ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 14

• 84 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Забавно!

# 631
Привет, привет!!!

Снощи се забавлявах с това филмче Муж с доставкой на дом (2016 - 4 серии)
на Екатерина Двигубская

в главните роли Максим Дрозд и Екатерина Соломатина

Михаил подвозит неизвестных, которые оказываются грабителями. Один из преступников забывает в машине сумку с деньгами. Следствие считает Михаила соучастником. Но поскольку он ранее не был судим, его наказание не слишком сурово: домашний арест по месту регистрации. Однако Михаил впадает в отчаяние. Дело в том, что по месту его регистрации в подмосковном городке живёт жена Катя, с которой они расстались сразу после рождения дочки. Они не виделись 16 лет. Теперь им предстоит прожить бок о бок несколько недель и выяснить много неожиданного друг о друге и об их общем прошлом…

Не очаквайте някакъв суперфилм. Очаквайте непретенциозен, но приятен филм за отмора.

На руски http://bigcinema.to/series/muzh-s-dostavkoy-na-dom-2016.html

# 632
Привет, привет!!!

Снощи се забавлявах с това филмче Муж с доставкой на дом (2016 - 4 серии)
на Екатерина Двигубская

в главните роли Максим Дрозд и Екатерина Соломатина

Михаил подвозит неизвестных, которые оказываются грабителями. Один из преступников забывает в машине сумку с деньгами. Следствие считает Михаила соучастником. Но поскольку он ранее не был судим, его наказание не слишком сурово: домашний арест по месту регистрации. Однако Михаил впадает в отчаяние. Дело в том, что по месту его регистрации в подмосковном городке живёт жена Катя, с которой они расстались сразу после рождения дочки. Они не виделись 16 лет. Теперь им предстоит прожить бок о бок несколько недель и выяснить много неожиданного друг о друге и об их общем прошлом…

Не очаквайте някакъв суперфилм. Очаквайте непретенциозен, но приятен филм за отмора.

На руски http://bigcinema.to/series/muzh-s-dostavkoy-na-dom-2016.html

И един чаровен Максим Дрозд  Simple Smile

Гледах филма наскоро, наистина приятен. Чудесно беше за мен участието на Наталья Аринбасарова, в малка роля, но колоритна.

Останаха две серии от Мажор.  Sad Навярно пак няма да научим кой е убиецът на родителите и ще чакаме 3 сезон. Така или иначе, култов сериал!
Много се радвам, че в БГ го гледаме не само в оригинал, но и с бг субтитри, буквално дни след премиерата в Русия! Ние фенове ли сме или лукови глави?!  Joy

# 633
Валюша,

нещо не разбрах на края на 10 на Мажор  newsm78 newsm78 newsm78 чий език изплю Стас, своя или на ченгето?????

# 634
Валюша,

нещо не разбрах на края на 10 на Мажор  newsm78 newsm78 newsm78 чий език изплю Стас, своя или на ченгето?????

Натали, неговия си е на място. Отврат е тоя Стас дано се отървем от него, да не го влачат и през 3 сезон.

# 635
ПРЕМЬЕРЫ новой недели🔵

✔Нити судьбы 21 ноября,40 серий (на канале Интер)
✔Научи меня жить 23 ноября,12 серий (Первый канал)
✔Вселенский заговор 25 ноября (ТВЦ)
✔Последний лепесток 25 ноября (Россия-1)
✔Коготь из Мавритании-2 26 ноября (ТВЦ)
✔Пластмассовая королева 26 ноября (Россия-1)
✔Дом на холодном ключе 26 ноября (на канале Украина)
✔Синхронистки 27 ноября (ТВЦ)
✔Золотой транзит 27 ноября (НТВ)

# 636
съвсем оплескаха нещата в Мажор, подкараха го като мелодрама ....'ах, кой е бащата'  Joy Joy Joy

добре че поне хумор не липсва в сериала, та да не се отегчават зрителите

Олег Гаас много символично се появи само за 2 минути  Laughing

Никита Панфилов е безподобен )))

ако има трети сезон току виж възкресили Дьяченко наистина Joy

любимите актьори са си любими актьори, но като цяло този сезон значително отстъпва спрямо първия.

Прилучный продължава да държи фронта . наистина отличен централен образ, който споява филма.

много ми хареса клипчето на Агата, големи сладури са цялото семейство.

# 637
Привет, въпреки критиките, Мажор продължава да е хит. Четворката от полицията (имам предвид мъжете) правят страхотни образи. Харесва ми и противниковия отбор (Жижикин) а някои второстепенни направо обират точките - Яна, рецепциониста гей.
За Олег Гаас се радвам - 2 минути, ама кой ти ги дава.  Simple Smile В такъв сериал и 2 мин. могат да се окажат важни.
Впрочем, в премиерния "НИТИ СУДЬБЫ" той и другия ни любимчик, Денис Васильев, имат главни роли.

