Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 184 462
  • 1 553
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз също, но и моят мъж се сърди. Колкото и да ми влиза в положението все казва, че не е нормално да го правим по-рядко и от пенсионерите.

Мъже. Искат само да правят секс. Това се оплака и една моя приятелка вчера, че въпреки всички задължения, които има и да гледа по цял ден сама детето, което е на 1,3 месеца, трябва да прави и секс с мъжа си, защото той така е искал. А тя, горката, е изморена ужасно много, защото няма никой кой да й помага през деня.

# 1 441
Незнам вече ти поне не уренираш често Диди и това е добре.Аз снощи в 2 станах и сутринта в 10 отидох и сега пак ми се ходи омръзна ми вече и все да чуствам че ми се. ходи.

Това е добре, че си станала в 02.00 часа през нощта и после си отишла в 10.00 часа. Аз какво да кажа? Нощно време поне 3 пъти ставам по-малка нужда. Ставам и едва си отварям очите, за да отида.

# 1 442
И аз от снощи съм с болки в мехура,но от тази рязка смяна на времето,не очаквам друго.И разбира се и всички цикатрикси засвяткаха.Та даже не съм сигурна мехура или рязанията ме болят,но и това ще мине.
4 часа държана урина ще увеличи микробното число,ако в нея има бактерии,аз не бих се доверила на такава.По-добре няколко капки от 2-3-та,н-та урина да се даде.Ако има нещо,ще се хване.

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 14:44 от sun sea

# 1 443
Аз в понеделник ще дам стерилна урина.Но немога да разбера тези позиви на какво се дължат и ще спрат ли някога въобще.

# 1 444
  • някъде
Дими, аз вечер ходя преди лягане да кажем към 24:00, после ставам веднъж към 5-6-7 , след това от 9 до към обяд ходя още поне 1-2 пъти. Не знам защо си мислиш, че като получиш позив на втория час и нещо това значи, че пикаеш често.

# 1 445
"Честото"е абстрактно понятие..
Вчера имах 2 микции за деня,болките не закъсняха,съответно станах и с оток..
Та предпочитам често пред останалите възможности..
Д и д и ,ако пиеш ударно течности и фитопрепарати,сигурно ти се е случвало и през 15-20 мин в рамките на 2-3 часа да ходиш,но това не прави уринирането често и ненормално...

# 1 446
  • някъде
Да, аз съм писала и преди, че изпия ли 1-2 чаши вода после може да отида 3 пъти един след друг с интервали от 15-20 мин.

# 1 447
Незнам вече кое е нормално за деня колко пъти е нормално да се уренира? Преди да се рсзболея съм ходила 4 пъти за денонощие.И винаги на големи интервали примерно 4-5 часа. Аз се страхувам че когато спра инконтанта ще бъда ли както съм си била.Узобщо бе обичам да пия вода до сега пиех 1,200 сега когато стана студено изобщо не ми се пие .И все имам чувството че нещо ме боли дразни в уретрата.Напрсво ужасно състояние А и вече мисля че няма да се оправя явно така ще съм до края на дните си!

# 1 448
   Чела съм по Интернет, че за нормално ходене по-малка нужда за 24 часа е 6-8 пъти.

А относно пиенето на вода - изобщо сега забравих пия водя. Изобщо не ожаднявам. Стане ли студено, забравям да пия вода.

# 1 449
  • някъде
Преди да се рсзболея съм ходила 4 пъти за денонощие.И винаги на големи интервали примерно 4-5 часа.
Това не е ОК.
И аз насила пия вода в студеното време, а като се наливам с чай ми пожълтяват зъбите Sad.
Възможно ли е урината да е мътна и миришеща(тоест гаранция с бактерии), да има болка долу и да се изчисти без антибиотици?
Предният път пих нитрофурантоин по 2 дневно(+ едно хапче антибиотик) и бактериите изчезнаха, но дали е възможно организмът сам да се пребори и да изхвърли гадовете без антибиотик??

# 1 450
Моята болка ниско долу изчезна след физиотерапията. Относно пиенето на вода моя приятелка пием по 1,500 и казва че уренира по 5 пъти на денонощието.Незнам кое е нормално само се моля да спре дразненето и позивите.Пия чай и сок от компот,айрян гледам течностите да са 1,200за денят.

# 1 451
Много е важно да увеличите приема на вода! Аз ходя до ВЦ-то поне 8-10 пъти на ден, а когато казвам че ходя често го правя и по-често. П-добре ми е така, отколкото да имам някаква инфекция.

# 1 452
    4пъти на денонощие изобщо не е нормално!!!
    Диди,има и състояния на преходна бактериемия-както идват ,така и си отиват.

# 1 453
Незнам защо имам постоянно позиви.Как мога да се изследвам за Туберкулоза на пикочните пътища? Не съм имала туберкулоза на бял дроб,незнм каг става заразяването н туберкулоза на пикочните пътища.Незнам какви изследвания да си пусна вече но определено това не се търпи

# 1 454
   Добър ден на всички.

Днес се обадих на д-р Халачев. Обясних му всичко и какви лекарствени препарати съм приемала за този проблем досега. Предписа ми по телефона лекарствения медикамент - Инконтан 15 мг. и да опитам с него и после да дойда при него. Казах му, че искам да си направя изследването "Уродинамика". Каза ми, че това изследване струва 250.00 лв. и се прави в краен случай, но ако аз желая да бъде направено това изследване, ще го направи. Каза ми, че се слага катетър и това ме изплаши наистина. Ако на някой му е направено такова изследване "Уродинамика", да ми разкаже за изследването тука или на лични съобщения. Също да ми сподели дали наистина струва толкова скъпо това изследване. Наясно съм, че това изследване не се поема от НЗОК.  

Може би сгреших, че му казах, че съм ходила и при други уролози, но според мене трябва да знае, че съм провела лечение. Не казах, че са ми поставили диагноза Свръхактивен Пикочен Мехур, а само го попитах дали за тази диагноза намеква за Свръхактивен Пикочен Мехур. Казах му какви лекарствени препарати съм приемала досега, колко време съм ги приемала и кога съм спряла да ги приемам.

Настоях да се видим на четири очи и да обсъдим всичко, тъй като не става по телефона.

Много се моля д-р Халачев да ми помогне за този проблем и да водя един нормален живот! Само той е моята надежда да ме излекува и да оздравея! Дори в момента ми се насълзиха очите, защото този живот, който водя, при който непрекъснато да ми се уринира и да не се наспивам, не е живот и се депресирам често!

Общи условия

Активация на акаунт