ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 14

• 84 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Привет!
Мен ме отблъсна любовната сцена между Игор и Вика в стил "вампир". Да не говорим, че се случи веднага след като Игор каза, че обича Катя.  newsm78 Кой кого обича, ще стане по-голяма загадка и от криминалната линия.

Надявам се да не направят Даня предател. Вика ще избере него и той ще се успокои. Само че защо му е тая Вика, отделен въпрос.

Страданията на Жека са ми по-симпатични.  Simple Smile

Сестрата на Вика се държи странно. Очаквам нейният Вадим да е Стас.
Единствената ми надежда за излизане от кашата е подполковникът. Железен! А актьорът - гениален!  Grinning

А този образ харесва ли ви? На мен да.

Цитат
просто имам усещането, че за да се снимат в прословутия Мажор, много хора са били готови да играят каквито и да е роли, колкото и да са тъпи...
Лор, разбирам ги хората. Хитов сериал, първият руски, закупен от Netflix, как да не се изтрепят за роля.  Simple Smile

новичка, на снимки на "Проводник"

# 616
Привет!

Цитат
просто имам усещането, че за да се снимат в прословутия Мажор, много хора са били готови да играят каквито и да е роли, колкото и да са тъпи...
Лор, разбирам ги хората. Хитов сериал, първият руски, закупен от Netflix, как да не се изтрепят за роля.  Simple Smile

Вале, няма да е Стас, ролята на Вадим се играе от Олег Гаас - ще се появи в новия епизод

Судмедекспертът е голям образ... Joy Joy  -тези песнички, които си припява около умрелите са голямо шоу Joy Joy

като видях снимката на Володя, в първия момент си помислих, че и той се е засилил към Мажор  - в сезон 3 примерно hahaha hahaha
/на сайта кинофрукт видях анонс за трети сезон Laughing Laughing/

има нещо сбъркано в този втори сезон. предполагам, трябваше повече да залагат на сплотеността на полицейския екип, вместо да се чудят как да изсмучат от пръстите си 'предател'

полковника ми е мътен. той комуникира с някой, който не е нито Стас, нито героят на Жижикин.

ако накрая измислят да се появи Дьяченко жив и здрав - няма да го преживея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 617
Привет, привет!!!

Скрит текст:
Привет!

Цитат
Лор, разбирам ги хората. Хитов сериал, първият руски, закупен от Netflix, как да не се изтрепят за роля.  Simple Smile

Вале, няма да е Стас, ролята на Вадим се играе от Олег Гаас - ще се появи в новия епизод

Судмедекспертът е голям образ... Joy Joy  -тези песнички, които си припява около умрелите са голямо шоу Joy Joy

като видях снимката на Володя, в първия момент си помислих, че и той се е засилил към Мажор  - в сезон 3 примерно hahaha hahaha
/на сайта кинофрукт видях анонс за трети сезон Laughing Laughing/

има нещо сбъркано в този втори сезон. предполагам, трябваше повече да залагат на сплотеността на полицейския екип, вместо да се чудят как да изсмучат от пръстите си 'предател'

полковника ми е мътен. той комуникира с някой, който не е нито Стас, нито героят на Жижикин.

ако накрая измислят да се появи Дьяченко жив и здрав - няма да го преживея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Няма да върнат Дьяченко, няма го списъчния състав   Laughing Laughing Laughing

Разкрие ли се с кого комуникира полковникът, ще се разбере и кой е кукловодът. #Cussing out

За мен най-дразнещ персонаж е Вика. Няма усмивка, няма топлота, няма излъчване, няма чар... Да се чуди човек, какво намират в нея тези двама хубави мъже newsm78 newsm78 newsm78 Даже, от ревност, помисли за престъпна дейност се ражда в главата на Даня.

Иначе, като сюжет, е по-слабичък от първия Мажор, но въпреки всичко е много добър филм.
Добре озвучен и хубаво сниман.

Гледам го с удоволствие.

# 618
# 619

За мен най-дразнещ персонаж е Вика. Няма усмивка, няма топлота, няма излъчване, няма чар... Да се чуди човек, какво намират в нея тези двама хубави мъже newsm78 newsm78 newsm78

натали, в кинотеатр. ру зрителите са я кръстили принцеса Несмеяна  Joy Joy

момичета, нищо не казвате за 'кошката' ...аз така като се замисля, симпатиите ми сякаш към този филм почват да вземат връх над тези към Мажора.  Mr. Green

# 620

не знам Руденко как успява да ходи по гастроли и да снима Ледниковия период  Laughing

# 621

За мен най-дразнещ персонаж е Вика. Няма усмивка, няма топлота, няма излъчване, няма чар... Да се чуди човек, какво намират в нея тези двама хубави мъже newsm78 newsm78 newsm78

натали, в кинотеатр. ру зрителите са я кръстили принцеса Несмеяна  Joy Joy

момичета, нищо не казвате за 'кошката' ...аз така като се замисля, симпатиите ми сякаш към този филм почват да вземат връх над тези към Мажора.  Mr. Green

Току що изгледах 7 и 8. Филмът си струва, но по нещо ми напомня на Чёрные волки с Безруков. И той ще ми влезе в годишната класация май.

# 622
# 623

като чуя някоя песен на Макарский ми иде да загледам наново Бедная Настя Wink

# 624
много хубав нов филм с Илья Алексеев в 2 серии

Максим Кораблев завязал с хоккеем, потому что его одержимость разрушала жизнь и ему, и его близким. Он теперь работает в полиции, и однажды задерживает молодого парня, Никиту, которому грозит срок… А парень этот — талантливый хоккеист местной команды.

http://bigcinema.to/series/volevoy-priem.html

# 625
  • AMS

Мажор 2 Епизод 1

бг превод  - avetorrents

Резюме : След покушението срещу Игнатиев, Игор Соколовски е задържан и се намира в следствения изолатор. В навечерието на съдебното му дело, той най-неочаквано е освободен. Снети са всички обвинения, възстановен е в длъжност. Какво ли се крие зад това? Игор се връща на работа в полицията и оглавява бизнеса на баща си. Започва страстна връзка с Катя, но не престава да се измъчва от мисли за Вика. Но главната му цел е да отмъсти за смъртта на родителите си. За постигането на тази цел е задействан план – гениален, според самия Игор Соколовски.

# 626
Благодаря ти, Дива!
Чудесна новина за "Мажор"! Радвам се, че има у нас бързаци, които са се захванали с превода, така че малко след премиерата в Русия, Мажор вече е и у нас.  Simple Smile

Още една очаквана премиера - Хпждение по мукам, екранизация на любимия ми роман за двете сестри Катя и Даша.
Режиссер: Константин Худяков.
В ролях: Анна Чиповская, Юлия Снигирь, Павел Трубинер, Леонид Бичевин, Антон Шагин, Андрей Мерзликин, Светлана Ходченкова, Евгений Стычкин, Александр Яценко и др.
Продюсер: Тимур Вайнштейн.
Производство: Россия, 2016 г.

Честно казано, аз не успявам да следя всички хубави предложения, които публикувате в темата. Благодаря от сърце!

# 627
днес беше много силен ден в Ледниковия период. имаше поне 6 двойки с максимални оценки  Rolling Eyes Rolling Eyes

освен удоволствието от гледането, ми е ужасно интересно да наблюдавам най-вече любимите актьори, защото  могат да се видят под съвсем различен ъгъл. когато гледаме кино, виждаме готовия продукт, а тук в шоуто показват какви са като хора, като темперамент.

например оказва се, че красавецът Руденко е много скромен и притеснителен, Саша Соколовский е ужасно добросърдечен и много емоционален, а Миша Гаврилов е не човек, ами звяр  Laughing. в смисъл, той ако трябва сигурно и 26 часа ще намери в денонощието, но трябва да е най-добрия, най-бързия, най-първия.  абсолютен максималист. няма такава двойка като тяхната с Татьяна Тотмянина със сложни елементи и то винаги на супер скорост, затова и когато понякога допуснат малки грешчици и се отразят на оценките е много кофти, че двойки с по-леки и лесни програми изкарват лесни оценки.
Бурковский и Навка също са много добри, Бурковский е много освободен и прави сложни неща, но е някак малко по-скован, докато Миша Гаврилов е и много пластичен. Бурковский е много чаровен и лъчезарен, личи си че е добряк и весел човек, докато Михаил ужасно прилича на героя си Дымов от Степные волки, който като питбул се беше вкопчил в нашия любим бандит.  Laughing Laughing

изобщо, стискам палци за Миша, много искам той да победи тази година

понеже от днес не са качили още клипчетата, предлагам едно от тези изпълнения, които досега са ми харесали най-много . чар и сексапил от Роман Костомаров )))

# 628
# 629
много е чаровен Павел )))

зрителите залагат дали ще убият Катя накрая, за да остане Игорь с Вика  Laughing

хайде още едно ново предложение от мен - Олеся Фаттахова и Валентин Томусяк /за който по предчувствие сякаш, си говорихме миналата седмица/ Wink

http://kinofrukt.net/russkie-serialy/1745-vtoroe-dyhanie-1-2-3-4 … l-19-11-2016.html

Общи условия

Активация на акаунт