Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 184 514
  • 1 553
  •   1
Отговори
# 1 410
Аз пия само минерална вода и айрян сок .От последните ми изследвания всичко е чисто а аз имам тези дразнене и дискомфорт.Др Халачев ми каза че единственият начин е инконтанта физиотерапията за която е на мнение че кой знае колко няма да помогне.Сега след физиотерапията когато се пребера в Сливен ще пусна стерилна урина.Говорих с генеколожката ми понеже последно Юли месец бях при нея и ме уверява че нямам проблем,най вероятно цикъла подранява от смяна на сезона или физиотерапията но не и някакво заболяване.Ням бактерии и инфекции а аз имм оплаквания и най вероятно ще остане така.Не съм питала Др Халачев колко дълго ще приемам инконтанта но каза да не го спирам . Последно го питах дали имам интерстициален цистит каза категорично че няма.Замислям се вече дали да не си направя ядрено магнитен резонанс на таза незнам вече.

# 1 411
5 дена са нищо,за да говорим за ранен мц.

# 1 412
5 дена са нищо,за да говорим за ранен мц.
И аз така смятам. За ранен отчитам ако дойде преди 21 ден.

# 1 413
Всъщност 7дни по рано на 1септември е бил последно цикъла ми и на 25 ден зацапа.Сутринта няма нищо.Лекарката сутринта казва че е най вероятно от нагревките.

# 1 414
Напълно нормален цикъл. Ако дойде преди 21-ви ден и след 35 ден, тогава е някаква аномалия и следва да се провери, най-малкото за успокоение на пациента.

# 1 415
   Пишете, че подранява менструалният ви цикъл. От 3 месеца ми подранява менструалният цикъл. Не говоря за 5-6 дни. Направо 10-14 дни. Ходих на гинеколог. Направи ми Микробиология и Цитонамазка. Микробиологията ми излезе и имам лека форма на Бактериална вагиноза. Интересно ми е как съм я придобила. Предписа ми вагинални глобули Flagyl и крем Canesten. После да си слагам и вагинални глобули с лактобацили, тъй като изобщо нямам никакви лактобацили и също да приемам през устата пробиотик. Резултат от Цитонамазка чакам след 1 седмица. Поне така предполагам от предишните ми Цитонамазки, които съм правила.

Ранното идване на МЦ може да бъде от един мехлем, който си слагах на очите поради бактерия в очите. Този мехлем съдържа кортикостероди. Също и капки за очи антибиотични. Питах вчера очната лекарка и тя каза, че причината не е от капките и мехлемът. Гинекологът питах вчера и той също каза, че не е от мехлемът, който съдържа кортикостероиди. Каза ми колко мехлеми и неща съдържат кортикостероиди.

Крайна сметка нищо не ми предписа за ранното идване на МЦ. Дори не знаеше какво да ми предпише. Казваше ми, че всичко има първи път. Дразнеше ме този отговор на всички въпроси, които питах. Честно казано съм разочарована от този гинеколог. Води се доста добър. Отидох на частен преглед. Платих толкова много пари и да се държи така дръпнато и да се дразни от въпросите ми. Гледаше вчера колкото се е възможно по-бързо да ме изгони от кабинета си. Също беше ми излязло нещо в интимната част и болеше и исках да ме види. Той отказа да ме прегледа. Заключи, че са били гъбички.

Днес ще му се обадя да разбера кога точно ще стане резултатът от Цитонатамазка, тъй като не ми даде ясен отговор на първия преглед кога точно ще бъде готов. Той трябваше да ми каже кога точно ще бъде готов резултатът, а не аз да се сещам да го питам. Също така дали мога да се забавя с лечението с 20 дни.

Безкрайно съм разочарована от българските доктори!

Вече искам да отида на Уролог. Ако започна да слагам тези вагинални глобули, ще объркат пак нещата и пак няма да отида на Уролог. Времето започва да се застудява.

# 1 416
Аз пръсках в носа кортикостероиден спрей, заради сенна хрема пролетта и пих някакви хапчета за тая хрема седмица. Него месец ми дойде 2 пъти. На 14-15 ден втори МЦ.
Случи се и при външно мазане с тетрациклин, заради алергия след прием на АБ. След лечението последва пак 2 пъти цикъл.
Разбира се, докторите отричат изобщо да има връзка.
А след единия АБ, който пих заради операция на зъб и последвал цикъл пак на 14-15 ден и консулт с доктор - нямало нищо общо.
Нещо ме бутна да се зачета в коментарите за антибиотика в онлайн аптека. Голям процент споделяха същото, каквото изпитах и аз. Разбира се, няма го описано като страничен ефект, че явно действа и на хормоните, или нещо такова, за да предизвика цикъл.

# 1 417
Аз пръсках в носа кортикостероиден спрей, заради сенна хрема пролетта и пих някакви хапчета за тая хрема седмица. Него месец ми дойде 2 пъти. На 14-15 ден втори МЦ.
Случи се и при външно мазане с тетрациклин, заради алергия след прием на АБ. След лечението последва пак 2 пъти цикъл.
Разбира се, докторите отричат изобщо да има връзка.
А след единия АБ, който пих заради операция на зъб и последвал цикъл пак на 14-15 ден и консулт с доктор - нямало нищо общо.
Нещо ме бутна да се зачета в коментарите за антибиотика в онлайн аптека. Голям процент споделяха същото, каквото изпитах и аз. Разбира се, няма го описано като страничен ефект, че явно действа и на хормоните, или нещо такова, за да предизвика цикъл.

Благодаря. Подозренията ми се потвърдиха, че е от този мехлем, съдържащ кортикостероиди. Четох, че един вид хормон, който се произвежда в надбъбречната жлеза. От края на август започнах с този мехлем. Мазах се 20 дни. И оттогава ми се разбута менструалният цикъл. Иначе беше почти точен с 1-2 дни закъснение, но не и подраняване. Естествено е, че докторите винаги отричат до край всичко! За съжаление всички доктори се защитават едни други.

# 1 418
Моя цикъл днес сутринта тръгна незнам сега след като ми свърши да отида ли отново на Генеколог.Физиитерапевката ми казва че е възможно да е зацапало защото все пак това действа стимулиращо на яйчниците. Понеже си испатих от лекар Генеколог вече се страхувам когато имам проблем с цикала.

# 1 419
  • Варна
Според мен не е нужно. Всички лекарства и стрес няма как да не ти се отразят. Ние жените сме деликатно племе Grinning

# 1 420
Според мен не е нужно. Всички лекарства и стрес няма как да не ти се отразят. Ние жените сме деликатно племе Grinning

Ние, жените сме като перце. Все нещо ни има. Мъжете са по-издържливи.

# 1 421
SmileSmile Издържливи, но майко мила... недай си Боже имат хрема, вдигнат Т  или си ударят пръстчето, оле малеее...

# 1 422
   Хахахха подсети ме как баща ми и брат ми се оплакват от най-малката настинка. Особено брат ми - изобщо не търпи да е болен.

# 1 423
  • някъде
Пиете ли уростим и по каква схема?

# 1 424
Не ти го препоръчвам заради щитовидната.
По времето, по което го пих, имам ясен спомен, че беше упоменато като противопоказание. Сега не го пише.
Иначе не бях диагностицирана с щитовидно заболяване като пих ваксините. 3 месеца по 1 таблетка сутрин (мисля че такава ми беше схемата, но не съм сигурна).

Общи условия

Активация на акаунт