ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 14

• 84 190
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Страхотен сериал, а и участието при Ургант беше интересно.
Мажор е променен, но все така завладяващ.

На мен също ми мина мисълта за бащата, но е съвсем фантастично.
И съм доволна от анонса, подполковникът даде ултиматум на Вика да направи избор. Разумовска и без това трудно я понасям. Даже мисля, че героят на Денис Шведов трябва да я изостави, нейното не се трае.

Соколовсий ми напомня съвременен Монте Кристо.

Това е линка, но който Ургант каза, че качват всички серии. Аз не го знаех.
https://kino.1tv.ru/serials/mazhor-2

# 601
Валюша, с този линк май ще осъмна  Joy Joy Joy

# 602
ау, момичета, да не сте посмяли да изгледате всичко наведнъж. толкова хубав филм трябва да си го гледаме по-дълго, не ни попадат всеки ден такива филми

ако все пак решите да гледате, кажете да не влизам в темата една седмица, не искам нищо да научавам предварително  Joy Joy Joy

# 603
ау, момичета, да не сте посмяли да изгледате всичко наведнъж. толкова хубав филм трябва да си го гледаме по-дълго, не ни попадат всеки ден такива филми

ако все пак решите да гледате, кажете да не влизам в темата една седмица, не искам нищо да научавам предварително  Joy Joy Joy

Няма опасност, качват постепенно, по график. Аз бях готова за 3 и 4, но не ми се получи. Ща чакаме, заслужава си. Поне го има в добро качество онлайн, има го и за сваляне.

Аз не го знаех този сайт, а той не бил за изпускане, има много филми.

Забелязахте ли на гроба на майката годините, тя не е имала 30, когато е загинала.

предаването с Павел
urgantshow.ru/page/45871/35712

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 23:57 от ValentinaP

# 604
Павел в шоуто беше с визията на мажора от първия сезон  Laughing Mr. Green Laughing

обаче има страшно наблюдателни зрители  Mr. Green

" Вот интересно почему действие фильма происходит в Москве, первый сезон снимался в Киеве, второй сезон в Питере, а на стене в кабинете полицейской группы висит карта южных предместий Нижнего Новгорода? Загадка! "

Joy

# 605
Привет, привет!!!

Мажор 2 - Страхотно музикално оформление!!!

Композитор Павел Есенин

newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 20:44 от nataly_gr

# 606
Как приемате възкръсването на Стас? Аз съм разочарована, много шаблонен прийом. Дано да не съм права.

Натали, и аз забелязах музиката, а композиторът бил млад.  Simple Smile
Пълно е с коментари за музиката, явно се харесва.

Анонс. Лор излезе права за Катя.  Simple Smile
https://vk.com/public69406534?z=video-69406534_456239045%2F26b47 … pl_wall_-69406534

# 607
супер е Мажор )))

много ме забавлява как вмъкват разни шегички от реалния живот - вчера се будалкаха с Прохор /Шаляпин/, днес като представяха героинята на Анна Цуканова казаха, че у дома си имала 'Кот'  Laughing Laughing Laughing

след Пёс съм още по-голяма фенка на Никита Панфилов.

само дето не разбрах как е оживял Стас  newsm78

сестрата на Вика нещо много мътна ми изглежда...чакам да видя гаджето и Вадим с нетърпение Wink / Олег Гаас /

Вика ме дразни много. Даня не заслужава такова отношение, а тя не заслужава него  Rolling Eyes

# 608
От самото начало се чудя на този избор - Разумовская и капитан полиции. Нито професионално, нито като жена и колега не е за траене.(имам предвид в сериала, иначе не я знам каква е) Тая намусена физиономия дано изчезне от филма.

И на мен ми е чудно какви ги мъти сестрата на Вика, но не ѝ е чиста работата. За Шаляпин и Котт и аз се усетих, вътре сме в артистичните тусовки.  Grinning наясно сме, скоро и Вера Брежнева ще се появи.

При положение, че възкресиха Стас, едва ли ще възкресят и бащата. Панфилов е чудесен, но тия образи на злодеи са ми отврат от турските сериали, правят ги по шаблон. И без злодей си имаше достатъчно интрига в сериала. Изглежда, че убиецът не е този, когото подозира Игорь.

Все по-симпатичен и внушаващ уважение ми е героят на Александр Обласов, Евгений.

# 609
Интервю с Павел Есенин

# 610
Чёрная кошка става все по-интересен.

Гледам Месхи и Петренко - как интересно са ги противопоставили, даже не им трябва Катя Климова във филма Laughing

не мога да определя дали Лавроненко ми е симпатичен или повече ме дразни.

Юра Чурсин пак в шантава роля  - отива му обаче. Чудя се от екипировката на зек кое ли е от личния му гардероб - дали ватенката или шапката   Laughing

там занапред ще им се развиват нещата на бегълците - помня преди време имаше едни лъскави снимки от този филм, с едни костюми, едни рокли )))

много ми е симпатичен Андрей, жалко че на такива изпитания го подлагат, надявам се да не завърши трагично, защото вече убиец го направиха...
героят на Месхи също уби човек. малко ме изненадаха с този обрат - уж бяха някакви такива правилни с приятелите му, а в такава каша се забъркаха...

беше ми много интересен ритуала по кръщението на Андрей като вор в лагера.

добре, че знаем жаргона, сега само една, две думички ми бяха непознати, но смисъла схванах. трябва да преговоря речника с лагерната терминология, който разучавах преди време  Laughing Laughing

иначе, честно казано криминалната линия ми е интересна, добре, че основно около това се движи филма, а не около онази девойка и как не могат да си я разделят

прави ми много добро впечатление как са се постарали за детайлите във филма, за да пресъздадат епохата. не знам къде са снимали, но много добре им се е получило. всичко е изпипано, все едно се потапя човек в друго време наистина.

вие гледате ли кошката ?

# 611
от понеделник върви и един премиерен филм по Интер с Эдуард Трухменёв, Кирилл Дыцевич, Кирилл Запорожский и Ольга Гришина.

http://bigcinema.to/series/zapretnaya-lyubov-2016.html

никак не е лош филма

# 612
  • AMS

бг превод в avetorrents

В ролите : Алексей Серебряков, Анатолий Белый, Павел Чинарёв, Николай Аузин, Алиса Горшкова, Максим Белбородов, Ольга Павловец, Кирилл Полухин, Роман Агеев, Алексей Севастьянов, Оксана Пчелинова, Дмитрий Лебедев, Алёна Кучкова, Степан Пивкин

Резюме : Филмът е заснет по мотиви от историко-приключенския роман „Стена“ на Владимир Мединский. Сюжетът се развива през Смутно време, отличителна черта на което са политическите интриги, полско-шведската интервенция, икономическата, социалната и държавна криза. 1609 година. Полският крал Сигизмунд III потегля с войските си за Москва, и неговата първа цел е Смоленск. В крайграничния град Орш се оказва Григорий Колдирев, млад служител от Посолската служба, тогавашното държавно учреждение за външна политика. Той узнава, че истинската цел на Сигизмунд е съкровището на Малтийските рицари, скрито в Смоленск. Според легендата, този, който намери съкровището, ще може да промени хода на историята. Григорий веднага отпътува за Смоленск, където воеводата Михаил Шеин се подготя за отбрана и война. Но по-страшно е да знае, че в крепостта има предател, който може да издаде на врага плана на тайните тунели, които правят крепостта почти непристъпна. Григорий пристига в Смоленск и започва да разнищва историята за съкровището и да търси предателя. Но местните хора са настроени против него. Не разбират защо воеводата вярва на всяка дума на този подозрителен чужденец, а и дъщерята на воеводата, Катя, се влюбва в него от пръв поглед...

# 613
# 614
е що за хахава сестра има Вика ...

нещо не ме кефи развитието на Мажора.

нито новото гадже на Игорь / Любовь Новикова/ ми харесва - що за лигава, банална роля, сладниава външност.

просто имам усещането, че за да се снимат в прословутия Мажор, много хора са били готови да играят каквито и да е роли, колкото и да са тъпи...

и да се опитват да превръщат Даня в предател, също ми се струва глупаво

всъщност не е много за чудене, като се има предвид, че режисьорът е сменен, а освен оригиналния сценарист на първи сезон има още трима нови - личи си, че са оплескали всичко

не съм доволна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт