Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 184 512
  • 1 553
  •   1
Отговори
# 1 425
   В Плевен има лаборатория "Цибалаб", но проблемът е, че изпращат изследванията в София. Всички изследвания стават в София. Мислих там да дам изследване на Урокултура на стерилна урина, но няма смисъл, след като се изпраща в София. Чух, че "Цибалаб" е добра лаборатория. Във всички градове ли е така с тази лаборатория "Цибалаб"?

# 1 426
   В Плевен има лаборатория "Цибалаб", но проблемът е, че изпращат изследванията в София. Всички изследвания стават в София. Мислих там да дам изследване на Урокултура на стерилна урина, но няма смисъл, след като се изпраща в София. Чух, че "Цибалаб" е добра лаборатория. Във всички градове ли е така с тази лаборатория "Цибалаб"?

За мен лично Цибалаб са едни от най-лошите лаборатории в София, няколко пъти имам сгрешени резултати там както и в Кандиларов.
Аз ползвам Бодимед и лабораторията в Александровска болница.Това са лично мои впечатления

# 1 427
За Кандиларов не бях чела лоши мнения.
Именно заради положителни такива, пусках последно изследвания там.

# 1 428
Merelenda , от там не са ми само лични впечатленията. Моя много близка приятелка  пусна конкретни изследвания на детето си там и объркаха резултатите ,което доведе до страшна диагноза и много голям стрес за нищо.

# 1 429
   Бях чела за лаборатория "Цибалаб", че манипулират резултатите. Явно е истина.

# 1 430
Тази вечер съм отново с дразнене и парене и незнам от къде се взе отново.В понеделник ще пусна стерилна урина.

# 1 431
  • някъде
И аз...отново...на втория ден след полов контакт...не знам вече какво да правя...
Мисля да занеса урина( едната лабор.работи днес) и да започна да пия нещо, защото няма да издържа до вторник/сряда.

# 1 432
  • някъде
Стерилна, взета в 6часа може ли да се занесе в 10 часа(4 часа по-късно) или няма смисъл?

# 1 433
Диди 4часа са много до 1ч трябва да се занесе.Направо незнам дали някога ще се оправя.Дразнене парене и позиви за уриниране.

# 1 434
На мен в лаборатория са ми казвали, че ако е сложена в хладилник, може след 4 часа да се занесе. Да не мислите, че веднага анализират пробите. И те ги държат в хладилник, някои ги транспортират до други лаборатории дори.

# 1 435
  • някъде
Дими, и аз така мисля, но после пих два спазмалгона и нитрофурантоин и може вече да не е достоверно. Не я сложих в хладилник, в банята е. Киснах се в гореща вода, пих вода, слагах шишета долу и ме облекчи. Но не знам какво да правя... Защо се получава така...хем го правим по 2-3 пъти на месец, не е грубо, само нормален акт и пак се случва. А даже от 2 седмици и уростим пия Sad

# 1 436
Незнам Диди и аз вече се чудя какво става с мен .Секс правих само веднъж с презерватив защото на тема бактерии съм откачила.4м не бяхме правили с мъжа ми секс и определено се отразява на на отношенията ни и мъжа става нервен.Докато правих физиотерапията имаше дни се чуствах добре все едно нищо ми няма.Мен най много ме мъчат позивите за уриниране.Др Халачев ми казва че за 2 м с инконтанта ще съм каквато съм си била но се съмнявам вече дали някога ще си бъда както преди.

# 1 437
   Диди, и аз знам, че трябва да се занесе стерилната урина колкото се е възможно по-бързо, най-късно до 1 час. Но като виждам в лабораториите какво правят със стерилните ти урини и как ги съхраняват, останах изумена. В една клиника чаках във фоайето, като оставих стерилната урина на рецептурата, да я занесе служител до лабораторията. Занесе я след 40 минути. Да отбележа, че пациентите нямат право да ходят до лабораторията да оставят урината си там. Само за даване на кръв се допуска да отидеш до лабораторията. Останах изумена. Направих забележка и служителката на рецептурата ми отговори, че нищо няма да стане на урината ми и ще се отчете, ако има бактерии. Ние, пациентите, бързаме да занесем пробите си до лабораториите, а на тях въобще не им пука да ги приберат веднага в хладилника.  

Аз забравих какво е това секс. Дори се страхувам да правя секс, с който и да е. Изпитвам ужас. Ужасявам се от бактерии и ППБ.

# 1 438
  • някъде
Аз също, но и моят мъж се сърди. Колкото и да ми влиза в положението все казва, че не е нормално да го правим по-рядко и от пенсионерите.

# 1 439
Незнам вече ти поне не уренираш често Диди и това е добре.Аз снощи в 2 станах и сутринта в 10 отидох и сега пак ми се ходи омръзна ми вече и все да чуствам че ми се. ходи.

Общи условия

Активация на акаунт