Звездни компромати - 290 част

• 132 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Този нали се беше пребил с мотор и оцеляваше за пореден път, че и май беше доста зле. Дано се е възстановил. Едва ли му е до Джена...
А възстановил се е и има ново гадже,модел ,май в хот нюз го пишеше

# 646
  • Rock & Roll feeling ...

Цитат
Скрит текст:
Ама той си е нисък, набит и малкопишковец, усещането ти не е никак грешно. В добавка обаче е изумително талантлив, изумително магнетичен и страхотен непукист, което компенсира всякакви телесни размери (в случай, че не ни се отваря възможност да сме техни преки ползвателки Laughing)
Няма как да ми е магнетичен. Гореспоменатите телесни особености заквасват излъчването и каквато и харизма да има  все ще ми "киселее" . Но тези 2 снимки ми харесаха.

Candice Swanepoel
Скрит текст:

# 647
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Алоу, преди теб сме Бижу и аз...ти после  Joy
А, браво! Добре че се грижиш за собствеността докато аз блея по залеза. Laughing
Джой, да се разберем, като сме ангажирани, не сме в манастир! Flutter Twisted Evil Чакай си реда Stop Crazy
И ето как на ССФ и излиза репутация на шавлива Laughing
ОК, трета на опашката не е крайно зле Crazy

# 648
И ето как на ССФ и излиза репутация на шавлива Laughing
А, дреме ми! Аз вече съм на такива години, че правя глупости съвсем осъзнато и с удоволствие! Twisted Evil

Мерси за сведенията за Джино, densi, MG18, че ми домъчня за момъка като се сетих как за пореден път щеше да се очисти. Любовта дава крила, ще се възстанови още по-бързо щом е влюбен. Peace

Кандис... е, те това е божествено телО! Heart Eyes Heart Eyes Като я видя и се размечтавам да съм ѝ мъж! Crazy Mr. Green

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кандис... е, те това е божествено телО! Heart Eyes Heart Eyes Като я видя и се размечтавам да съм ѝ мъж! Crazy Mr. Green
Да. От всичките ангели тя, Дутцен и вече бившата Миранда имат най-хубави тела. На Карли Клос също е прекрасно, но по-скоро от типа Жизел- излишък крака без цици.

# 650
Криско е обявил, че се е разделил с Капчикова.

# 651
E, за тоя няма да се събере опашка.  Crazy

# 652
E, за тоя няма да се събере опашка.  Crazy
Joy  Joy Joy

# 653
  • Mediterraneo

Candice Swanepoel
Скрит текст:

Прилича ми на Камерън Диас  Rolling Eyes

# 654
Жабка роди преди около седмица, никакви клюкарки не сте  Crossing Arms
http://-spam082-/n/esmer-rodi-i-hukna-po-kruchmi-snimki.111097.html
Гледам "Папараци" в момента и направо искрено ги съжалявам тези хора, по-нихилистичен и жалък опит да привличат внимание не можаха ли да избълват. Поканили Моника Валериева и щяла да разкажи за Николета-Валери-Моника ooooh! Бе кво ги кара да си мислят, че някой го вълнува...........

# 655
Ти не си никаква клюкарка! Joy Има още време до края на 12-тия месец Crazy
http://www.r-azkritia.com/485519/%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0% … 0%B2%D1%81%D0%B8/
Махни тирето между r и azkritia

При мач Исландия-Франция, как пък няма да гледам ПапаТаци!

# 656
Ти не си никаква клюкарка! Joy Има още време до края на 12-тия месец Crazy
http://www.r-azkritia.com/485519/%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0% … 0%B2%D1%81%D0%B8/
Махни тирето между r и azkritia
hahaha Joy Joy Joy Joy Щях да си изплюя виното. Аз обаче не вярвам, че не е родила.
Сега дочетох  ooooh! Ама тя била в 8 месец. Shocked Честно, дори собствената ми бременност изкарах по-лежерно.

# 657
  • Mediterraneo
Годжи, Грахич и някаква цицореста

Скрит текст:

# 658
  • София
Някаква подборка на VOUGE за най-страхотните дълги коси -

http://www.vogue.com/13396752/best-long-hair-gisele-bundchen-sar … d=social_facebook

# 659

Candice Swanepoel
Скрит текст:

Прилича ми на Камерън Диас  Rolling Eyes
И на мен  Heart Eyes
За това и я харесвам толкова много, любимият ми ангел.

Пуснах да видя Моника - ужасно червило  ooooh!
А Патрашкова ми е рядко противна женица.

Общи условия

Активация на акаунт