Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 804
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • 1st floor

hahaha hahaha hahaha Ако успее да промълви нещо от страх!!!

hahaha hahaha hahaha Щото ще види мускулестия бицепс, нали?!?!  hahaha

smile3521

Имам мускулна треска от тренировката вчера - на гръб, рамене , ръце, гърди... И язък за тренирането, като не спирам да ям. Кво ми става, направо не знам. Вчера уж щях да съм стриктна - вечерях пица, а накрая за разкош - палачинка с шоколад. Tired Tired Tired Моля, някой да ме ошамароса едно хубаво!

leia2015, браво! Кардио 3 никога няма да ми хареса! Twisted Evil Особено лятото...Ако имаш нужда от почивка, почивай!!! Но на мен тези отпускарските почивки после зле ми действат. Изчезва ми и режим, и мотивация и ме наляга мързел. Но пробвай, при теб може да е различно и да ти се отрази добре. Peace

Отивам да метна БР 12 за първи път. Дано е хубава! Laughing

# 691
  • София
Приключих с Фаза1 БР на Джилиан,почивам един ден и минавам на Фаза2... Hug

# 692
Еми дааа   Laughing имаааа   https://www.youtube.com/channel/UC3Z25HGSchD_ED03fL8Ea6Q/playlis … f_id=0&view=1
от долу на горе  от седмият клип започва първата тренировка за домашни условия -28 days shred.след нея е същата програма във вариация за фитнес   Peace Айде да тренираш здраво и ще черпиш после хихи  Hug
Пак тази първата тренировка и това с 100-те повторения, което правите напоследък. Вивиан, не знам как успяваш и с тежести....

# 693
Oня ден дилна част от фикса и 500м плуване (не си спомням дали писах вече) ,вчера горна част от фикса и плескавици хха Joy

# 694
Непокорна, за Искър - Панега, особено прехода от Карлуково до Луковит не те съветвам сега. Много е ниско открито, с една дума никакъв кеф, жега, няма дървета. Късно есента Ви остава тази година.

Аз отказах екскурзията Мальовица - Иван Вазов - Урдини езера. Та аз куцукам, как ще кача тая ненормална Мальовица. С отрицателен наклон и каменяк като стълби. А и ако не искам да не тренирам една година най-малко. Трети ден нищо не правя, та този мускул и от упражнения за горната част се натоварва. Може довечера да се поразмърдам малко.

Приятни тренировки!

# 695
  • София
Леле, хора каква МТ имам на краката, не мога да мръдна, да се пипна ... направо съм се разбила вчера  hahaha  Пистолите от Кросфита ми докараха това чудо, няма какво друго.
Днес почивам, абсурд да тренирам. Имам и МТ от онзи ден на ръце и перки от Дупеманията ииии, просто съм цялата в МТ  hahaha Може малко коремче да направя, ще видим.

Аманда, като правех 100-те повторения с тежестите, я правих с мое темпо, без видеото, на моменти спирах са секунда, две за отпускане на мускула. То няма как с нейното темпо и с тежести, поне аз не мога де.

Хора, някой има ли ластик от Ултимейт перформънс?

# 696
Аз  Peace Моя е кръгъл, 30 см е, къс за Дупемания, иначе стегнат изглежда, ама не съм го тормозила много да ти кажа лесно ли се къса или не Simple Smile 

# 697
за вчера почивка, нещо не се чувствах добре, за днес - Руми, упражнения за глутеус.

# 698
  • София
  Птиче Hug
Аз се чудя на зеления: http://ultimateperformance-bg.com/product/48-green-band
За късане, предполагам, и дума не може да става, те от този вид са мега здрави, аз имам някаква куча марка с която си правя Дупеманията,едва ли мога да го скъсам с тренировка, но нещо се заглеждам по този зеления ... само парите ме спират.  Sick

# 699
Вивиан, аз сигурно и със собствено темпо не бих могла да издържа. Браво  Hug
А иначе гледаш как си е полегнала мацката и мързелива работа. Затова някои жени,  ходещи на пилатес редовно, изглеждат страхотно.

# 700
Ще ме накарате и аз да ги видя тия 100 повторения. Crazy

Вив, надявам се си направила снимки преди и след - намалено и изчистено хранене в комбинация с яки тренировки, не ми се мисли дупето къде си го изстреляла. Heart Eyes

# 701
  Птиче Hug
Аз се чудя на зеления: http://ultimateperformance-bg.com/product/48-green-band
За късане, предполагам, и дума не може да става, те от този вид са мега здрави, аз имам някаква куча марка с която си правя Дупеманията,едва ли мога да го скъсам с тренировка, но нещо се заглеждам по този зеления ... само парите ме спират.  Sick

Ами да дава вид на труден за скъсване  Mr. Green
Обаче именно понеже са дебели и твърди мислиш ли, че ще става хубав възел като го завържеш?  newsm78 Опасявам се да не се разхлабва лесно ... Аз имам син, пак е якичък   Peace

# 702
  • София
Стоте повторения на мен не ми бяха достатъчни за една тренировка,затова довърших с всички упражнения на балерината! Peace
С което се довърших...

# 703
За дне км плуване,имах желание за пилатеса по програма.но мързела надделя  Joy

# 704
БР 11 за последен път. Тъкмо ми стана идеална и свърши. Още две тренировки и приключвам с БР.

Общи условия

Активация на акаунт