Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета, моля за малко инфо - може и на лични - да не товарим темата излишно...

Вчера попаднах на сайта на Руми и много се чудя дали ще е моето нещо. Тези 20тина килца няма да се изпарят просто така явно, та трябват по-крути мерки. Mr. Green
Кои от вас тренират с нея, колко струва хранителен режим с тренировки, колко време горе-долу отнемат, че малката скоро съвсем ще ми съкрати свободното време (9 месеца и се мъчи да прохожда вече  Simple Smile ) и такива неща?

Благодаря ви! bouquet

# 616
  • София
Аз тренирам основно с Руми, но нямам хранителен режим от нея. Доколкото знам, последно беше 150 лв. Ако не искаш да е лично за теб и по твой вкус, тогава има и безплатни диети на сайта ѝ. Тренировките са средно по около 30 мин. (+/-).

# 617
Cvetito,тъкмо скоро обсъждахме въпросите ти в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933787;topicrefid=19

# 618
  • София
Намират ли се някъде тренировки на Emily Skye?https://www.facebook.com/emilyskyemodel/?fref=ts

# 619
Гледам си километрите, навъртени в Лондон - за 5 дни (първият и последният не ги броя, мързеливи и уморени) съм направила 69 км пеша. Малко ми се вижда, като се има предвид, че за първата седмица в София съм направила 118 км. Но пък през галерии и музеи и магазини няма как да препускам.

Адаш, хубавите са скъпи, вярно е, затова и ние купувахме 2 ръка, но профи модел - като танк е!

100 повторения на нашата австралийка и аз много я хвалих, който не я е правил да опита!
Тази седмица с деца и мъж на почивка ме е срам да я отчиам изобщо! Но тази сутрин тропнах с юмрук на масата в хотела и поръчах мурсалски чай без мед и варени яйца Simple Smile))

# 620
  • София
Тренирам в домашни условия от една година.Първия месец бях начинаеща.От там нататък тренирам с пясъчни торбички на глезените.Не пропускам да ги слагам!Как мислите,тази австралийка дали ще ми е тегава с торбичките?

# 621
Хм, аз съм на тройки и искам петички.
Аз също тренирам с 3кг. И сега се чудя даки да купя 4 или 5кг. Вие какво мислите? Определено искам малко оформени рамене и ако не се лъжа с по-големи тежести ще направя по-голяма мускулна маса.
Днес мисля 5 ден от Т25

# 622
Намират ли се някъде тренировки на Emily Skye?https://www.facebook.com/emilyskyemodel/?fref=ts
Програмите и са платени, но на Facebook профила си и в мобилното си приложение пуска дневни тренировки  Peace

# 623
  • София
Тренирам в домашни условия от една година.Първия месец бях начинаеща.От там нататък тренирам с пясъчни торбички на глезените.Не пропускам да ги слагам!Как мислите,тази австралийка дали ще ми е тегава с торбичките?

На мен би ми било непосилно да изпълня всичките повторения в нейното темпо с торбички.
Но не ти пречи да опиташ.
И без торбички е мега яко палещо.

Иванита, аз бих си взела 5 кг, две години тренирам с 5 и не приличам на мъж в ръцете.
Все пак ако много те притеснява, вземи си 4 кг.

# 624
Благодаря ви за мненията момичета. От полза са ми.  Peace Спрях да се вторачвам в килограмите, а сега ще спра и в сантиметрите да го правя.  Rolling Eyes

# 625
Имаш ли нещо да дадеш в замяна?  Wink

# 626
Благодаря ви за мненията момичета. От полза са ми.  Peace Спрях да се вторачвам в килограмите, а сега ще спра и в сантиметрите да го правя.  Rolling Eyes
Гледах ти мерките и не знам какво те безпокои? Аз съм с по- големи бедра от теб и пак не смятам, че съм дебела Simple Smile.

# 627

Иванита, аз бих си взела 5 кг, две години тренирам с 5 и не приличам на мъж в ръцете.
Все пак ако много те притеснява, вземи си 4 кг.
Аа, мен ме притесняват килограмите от гледна точка на това дали ще мога да изпълнявам упражнения( най-вече на Руми), че на някои дори 3 кг ми идват тежички. И затова се чудя дали да инвестирам първо в 4, а после в 5килограмови, или направо да се хвърлям на 5. Далеч съм от мисълта, че ще стана като мъж Laughing

# 628
Здравейте момичета,
Да взема да се отчета с пирамидалната на Джаки за долна част на тялото.

Нямам много време за форума, добре че за тренировки да намирам от време на време де  Heart Eyes

До скоро!

# 629
  • Пловдив
Привет и от мен  Simple Smile!
Стягам багажа, че утре потегляме към Гърция  Crazy.
Вив, Агентката е споменала за 100 Reps тренировките на Линда. Страхотни са! Мадамата с такава лекота ги прави, а на мен напрово ми иде да крещя на моменти.
Магика, даже и не съм си помисляла да пробвам нейни тренировки с тежести на краката.
За днес нещо по-различно - Lisa Marie с BodyRock Advanced Challenge Live Workout - Day 1. И преди съм казвала, че като визия е много далеч от това, което каресвам в женското тяло, но тренировката ми допадна.
Оставям ви, че всичко съм натрупала по леглата и това нещо трябва да намери мястото си в два куфара. Според ММ мисията ми е невъзможна, но с пусти козирожки инат ще му покажа, че ще стане Wink.

Общи условия

Активация на акаунт