Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 184 342
  • 1 553
  •   1
Отговори
# 1 485
Здравейте, страдалки! Не съм писала отдавна, но ви четях редовно. Наложи ми се операция-тотална хистеректомия и успоредно с това повдигане и зашиване на уретрата, тъй като имаше смъкване там. Големият ужас беше катетър за цели пет дена. Направо ме разби. Всеки с хроничен цистит може да си представи за какво става дума. На четвъртия ден получих силни болки в уретрата, извикаха дежурна лекарка. Дадоха ми болкоуспокояващи,че трябваше даиздържа още един ден. Та обясних яз на докторката, че правя тежки цистити и се въртя в омагсан кръг и тя ми сподели,също много е страдала от чести цистити, пила е какво ли не и най-накрая се е оправила от една схема с хомеопатични лекарства и вече повече от година и половина не е имала кризи. Аз ги купих и почнах да ги пия, ако имате желание ще споделя рецептата и дано да помога на накоя от вас. Поне няма да навреди. Човек не знае откъде ще получи помощ.

# 1 486
  • на земята
Здравейте, страдалки! Не съм писала отдавна, но ви четях редовно. Наложи ми се операция-тотална хистеректомия и успоредно с това повдигане и зашиване на уретрата, тъй като имаше смъкване там. Големият ужас беше катетър за цели пет дена. Направо ме разби. Всеки с хроничен цистит може да си представи за какво става дума. На четвъртия ден получих силни болки в уретрата, извикаха дежурна лекарка. Дадоха ми болкоуспокояващи,че трябваше даиздържа още един ден. Та обясних яз на докторката, че правя тежки цистити и се въртя в омагсан кръг и тя ми сподели,също много е страдала от чести цистити, пила е какво ли не и най-накрая се е оправила от една схема с хомеопатични лекарства и вече повече от година и половина не е имала кризи. Аз ги купих и почнах да ги пия, ако имате желание ще споделя рецептата и дано да помога на накоя от вас. Поне няма да навреди. Човек не знае откъде ще получи помощ.

Би ли споделила схемата на хомеопатията?
Благодаря  bouquet

# 1 487
Лорита, много си изпатила. То направо циститът ми се вижда "цвете" пред това, през което си преминала.
Споделяй в темата направо. Нека да остава информацията и да се вижда.
Бързо възстановяване и дано и на теб схемата подейства и си решиш проблема и с цистита.

# 1 488
  • Бургас
Здравейте момичета,
аз съм диагностицирана със свръх активен пикочен мехур  Sad,
някой да е минал през това?

# 1 489
Ето схемата с хомеопатичните лекарства:
АРСЕНИКУМ АЛБУМ-9CH
понеделник, вторник,четвъртък, петък и събота-по 5 гранули сутрин на гладно се слагат под езика.

СУЛФУР ЙОДАТУМ15CH
сряда сутринпо 10 гранули под езика

ТУУЯ ОКСИДЕНТАЛИС 30CH
неделя, по 10 гранули сутрин под езика.
Пият се поне 3 месеца. Дано да помогна на други страдащи от тази ужасна напаст.

# 1 490
  • на земята
Ето схемата с хомеопатичните лекарства:
АРСЕНИКУМ АЛБУМ-9CH
понеделник, вторник,четвъртък, петък и събота-по 5 гранули сутрин на гладно се слагат под езика.

СУЛФУР ЙОДАТУМ15CH
сряда сутринпо 10 гранули под езика

ТУУЯ ОКСИДЕНТАЛИС 30CH
неделя, по 10 гранули сутрин под езика.
Пият се поне 3 месеца. Дано да помогна на други страдащи от тази ужасна напаст.
Благодаря много  bouquet bouquet bouquet

# 1 491
О, тя е на Боарон.
Тук да кажа, понеже съм се лекувала доста време точно с такива по предписание. Схемата е индивидуална. Не може да е обща за всички. Лекарствата са различни. Трябва си хомеопат.
Взима се под внимание не само основното заболяване, а всичко. Начин на живот, на сън, на стоене, на хранене, движение, всяка болка и трепет са от значение. Съпътстващи заболявания, болежки - всичко.
Аз също имам такава схема и съм пила. Действително има полза от лечението, ако е назначено правилно.

Туята съм я пила. Тя е с широко приложение също, но пак споделям, че всичко е индивидуално и според самия пациент. Мен докторката 2 часа ме разпитва при първа среща. Да не пропуснем нещо.
Боаронската хомеопатия е по-различна от класическата и макар и да отричат първата, аз съм видяла ползи от нея.

Помислих че за билкови смеси става въпрос, нещо такова, които пиеш по схема. Изобщо не се светнах, като каза хомеопатия.

# 1 492
Точно!Хомеопатията твърди,че се определя след събеседване  според индивидуалните особености.
Аз по много причини ,не съм й фен...,но желая успех на всички,които ще пробват !
Мер,за какво използваше смокиновите листа?

# 1 493
Отначало само защото е приятен като вкус.
После разбрах, че действа положително при разширени вени (хемороиди). Има голям ефект, определено, и главно заради това го пих.
Твърдят, че понижавал инсулина. Помагал за понижаване триглицериди. При болни с диабет, бронхиална астма, белодробни заболявания, гастрит, язва, болни бъбреци, пикочна система и т.н.

# 1 494
Мер,сушиш ли ги или ги обработваш по някакъв начин?Една позната ги хапва на салата,но в такъв вариант не ми идва от вътре и се сетих,че си ги споменавала.Те много лековити се оказват.

# 1 495
Суша ги, да. Или цели, или ги режа с ножицата.
На прясна салата сякаш ми е странно, но...

# 1 496
  • някъде
Колко листа са достатъчни за 1-2 чаши чай? И има ли ограничение колко може да се изпие?

# 1 497
Цяло листо за чаша чай слагах аз, за около 300 мл вода. Идва 2 с.л. някъде, ако е изсушено накълцано.
Но не е нещо, с което да се натровиш, примерно, ако не пиеш системно големи количества.
Помня преди години, че за лечение на хемороиди си правих в малко количество вода, 20 или 25 листа. Варих ги и за деня се изпива всичко. После 20 дни не се пие.
Мисълта ми е, че не е опасен за предозиране като чай.

# 1 498
  • някъде
Колко дни се пие или е когато се сетиш? Simple Smile Как е на вкус?

# 1 499
Пиех си го просто като чай. Когато се сетя. Не всеки ден.
На вкус е меден Smiley Смокинята не е толкова ароматна, колкото листата ѝ.
От тях + захар и вода правим сладък сироп за разреждане, който си пием зимата.
И в сладолед ги бях добавила. Варих листа в сметаната, да пуснат аромат. После с жълтъци, захар, разбивах и хайде сладоледа във фризера Smiley

Общи условия

Активация на акаунт