Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 796
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Непокорна, много ти завиждам. Гледките са уникални, какви езера, езера.... Рила отсреща.
Ми колко му е да съм била на хижата, особено в ръката да ми е имало бира Wink
Ако бях изкарала, а да не се мотам, курсовете да съм подпалила колата към 10 и от Благоевград за нула време съм на хижа Вихрен.
Да, ти точно нямаш отчет с този Вихрен 3 часа нагоре  и километър денивелация.
Ще се засечем, даже ще ходим някога. Аз съм готова винаги.
Много ми препоръчваха наскоро един Фет бърнър в Сила.бг. Трябва да видя дали не е един от тях.
Аз в петък се подготвям за тридневно мотаене по билото на Рила.

Допълвам се - гръб, трицепси, стречинг, йога. Общо взето мотаене около инструкторите в залата  Crazy

# 736
Непокорна, да, ти точно нямаш отчет с този Вихрен 3 часа нагоре  и километър денивелация.
Crazy Джери, взе ми думите от устата  Crazy Crazy Crazy

Отчет 7/8
31/33 - BARLATES BODY BLITZ Outer Thigh Burner

# 737
Привет, минавам набързо да кажа, че поради ремонтни дейности три дни нямам тренировка  Rolling Eyes
Но направих голяма разходка в Благоевград. Не бях ходила, Джери имаш страхотен град!
Беси, стискам палци всичко да е наред при вас  Praynig
Аманда, супер си!

# 738
Непокорна, браво за Вихрен Hug
Джери, то и аз си го казвам същото за цигарите, но реално по-сериозното ми захващане със спортуване стана заради едно тримесечно отказване, което ми лепна едни 10 килограма отгоре на и без това изящното ми тяло.
От вчера отчет леко мотаене в Лозенската планина. Малкият ми син още не е за никакви преходи. Хем му се иска, хем мрънка. Бяхме с майка и татко и реално можеше да си остане с тях на пикник на една поляна, но не.... да дойде с мен и брат му. Колкото през цялото време да мрънка, че се е уморил, че му се спи. Поне го поносих на раменете, та се получи малко от баир каридото на Ноу Фрейм Simple Smile.
Зизу, благодаря и на теб. Аз вчера за първи път някога през живота ми реших да се натъкмя с къси панталони за планината. От едната снимка /има и други хора на нея и не мога да я покажа|/,  осъзнах, че направо буци мускули съм направила по предната част на бедрата, над коленете. Трябва някакви упражнения за издължаване на мускула, че малко мъжко идва.
За днес съм предвидила един час пътека във фитнеса, но след работа.

# 739
Събота пилатеса от фикс екстрийма с ластици-много е готин  Peace От тогава до сега само сладолед  ,мохито  и филми на Кинг  #Crazy  беше прекрасно Joy
П.С.Гледам,че коментирате цигарките-аз съм бивш супер зависим пушач-не пуша от 4 години +10кг съм ,нооо всеки грам си струва  Naughty

# 740
Привет и от мен.Редовно ви чета и ви се възхищавам на постиженията.Аз съм на 14 ден от предизвикателството на Бети и мога да се похваля,че съм с близо килограм надолу и топящи се паласки.Но след трениравката такъв глад ме мори,че мога да погълна слон  #Crazy
Понеже съм начинаещ и не съм наясно с тези неща и се извинявам за глупавия ми въпрос.Започнаха да ми пукат краката в таза и вчера не можах да направя цялата тренировка.Две повторения и едни болки в мускулите на бедрата,като изтръпване,а нямам МТ.Защо така? Thinking

# 741
  • 1st floor
Отичтам БР 12!

И аз съм бивш пушач. Първата цигара захапах в края на четвърти клас.  Embarassed Пропуших стабилно в осми, отказах ги при първата ми бременност. После пак ги почнах. И на 24 години тотално ги спрях, като бях стигнала до кутия-две на ден. Сега изобщо не ми липсват, даже ми пречи ММ като пафка. Naughty
Отказах се от фетбърнърите, реших да не се занимавам с глупости. Поръчах си протеин. Не този, който исках, но мисля, че става - на HAYA LABS (имам ограничение на продуктите, за които мога да ползвам подаръчния ваучер).

# 742
Реших да откажа цигарите и отидох на лекар да се консултирам за различните методи за отказване. Направиха ми и тест на белите дробове, за измерят съдържанието на СО2 в белите дробове. Казаха ми, че понеже съм пушачка ще имам резултат над 5, а се оказа че имам 3, което пък е резултат за непушачи Simple Smile. Верно че пуша по 3-5 на ден, ама този резултат хич не ме мотивира да ги откажа напълно.

# 743
Непокорна, и аз така направих - отидох за фет бърнър и си взех хубав протеин само. А и най-хубавото шише-шейкър. Не, че нямам 3.
(Аз пуших и като бременна, е 2-3 цигари дневно. Ми в моята книга се пишеше, че ако майката е пушач толкова може. А и пишеше да пия обед и вечер по чаша вино Crazy).

Много ме дразнят пушачите. Ако е в заведение навън, не чак толкова, ама да ми дойде пушач и да виси пепелника до мен и да ми дими в носа Whistling

Отчет - корем по план. Разрешиха ми и кардио - 20 минути интервално вело. По едно време си казвам, ей в събота тръгвам за три дни по 8-9 часови преходи по Рила, по билото. Ще взема пак да си повредя карака. Или едно хубаво да се изморя тази седмица във фитнеса и едвам да дишам по Рила Naughty
Отчитам и пренебрежение от моята любов във фитнеса.  Crossing Arms И аз така към него.

Хубав ден, аз сега смело се мятам да решавам листовки Whistling

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 11:28 от Jerry F

# 744
За днес йога и 10 минус кростренажор. Наместихме го да ми е удобно да въртя педалите и ще го ползвам понякога я като добавка, я като разгрявка  Simple Smile Все пак още не ми се е изплатил.  Crazy
Аз не пуша от 3 години и 3 месеца ( пушех по1-2 кутии на ден от 10 клас  Outta Joint. ) Може да видите колко пари съм спестила в подписа ми  Joy . Спирането на цигарите ме мотивира да спазвам диети и спорт. Благодарение на това отслабнах. Тогава бях 73 кг, отслабнах до 59 кг, сега съм 65 кг.  Simple Smile Това е най-хубавото нещо , което съм правила за себе си  Heart Eyes
Сега си имам други грижи и май вече не трая пушачи - усещам се че ги избягвам заради дима.  ooooh! Е това не съм го очаквала от себе си, да ме извиняват всички пушачи  bouquet

# 745
  • София
И аз съм бивш пушач  baby_neutral
Първо пуших от 15 до 22 г. После от 27 до 32. От 5 години не пуша и вече се надявам да не пропушвам както втория път. Едно дръпване ми костваше 5 години пушене след това. А, повече не.
Към момента мразя пушек, дим, цигари, брррр ,неневиждам ги. А мъжа ми пуши. Не знам как го издържам понякога, добре че се съобразява.
Непо, браво за Вихрен, страшна си ей!

Аманда, ако се стопят мазнините по бедрата ще видиш, че това, което мислиш че е мускул, всъщност са мазнини. Просто здравият мускул отдолу прави твърда подложка и мазнините се виждат много лошо отгоре, човек изглежда като биче направо.

Отчитам за днес Дупемания 15 +  2х50 клека с ластик + 2 х 65 суинга с 8 кг пудовка.

# 746
Здравейте,

За днес Xtreme на Джаки, отдавна не я бях правила, добро натоварване за цяло тяло, но клековете ги правих без тежести, че си напомпвам краката.

Джери, успех на изпита и скоро да ни се похалиш с книжка  Hug

За пушенето, пушач никога не съм била, а най-интересното е че димът от цигари ми действа успокояващо  Grinning

# 747
Аманда какви са тези тренировки за издължаване на мускула? Simple Smile Нещо като стречинг ли?

За цигарите - и аз съм бивш пушач - близо година съм пушила ,но не много (под 1 кутия) .Лесно ги отказах,защото започнах да се задъхвам много ,нищо ,че пушех малко.Липсват ми Mr. Green но съм се заръчала да не ги почвам отново.Иначе като ги спрях бях +6/7 кг.

Таман като съм се разписала да се отчета и за днес - корем и кардио.

# 748
*white angel*, аз много не съм запозната, но предполагам йога, стречинг, нещо такова.
Вивиан, то че има мазнини, има и то бол, но и на някаква буца мускул ми мяза Simple Smile
Днес уж щях само пътека, но и правих някакви силови със свободни тежести и по машините, плюс петнайсет минути кростренажор и толкоз ходене на пътека. Много спокойно било следобяд към три-четири.
Аз пропуших чак на 20. Спирала съм ги по време на двете бременности и веднъж за три месеца. Надявам се, че някога ще се сбогувам с цигарите завинаги, ама не знам кога....Спирането последният път ми донесе огромен стрес, какво ли не ме болеше, все едно бях друг човек- и психически, и физически.

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 18:20 от Аmanda

# 749
Привет преди нова тема!

Насъбрала съм отчет тия дни, да не повярва човек. Mr. Green Открих света на колелата под наем и от два дни обикалям с колело и не мога да повярвам колко е бързо. Играх фрисби уикенда и правих Линда. Чуденката е, от кое имам днес тази невероятна мускулна треска на корема.newsm78
Все още не смея да се пробвам пак на 100-те повторения. Правих като подготовка тази кратичка след БР и тази за дупе, от която ме хвана май корема.
Днес съм с нови 5 килограмови гири и определено има разлика и ми е трудно. Правих си стандартно БР и моделската.

Поръчах си сушен телешки черен дроб като добавка, в стила на старите бодибилдъри. Laughing

Виви, жива и здрава да си, че препоръча вентилатора.

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт