се и чувстват длъжни да ти ги споделят. Нахалници. Колкото по-тъпи, толкова по-отворени  Sick Понеже съм виждала краката на Вив да кажа - прекрасни са! Грам мускул в повече няма, фини, издължени, оформени.
И някви други работи щях да пиша, ама ...
А, ще сложа линк към фейс албума от фиордите, за който му е интересно, извън приятелите от фейса, които са ги виждали сто пъти вече  hahaha https://www.facebook.com/antisneji/media_set?set=a.1020617274238 … ype=3&qsefr=1 , дано съм се справила да е публичен.
Ами аз изчезвам, че днес трябва да оправям багаж . Весел ден на всички! Heart Eyes

# 609
Люба, прекрасно, прекрасно, направо като в приказка. Благодаря, че сподели снимките Hug
Лея, изглеждаш страхотно, защо се взираш толкова в тия мерки и теглилки?  Освен, ако няма да се явяваш на някакви състезания, не виждам причина така да се стресираш постоянно. А вероятно и да не съм права, явно само така се поддържа перфектна форма.....
Мъжете по фитнесите някак ми изглеждат съвсем еднакво. Може би, ако се вгледаш, можеш да намериш някакви разлики, но на пръв поглед са ми като извадени по калъп.
Отчет БР 12.

# 610
  • София
Добро утро прекрасни  Hug
Днес реших да тренирам малко по-леко, нещо не можах да спя, трябваше да стана и много рано и се чувствам зле. Та отчитам това на австралийката, благодаря на Игги, че я сподели и ме светна, супер любима взе да ми става тази тренировка, чак е на път да измести моделската за мързеливи дни  Hug
https://www.youtube.com/watch?v=zvWZ7ogB1jw

Вероятно по-късно ще направя и пирамидалната на Джаки за горна част, но да ми дойде малко силата, че в момента не мога.

Лея, предполагам, че покачването на мерки идва от претрениране. Не искам да се бъркам, просто споделям, дано не те засегна  Hug Вероятно тялото ти се съпротивлява на толкова движение, задържа вода, вероятно понатрупва и някоя мазнинка, ако кортизола е висок, освен това и апетита се увеличава пропорционално с увеличаването на тренировките. Това е моето лаишко обяснение на нещата. Аз не веднъж съм споделяла, че когато искам да чистя, минавам на минимум тренировки, леки, по-скоро лежерни, апетита пада, става много по-лесно да се намалят въглехидрати и калории.

Любима, благодаря, че реабилитира краката ми  Mr. Green   hahaha
За фиордите, знаеш мнението ми ... уникалноооооо  Crazy Сега чакаме снимки от моренцето  Hug
Да си изкарате прекрасно, а ти си почини. Цяла година си машина, имаш нужда  Hug Спартакусите са добра идея за дни, в които решиш да се натренираш.

# 611
Любa, много красива разходка сте си направили, а ти си сладкиш!

Лея, и на мен ми се струва, че може би се вторачваш прекалено в мерки. Peace Особено, че разликите са толкова минимални и най-важното на хубави места. Кой не би искал талията да падне с 1.5 см. Важното е, че начинът на хранене ти се отразява добре дългосрочно и оформяш видима мускулатура, както си споделяла. Споделям мнението на Вив, и също че мерките не са постоянна величина. Малки разлики +/- са нормални с промяна на сезони, тип и интензивност на тренировки, количество на храната, стрес, и няма как точно да се предвидят.

Мисля да ходя уикенда да пробвам гири с голямо "Г". Laughing Т.е. над 5 кг.
Тези ги бях пробвала рекламно в един магазин и ми се сториха много удобни като захват и че не се търкалят.
Скрит текст:
Но пък тези могат да се надграждат до 7.5 кг и за една мъртва тяга бих примерно ще имам 15 кг. Но искам да видя на място дали не са чукове.
Скрит текст:
А може и просто да успея да намеря и едни хексагонални винилки и готово.

# 612
  • София
Леле D_ana...това си е сериозна работа с тези килограми... Shocked
Аз съм на две 4-килограмови гири и съм доволна.Изобщо не мисля да ги сменям... Rolling Eyes

# 613
Хм, аз съм на тройки и искам петички.

# 614
  • София
О, аз много ги харесвам тези първите от снимката на Дана  Heart Eyes Руми е с такива и винаги са ми се виждали много удобни.

Общи условия

Активация на акаунт