в неделя на нтв - Золотой транзит.

http://www.ntv.ru/kino/Zolotoy_tranzit/about/57000/

# 638
Привет, въпреки критиките, Мажор продължава да е хит. Четворката от полицията (имам предвид мъжете) правят страхотни образи. Харесва ми и противниковия отбор (Жижикин) а някои второстепенни направо обират точките - Яна, рецепциониста гей.
За Олег Гаас се радвам - 2 минути, ама кой ти ги дава.  Simple Smile В такъв сериал и 2 мин. могат да се окажат важни.
Впрочем, в премиерния "НИТИ СУДЬБЫ" той и другия ни любимчик, Денис Васильев, имат главни роли.

в неделя на нтв - Золотой транзит.

станаха поне 10 нови филма  Laughing

на всичкото отгоре е излязъл и Захват с Епифанцев и Мерзликин  Laughing Laughing - не може да не го гледаме

мен Мажор ме печели най-вече с хумора в този сезон.

вчера съм се смяла с глас на обсъждането как ще кръстят първото внуче Вова Laughing Laughing

# 639
Цитат

вчера съм се смяла с глас на обсъждането как ще кръстят първото внуче Вова  Laughing Laughing

Много ми беше смешен Жека, когато каза, че много внимателно прочел брачния договор, първите три страници, и после го затворил "дрожащей рукой".  Joy

Интересно, днес последните серии какви ще бъдат. Дано поне нещо разрешат, не искам едни и същи въпроси безкрайно да се влачат от сезон в сезон.
Искам да убият Стас и да успокоят Вика, нека си вземе Даня и бебето и да излезе от сериала. Както и сестра ѝ.
Интересни са ми разследванията и най-много плана за отмъщение. Само че не мисля, че бащата на Катя е главният виновник.
Не вярвам на Илья Сергеевич, и въобще дано приоткрият някои загадки.

# 640
Цитат

вчера съм се смяла с глас на обсъждането как ще кръстят първото внуче Вова  Laughing Laughing

Много ми беше смешен Жека, когато каза, че много внимателно прочел брачния договор, първите три страници, и после го затворил "дрожащей рукой".  Joy

Интересно, днес последните серии какви ще бъдат. Дано поне нещо разрешат, не искам едни и същи въпроси безкрайно да се влачат от сезон в сезон.
Искам да убият Стас и да успокоят Вика, нека си вземе Даня и бебето и да излезе от сериала. Както и сестра ѝ.
Интересни са ми разследванията и най-много плана за отмъщение. Само че не мисля, че бащата на Катя е главният виновник.
Не вярвам на Илья Сергеевич, и въобще дано приоткрият някои загадки.

Вале. като се има предвид, че продуцент е Александр Цекало, познай колко ще повдигнат завесата - точно колкото разбрахме кой е 'Ты меня не поймаеш' в Метод, толкова и тук ще разберем кой стои в дъното на конспирацията.  Joy

Не искам да убиват Стас, искам да гледам Никита и в другия сезон  Laughing Laughing Laughing

четох някъде, че Павел бил казал в интервю, че по сценарий в края всичко се сменяло стремително...ще гледаме да видим )))) #Crazy

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 12:50 от lor

# 641
някои явно вече са изгледали - видях коментар

Я в шоке , последние серии это реально взрыв мозга

не искам да знам, аз ще гледам довечера по тв  Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green

# 642
Салют!!!

Незаслужена елиминация от филма.

Куп въпросителни.

И чакаме трети сезон. https://tvdate.ru/mazhor-3-season

Може да е малко по-слаб от първия, но е в годишната ми класация.

# 643
Мажор си е супер сериал. Успя да ни завихри.

Много съм доволна за Стас, другото нямаше как да се избегне. Без да познавам с точност, очаквах и предателство, и смърт. Ще има 3 сезон и защо не.  Grinning
Дано да е все така интересен, а като чета статията в поста на Натали, може да очакваме супер 3 сезон. Ще бъдат вложени много пари, ще задействат най-добрите в професията.
Благодарим за Втори сезон, да идва Трети! Grinning

# 644
изобщо не споделям вашето мнение, че филмът трябва да има продължение ...

по-тъп финал не бях виждала - много кръв, наиграно, чак преиграно

какъв трети сезон без Шведов ?

много глупости имаше в последните две серии, чак не ми се коментира в детайли , сватбата, лигавите сцени между Мажора и Катя, ловът на Стас - как 20 човека му бяха направили засада, а го изтърваха, ритуалното му разстрелване от тримата и куп други...

несериозно отношение към криминалната линия, трябваше да се придържат по-стриктно към основната интрига с отмъщението ...

да не говорим, че неистово ме дразнеше Любовь Аксёнова и нейната героиня, такъв глупав пълнеж беше, даже гледайки по тв ми се искаше да превъртам напред сцените с нея ...

най-слабата роля на Любовь, досега всичко с нея съм харесвала, вече определено ще имам едно наум.

никаква десятка за Мажор 2 от мен ! Mr. Green Mr. Green Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт