Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 800
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • 1st floor
Днес се успах, забравила съм да си включа алармата вчера.  Tired Ще гледам довечера да се отчета. Иначе вчера БР 12 пак ми се стори по-лесна от предишните...Що така последните две седмици Джилиян гали с перце?! newsm78
Непокорна, за Искър - Панега, особено прехода от Карлуково до Луковит не те съветвам сега. Много е ниско открито, с една дума никакъв кеф, жега, няма дървета. Късно есента Ви остава тази година.

Да, и аз като гледах прогнозата там, това си мислех...36 градуса!!! Crazy Промъква ми се идея за Вихрен, дано не ме набият у нас! Mr. Green Колко по-труден е от Мальовица? Не през Казаните, че там е абсурд да се провеся... Sick През маршрута от ляво...Видях вече и на живо, че е почти отвесно, но много ми се иска да се кача там, направо сън не ме хваща. Много красив е Пирин!!!  Heart Eyes

# 706
Добро утро,  Hug
Днес отчитам БР9 + 30 секунди планк.
Предизвикателствата ми за планк и клек леко се разминават. Ето например днес имам почивка от клекове, а утре трябва да направя 70 броя. Ще продължа само с тези предизвикателства през отпуската.  Peace

Днес забелязах, че тазобедрените ми стави пукат супер много при тренировката  Rolling Eyes

# 707
  • Бургас
Промъква ми се идея за Вихрен, дано не ме набият у нас! Mr. Green Колко по-труден е от Мальовица? Не през Казаните, че там е абсурд да се провеся... Sick През маршрута от ляво...Видях вече и на живо, че е почти отвесно, но много ми се иска да се кача там, направо сън не ме хваща. Много красив е Пирин!!!  Heart Eyes
Непо, не съм качвала Мальовица, но често сравняват двата върха по трудност. Убедена съм, че ще се справиш щом си качила единия. Ние също качвахме Вихрен през авгист /мин. година/, така, че и времето е с вас  Peace

# 708
Непокорна, не знам защо, но през Казаните ми се видя качването по-леко. А, спокойно, лека, полека ще го качите Вихрен от лявата страна. По не е толкова стръмен като Мальовица. 3 часа и си горе. Успех Hug Гледайте делничен ден, че е навалица, навалица...

Аз нали отказах тази седмица Мальовица заради крака, ама сърце не трае. Записах се на 15 за Скакавица-Отовица-Иван-Вазаов-Харамията и надолу (за три дни). Не, че не съм минавала всичко там, ама компанията ми е много приятна. И е Рила Crazy

Аз днес пак рамене, гърди, бицепс и голям 30 минутен стречинг.
Леле тесни са ми блузите горе в ръкавите, а и в гърдите, не е от бюста Laughing (един колега казва - Страх ме е да ти кажа нещо, че като те гледам какви мускули си направила и ме цапнеш Joy)

# 709
За вчера БР7 на вентилатор - это другой разговор. Не беше топло, но беше много влажно и вентилаторът определено го прави по-поносимо.
Срам не срам да си призная, че почнах 100-те повторения, но не я довърших. Сега си ходя с един по-як бут от другия. Mr. Green

И аз имам чувството, че Джилката прави последните тренировки от програмите си по-лесни. Може би за да оставят задоволително усещане и да искаш да продължиш.

# 710
И аз така, на няколко пъти започвах 100-те повторения. Ами не ги довършвах  Crazy
Може би има значение, че и я правех след другата тренировка и ми идваше в повече.  Rolling Eyes
Но засега ще я оставя за друг път.  Crazy Даже в началото си мислех да правя по 50 повторения, е, пак не става.  Blush

# 711
  • 1st floor
Непокорна, не знам защо, но през Казаните ми се видя качването по-леко. А, спокойно, лека, полека ще го качите Вихрен от лявата страна. По не е толкова стръмен като Мальовица. 3 часа и си горе. Успех Hug Гледайте делничен ден, че е навалица, навалица...

Не знам дали е по-леко, но сме с малкия и не рискувам. Четох, че е опасен пътя там. Пък и мен ме е страх от високо.  Mr. Green А на теб шапка ти свалям за преходите. Като се науча и аз да ходя по толкова, може да ме вземеш с теб!  Mr. Green

За вчера нищо не отчитам, че пак се прибрах по никое време.  Tired Сега съм станала по-рано и след малко ще метна БР11.

# 712
Отчет 4/8
29/33 - BARLATES BODY BLITZ 100 Rep Challenge OUTER THIGHS (изпълнена пльосната на тенисния корт, докато хлапетата тренираха... Що народ ме изгледа като ненормална Grinning

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 12:34 от Agent Provocateur

# 713
БР 12  и май приключих.  Не съм сигурна, че утре ще направя кардиото.
Сутрин преди тренировка малко загрявам на терасата, та една папарашка снимка на ММ да видите що е истински грамаден бедър
Скрит текст:
, че тук само фини, изящни красоти с мускули показвате Laughing

# 714
Непокорна, от толкова ходене ми мина страха от височина. Да спомням си, че една от познатите ми, като се качвахме през Казаните, я хвана шубе от стръмнините надолу и се върна.  Ами, хич ме няма тази година с преходите с оправянето на апартамента ми. Дано успея по Рила още едно такова за 3-4 дни да закача.

Днес корем, после дълъг стреч и йога (какво си спомнях). Утре ще си кача 15-20 минутно клипче йога да си го направя във фитнеса.

В неделя съм на доматен фитнес. Не разбрах дали ще ги бера или меля, ама май ще е и двете. Ох, откакто майка почина през седмица съм в Благоевград, но няма как ...

Приятен ден, момичета Hug

# 715
Amanda, а точно пък тук изглеждаш страхотно и е време да спреш с грамадните епитети. Изглеждаш много спортно и снимката е супер. Иска ми се и на мен да разгрявам на такава грамадна тераса и с такава гледка. Laughing Освен това мисля, че завърши БР с лекота, което е повод за гордост.

Аз си кретам на БР8, но в моя защита правя програмата много осъзнато и изпипвам нещата. Laughing
След различни експерименти стигнах до стария извод, че най-много енергия имам без никакво ядене преди тренировка. Не че лека следобедна закуска преди това ми тежи, но без ядене някак се раздавам. Вчера обядвах и тренирах чак към 21 часа без никакъв снак преди това. Но пък основното ядене ми е стабилно, така че не се притеснявам, че ще излинея.

Вчера подготвих почвата за следващия опит със 100-те повторения като направих първо моделската. Значи оказва се, че това изящно щпициране на краката при Линда ми го прави една идея по-трудно, защото ме хваща до прасеца.

# 716
  • София
Подкрепям Дана, Аманда, супер си! И наистина имаш огромен напредък, браво!  Heart Eyes
Техниката ти също е отлична!

Дана, и при мен така със шпица. На косъм държа нещата да не се схване прасеца или поне усещането ми е такова  Rolling Eyes Затова никога не държа пръстите много шпицирани  Laughing Изпитвам ужас от крампи, а в определени стойки усещам, че са наблизо.

Мина ми МТ, атакувах я яко с магнезий и ме държа само два дни, но пък мнооого болезнена работа.
Днес съм на линия и отчитам Дупемания 15 + 50 сумо клека с ластик + 3 минути суинг с 8 кг. пудовка.

Хубав ден момичета  Hug

# 717
Дана, Вивиан, благодаря. Ама има бая до 26 номер дънки Laughing Аз май нивга не съм била този номер, затова си се възприемам на фона на вашите размери като грамадан.
Сериозен проблем ми остава вътрешната горна част на бедрата. Вероятно малко фитнес и ползване на машини за целта или пък повечко глад, дето не го владея Simple Smile? Напоследък карам с едно основно стабилно хранене вечер и ми е много добре. През деня плодове, малко ядки или таратор.
Дана, то това е само една малка част от терасата. Най-любимото ми място в къщата.
Вивиан, аз търсех снимка преди БР, но не открих. Детето ме беше снимало на неговия телефон и ги е изтрил. Напредъкът от миналото лято обаче е наистина огромен. Без да има чак толкова голяма промяна в килограмите.

# 718
  • София
Напредъкът от миналото лято обаче е наистина огромен. Без да има чак толкова голяма промяна в килограмите.

Ей, много ми е кеф като прочета такива постове  Heart Eyes
Браво Аманда! bouquet

# 719
Аманда, много добре изглеждаш!  Simple Smile
Днес ми се пада fit 30 тренировка 1, чета и чак не ми се почва, ама няма как. Отивам да  smile3546  да добия кураж и се почвам. Ако съм жива, ще пиша как е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт