Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 806
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здрасти  Heart Eyes

Отчитам Дупемания 16 за днес.

Иванита, какво стана, как мина тренировката?  Heart Eyes

# 721
  • Sofia
Аманда, чудесно изглеждаш! Терасата е мечта! А ти продължавай все така!
Аз днес най- после мога да се похваля с кило минус, с голяма мъка падат в боя пустите мазнинки, но с батко Шон заедно ги морим, жив и здрав да е!
Вчера правих Lower Body от Алфата, днес Abs intervals. Всеки ден плувам в добавка. По 20-30 мин, ако плувам повече ръката ме заболява, вече толкова време не мога да се оправя и много страдам. Така ми се иска да мога да тренирам с гирички! Мечтая ди да завъртя ощ веднъж БР.
Джери, как си? Дано по-бързо се оправиш !

# 722
иванита, Margi, благодаря и на вас Hug Имало и още един пушач в темата Wink, мислех си, че само аз съм нездравословна....
Днес ходих на пилатес, утре ще направим разходка в Лозенската планина. Малко по-лежерно през уикенда.
Другата седмица съм предвидила поне два пъти седмично в зала, за да си правя там кардиото на пътека, защото нещо взе да се обажда едното коляно и май не съм за подскоци.
През останалите дни ще тренирам вкъщи, известно време непрограмно, докато се ориентирам какво да почна.
 Margi, честито за минусчето. И при мен падат супер бавно тия килограми - сигурно на месец килограм в най-добрия случай. Само като изкарах на кисело мляко и тахан свалих повечко.

# 723
  • София
Марги, браво муци, за минуса  Heart Eyes Мъка е, канска, ужас. Ама след едни определени годинки е така  baby_neutral Аз от май до сега едвам съм свалила 1,5 кг, даже не са и твърди. Направо канска мъка.

Аманда, ще ми припомниш ли как точно прави това с КМ и тахана, искам да го кажа на една приятелка, която милата води зверска борба и вече не знае какво да прави Sad

# 724
Вивиан, тази диета правих  /във варианта кисело мляко и тахан, без друго/ http://www.lekar.bg/2015/05/18/%D1%81%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0 … 1%85%D0%B0%D0%BD/
Но мисля, че преди да я изнамеря , Бобченка беше писала тук, че така сваля мазнини и тя ми даде идея. Тя тотално изчезна....

# 725

Иванита, какво стана, как мина тренировката?  Heart Eyes
Ааа, жива съм, жива съм  Laughing С повече почивки я изкарах, но накрая на пистолите се отказах-  не мога да ги направя и това си е. Отчитам и лека МТ на бедрата. Днес Кардио 3 от Дупеманията. Утре почивка
Доста хард си е Фит30, спор няма. Аз миналата година като ви четях като я почнахте, не си представях такова чудо  Shocked

# 726
Аманда, чудесно изглеждаш, а гледката е фърха! Завидях ти за пространството, което имаш за тренировки.
Марги, браво за минуса. Трябва да пробвам Шон като приключа с БР.

За съжаление, прекъснах БР. От понеделник не съм тренирала, а ми оставаха две седмици само.
Скрит текст:
...причината е, че бебка се разболя и от понеделник сме по болници. Накрая ни транспортираха в Пирогов и ще си по останем тук още доста време, че тепърва ще я оперират  Cry. Уж, всичко беше наред и не трябваше повече операции, но предната е поддала и късмет, че правих рентген и се видя...Ще се отчитам, само да се приберем живи и здрави.

# 727
Беси, всичко ще е наред  Hug Здравето на детето е най-важно. Прегръдки и за теб, и за малката.

# 728
  • София
Бесито, стискам палци да сте здравички! Ще мине, само спомена ще остане, не се тревожи! Поне сте в ръцете на добри специалисти  Hug

Аманда, благодаря  bouquet

Иванита, интересно ми беше да те прочета, планирала съм го хибридния календар, но ще е след летните почивки, в които не тренирам и рязко губя форма  Mr. Green После ми трябва поне месец да си върна старите умения, а това завръщане е абсурдно да го направя с хибрида с Фит 30 в него  hahaha
Много ме е наплашила тази програма  Joy Когато я правих стигнах до половината и не я довърших. Но тогава грешката ми беше, че не си давах почивка, тренирах всеки ден, а при такива тежки програми не е правилно. Сега обаче ще подходя доста по-мъдро и се надявам да не ме отблъсне така, както първия път. А ти продължавай да ни разказваш, на мен ми е супер интересно как ти вървят тренировките  Hug Със сигурност от тази програма ще излезеш супер машина  Mr. Green

# 729
Идвам да кажа едно здрасти  Mr. Green
Не успях да видя Аманда ,но съм сигурна, че изглежда супер Simple Smile
Бесито моля се всичко да е наред Hug

Напоследък отчитам добро хранене и тренировки. Лятото не е моя месец за спорт, честно казано,но се старая  Simple Smile не мога да се отчета с линкове на тренировките,че трябва сега да ровичкам да ги търся ,но са основно на Шели и кардио. Simple Smile Надявам се онзи +1 кг за който говорех да е от ПМС ,че и сега батерията на кантара ми свърши и не мога да се меря hahaha

# 730
Вивиан, , тежичък си е хибрида, като прибавим и жегите, май голям залък "налапах", ама се хванах на хорото вече.  Жегите допълнително ме морят.  Но няма да се отказвам - къде мога, къде не, с повече почивки ще го избутаме Simple Smile

# 731
  • Бургас
Беси,имаш стиснати палци и от мен
Аманда,пак те изтървах
Не тренирам и ям  Embarassed обаче имаме доста работа и доста километри навъртам,затрих всички резултати от 24 безвъглехидратни дни

# 732
Отчет 6/8
30/33 - BARLATES BODY BLITZ Inner Thigh Burner (послесният път след тази тренировка - 38 мин с акцент вътрешно бедро - ходих 3 дни с яка мускулна треска)

# 733
Марги, благодаря, добре съм!

Навремето и аз бях пушач. До 2009. Накрая си казвам, тренирам, храня се здравословно и какви са тези цигари и от раз ги захвърлих. Бях пушила 20 години.

Отчет днес - 4 часа рязане на домати. Баща ми искаше после и да меля, ама жега, жега. 40 градуса беше в Благоевград. Накрая хвърлих ножа след последния домат и си хванах автобуса насам.
Стига толкова трениране за днес  Wink Как не съм си отспала от жегата и тишината ще му хапна и се мятам в леглото.

# 734
  • 1st floor
Аз пак бях по пътищата и нямам отчет. Но влизам да се похваля, че най-накрая изкачих Вихрен!!!  bowuu Каква красота се вижда от горе.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уникално е!!! Направо не ми се слизаше...А долу на хижата видях двойничкаат на Jerry F !  Laughing Ако не бях прочела, че има други планове, щях направо да отида при жената да се запозная! Mr. Green

И да се оплача, че с храната съвсем се отплеснах... Tired Излезнах от режима и сега не мога да се върна пак. Всяко лято така става след отпуската, да му се не види!!! Crossing Arms Вече си отгледах шкембе. Tired Имам някакъв подарък бонус кредит от Сила.бг, който е валиден един месец, но важи само за определени марки. Та се чудя дали да не си поръчам това:

https://www.silabg.com/bg/13382-PRIMAFORCE-Yohimbine-HCL-2-5mg-9 … #product_comments

или това:
https://www.silabg.com/bg/13044-AMIX-SyneMax-90-Caps-.html#product_review

Общи условия

Активация на акаунт