Звездни компромати - 290 част

• 132 295
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Тя системата може да забие винаги, много ясно. И все пак, едно е да висиш на 20 градуса и с 10 коли около теб, друго е на 35 градуса и на опашка от Лукойла. А и рискът да забие една система се увеличава заедно с нейната натовареност.

# 706
В събота се връщахме от Турция, чакахме на границата 4 часа. Имат байрям някакъв и по това време е такова положението. Някои минават през Гърция, за да избегнат задръстванията. В интерес на истината през повечето време цъках в нета, докато чакахме и мрънках само на близки, но и през ум не ми мина да споделя във фейса, за да направя съпричастни към страданието си повече хора  Mr. Green

# 707
  • София
Изобщо не я жаля Ирина. Тази ако не ореве орталъка за щяло и нещяло, няма да спи спокойно. Бебе може и на климатик да седи в колата, отколкото да се претопли от жегата. Скуката му изобщо няма да коментирам.  Mr. Green

# 708
Важното в случая е, че за пореден път се отправя към Гърция това лято. Тоя път с 4те деца, гласувано й е доверие. Толкова ли не разбрахте вие? В прав текст ли да ни го каже жената?!?

# 709
Смилете се над жената. Може да й е стара колата и да няма климатик. Но за това пък има къде да мрънка.

# 710
  • Once there was a Hushpuppy...

Офф, кви цици, кво нещо се е изсипало, ще ни затрупа, ако ги пусне още малко Mr. Green

Този Заки го видях един ден от близко и има защо да се слагат емотикони със сърчица. ВЕрвайте ми Wink

Опашката си е опашка, това е непредвидено обстоятелство, не може да се промени.
Но, има как да се стане в София в 6-7 ч. по светло и да се тръгне. Изпробвано е и не боли. Освен това вече има магистрала, като слънце до Благоевград почти и до Кулата са някакви си 2.30ч.  съвсем нормално каране.

# 711
  • Щастлива мама на 3 слънца
Тази булка, ако не беше Джино от ВБ изобщо нямаше да знам коя е...

Вместо да се веселят и да се насладят на момента, те бълваха постоянно снимки и видеа.  Sick
Да да

# 712
Този Заки го видях един ден от близко и има защо да се слагат емотикони със сърчица. ВЕрвайте ми Wink
Това ме разчувства допълнително, щото се разчувствам само като се спомене за него. Flutter Heart Eyes

Ни една от популярните женски звездоподобни нашенки не ме вълнува, ама никак! Ни Николета, нито Опосумова, нито Екимова, ни-ко-я, ама верно само си чешем езиците тук.

Виж Блейк...  Heart Eyes Райън Heart Eyes Heart Eyes сладури! Такава сочна, апетитна хубава бременна жена! Какви гърди има само! Blush Не е тъп Deadpool! Wink Дори размазаната спирала ѝ стои сладко! Laughing

# 713
Важното в случая е, че за пореден път се отправя към Гърция това лято. Тоя път с 4те деца, гласувано й е доверие. Толкова ли не разбрахте вие? В прав текст ли да ни го каже жената?!?
Точно!  Mr. Green ЧЕТИРИ ДЕЦА СА ТОВА, АЛОУ!

# 714
  • София
Така, така... Редно си е да отворят специална колона за майки с 4 деца. Ни повече, ни по-малко. Четири!

# 715

Егати нещастната булка, като мумия е на всички снимки.  Shocked

# 716
  • Sofia
Много глупаво оправдание за липсата на усмивка е че имала раздалечени зъби...И  Мария Силвестър ,и певицата Тони го имат,но постоянно са усмихнати и никой не го вълнува как са им подредени зъбите,чаровни са си...

# 717
  • София
Заки не е ли на другия бряг?

# 718
Заки не е ли на другия бряг?
На който ще да е! 'Зимам го, ако не друго, ще сме си приятелки и пак си го искам. Laughing

# 719
  • Варна
Много си права Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт