ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 14

• 84 148
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
само като се замисля, че може да направят подобен блудкаж с Метод - 2 сезон се отчайвам , особено , ако както се чува няма да го снима Юрий Быков

Цекало прави всичко за пари и от всеки хубав филм се опитва да направи машина за пари. сигурно и Фарца ще прецакат също

хахахх...зрителите пишат, че по-правилно щяло да бъде, ако втория сезон се е казвал Минор  hahaha hahaha hahaha

ох не мога да не го вметна, макар и в скрит текст - зрителите вече пишат сценарий за трети сезон

Скрит текст:
Целая очередь получается: мама Стасика, Катюшка за папку, Вика за Даньку может вспомнить.
Итого получаем: бедный Игореша, лишившись всего наследства, живёт на з/п мента. Теперь-то точно он остался без отца и без бабла. Естесссно, денег не хватает, хату снимать не на что, ночует в отделении, сердце Вики все же не выдерживает, она его забирает к себе под крышу. Тем временем пузико ее растёт, Мажор заботится, то картошечки пожарит, то мандаринчик принесёт.
В к ним в отдел приходит новый человек, конечно же, не простой, а такой чтоб под ментовским прикрытием Игорешу контролировать. Старичок Пряник оттачивает свои навыки снайпера на новых жертвах, тем самым запутывая личное расследование Игоря.
Катюша на время объединяется с Игорьком, ведь теперь они должны действовать против одного главного злодея. Не забываем, что теперь бабла нет ни у кого, сражаться можно только честными способами, мы ж в России живем!)
Команда " молодости нашей" Минор-Игорь, Беременяшка Викуся, Пухлячок Жека и Просто Катюха таки побеждают всех! Главный злодей, конечно же, гибнет, мать Стасяна само-собой, Пряник после неё, раскаиваясь во всех грехах, " я не хотел, меня заставили"! Ну, и по пути придётся пожертвовать Катюхой, кто-то ведь должен умереть и со стороны "света", к тому же Игорька она так и не сможет простить.
Финал: у Жеки все хорошо, беременная жена рядом, дом полная чаша))
А Игорек с Викусей живут в обычной хрущевочке, ходят вместе на работку, ловят преступников, по вечерам делают уроки с подозрительно загорелым сынулей Данилой, что впрочем даёт зрителю возможность догадываться, о том, что же на самом деле происходило на встречах Игоря и Вики в СИЗО)))

Нее мне 3 мажора не надо, -этот бы забыть как страшный сон...

Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 23:36 от lor

# 646
След финала на "Мажор" при Ивант Ургант  Simple Smile

http://www.1tv.ru/shows/vecherniy-urgant/vypuski/zvezdy-seriala- … usk-ot-22-11-2016

# 647

и защо не бяха поканили Обласов, а Аксёнова ??!!

тя пък най-малко имаше място там

след Павел, редно беше да покажат другите трима главни герои - колегите.

а като видях след Аксёнова Сашка Петров при Ургант и се сетих за Обнимая небо, и как прекрасно играха там, ми стана още по-зле от факта, че актьори с потенциал, за пари и слава се снимат в глупави роли...

# 648
Кошка -та и тя ме изумява все повече и повече ...много кръв, много жестокост.

Гела Месхи с рядко отрицателна роля  #Crazy

като се има предвид, че в основата лежат истински събития, направо си е страшно

# 649

Геймеры (2012) ( 1 серия от 8 ) / Геймъри
С БГ субс.
Avetorrents

Сериалът продължава историята на Павел Санаев. Някой от предишните герои са загинали, някои са в затвора, а на тайнствените високопоставени трябват нови идеални войници за изпълнение на античовешките планове. С това е готов да се заеме само Док. Той е жив, жадува за отмъщение и е готов на всичко. Хората за него са само боклуци, а човешкият живот не струва нищо. Дог набира новаци, които да заменят предишния отряд и само събирането на старите войници може да го спре. Тази задача изглежда неизпълнима. Вампира и Рита са в затвора, а Ян и Комара са избягали. Всеки персонаж има свои задачи, а всяка постъпка - своя предистория. Тук има всичко: фантастични перипетиии неочаквано добри намерения, жестоки сблъсъци и неудържим страх. Конфликтите се изострят, а героите не се спират пред нищо. Едни в името на смъртта и победата на всяка цена, а на другите - в името на живота и все още възможното щастие.

# 650
Мажор си е успех, откъдето и да го погледнеш.
Лор, твърде си сурова. Откъде знаеш кои са били поканени и кои не са успели да дойдат. Едва ли има някаква дискриминация спрямо Обласов или Шевченко, или други.

И аз не харесвам Карина, но си играе главна роля. А на Любов какво не ѝ харесваш, играе мажорка, естествено че е лигава, не може да е онова чисто момиче като в Обнимая небо. И аз Саша Петров там го харесах, а на много други места не, ама...
И все някой трябва да ги играе тези роли, а в парите и славата няма нищо лошо. Аз много се радвам, че сега цял свят ще гледа Мажор, нека видят, нека си променят представите и нагласите.
Аз само като гледам красивите лица на Яна и Алла, и си мисля, че сериалът е за експорт.  Simple Smile
Руснаците направиха комерсиален сериал, качествено заснет, съвременен, динамичен, с добри актьори.
Има интрига, има хумор, има човешки отношения и емоции, напрежение, динамика.

Впрочем, днес пуснаха 2 серия с бг субтитри.

# 651
Вале, по моему от  първия Мажор до втория има планина разлика.  Като дух, като усещане, като внушения.

колкото Бригада 2 си струва, толкова и втория Мажор.

много, много отзиви изчетох, ако на сто има един положителен, пак ще е много .

зрителите са разочаровани, отблъснати, значи не е само в моя телевизор грешката.

ако говорим за успех, то той е само комерсиален и е благодарение на инерцията и харесването на първия сезон.

хайде, старите актьори, ако са били по принцип задължени по договор да са на линия за продължение, то на тези, които сега са се включили нищо не им е коствало според мен първо да прочетат сценария и да видят, че е боза. имам предвид Аксёнова.
но ми е мъчно и за актьорите от първия сезон, които наистина направиха прекрасна игра там, а тук бяха въвлечени в сценарий, който направи героите им смешни.

и ми е мъчно особено, защото виждам, че те всички четат коментарите за тях и за филма, ако не другаде, то в кинотеатр. със сигурност четат.
не беше случайно, че вчера Карина каза, че ще се опита в трети сезон да научи героинята си да се усмихва. мислиш ли, че не е изчела целия този негатив за 'Несмеяна', или че Шведов не е изчел критиките, че играе нелепата роля на глупак.

вярно, за Павел никой нищо лошо не казва, но другите го отнасят, да не говорим, че за сценаристите такива неща се пишат, че ако ги чете Цекало, трябва да закрие проекта.

никакви пари и никаква слава не могат да са оправдание за това да се снима сезон след сезон нещо все по-некачествено.

даже ако Павел има малко акъл в главата си, трябва да се откаже от Мажор 3.

с мъка ще догледам Чёрная кошка....толкова негатив на едно място, не е истина. пред очите ни деградация на всички персонажи ((((

# 652
Привет, привет!!!

Ле-ле Лор, колко си гневна!!! Та това е само кино. Laughing Laughing Laughing

Вярно, първият Мажор беше шок, взрив, емоция! Изживяхме го! Това с този филм повече няма да се повтори. Практика е продължението на даден успешен филм или сериал да е по-слабо, а очакванията на зрителите огромни, и от там разочарование.

Филмът ми хареса. Има си своите слабости, но погледнато реално превъзхожда много филми на подобна тематика. Прекрасна актьорска игра. Заплетен основен сюжет и интересни съпътстващи истории. И не на последно място, много приятен тънък хумор.

Добре заснет и прекрасно озвучен. Съвременен и динамичен.

Нека да се радваме на актьорите и те да ни радват.

# 653
Да видим какво е сътворил Кирилл Кяро в психологическия детектив Научи меня жить (2016 -12 серии) на режисьора Валентин Донсков. Премиера днес по Первый,

Кирилл Кяро, Алексей Барабаш, Анна Попова, Елена Подкаминская, Игорь Скляр, Юрий Цурило, Андрей Казаков, Василий Мищенко, Елена Яковлева, Андрей Фролов (II), Роман Полянский, Екатерина Волкова, Виктор Потапешкин, Яков Шамшин

В городе обнаруживают труп неизвестной женщины – ритуальный характер преступления предполагает появление в городе маньяка. В помощь штатному следователю Рите Сторожевой к расследованию привлекают профессионального психиатра Илью Лаврова, в прошлом уже участвовавшего в поимке маньяков. Личные мотивы и чувства, болезненные события прошлого, неспособность выйти на открытый контакт – всё это лишает расследование объективности и порождает череду драматических ошибок.

Вече са качени първите две серии http://bigcinema.to/series/nauchi-menya-zhit-2016.html

# 654
Кошка -та и тя ме изумява все повече и повече ...много кръв, много жестокост.

Гела Месхи с рядко отрицателна роля  #Crazy

като се има предвид, че в основата лежат истински събития, направо си е страшно

Лор, не по-малко трупове бяха зарити и в степите от Степные волки. И там в основата лежат действителни събития.

# 655
# 656
Натали, много се разочаровах аз от втория Мажор, защото ми бяха много големи очакванията, предвид силната емоция от първия. чак гневна не съм, но съм сърдита на Цекало, че не е догледал кого кани за сценарист  Mr. Green Laughing

вярно, че и в Степные волки имаше много трупове, но имаше и нещо като неписан морален кодекс на престъпниците, докато тук / в Кошка/  и разстрелите са брутални, и деградацията на Иван и Андрей е смазваща, и пристъпиха всички морални норми. убийството на бременната жена на най-близкия им приятел беше капката, която просто преля чашата.
нищо разумно и човешко не остана в тях.
навярно в действителност нещата са били дори по-зловещи, отколкото тук показано след художествената обработка. тези лични драми с девойките са вероятно художествена измислица.

имало книга, посветена на тези събития - Последняя банда, не се сещам за автора, но някой от обсъждащите беше написал, че нещата са много по-драматични там и страшни.

започнаха с грабежите уж с благородни подбуди да спасят Андрей, но много бързо пристъпиха чертата, убиват едва ли не за удоволствие, за да плашат, да демонстрират сила. колко бързо свикнаха с разгулния живот, с пиянството и пръскането на пари с пълни шепи, с любовниците, със скъпите ресторанти. преливат от наглост.

гледах във вчерашната серия майката на Иван и нито капка съжаление не мога да изпитам към нея. дори я намирам за едва ли не по-голяма виновница от собствения и син. ако не беше толкова зла и проклета и не беше подтикнала Тая да напусне Иван, нещата нямаше да стигнат до тук. криворазбраната майчина любов понякога е източник на огромни беди .

почти всички образи във филма са показани от лошата им страна. даже и Тая и Лариса си имат своите негативи. Тая с нейните комплекси и инат също не можа да ми стане симпатична.

и героите на Петренко и Лавроненко са уж положителни, но също твърде големи особняци, с трудни характери. изобщо - някой много черноглед /повече от мен дори  Mr. Green/ е измислял тези филмови образи )))

иначе като игра - нямам забележки към никого. Гела Месхи играе страхотно.

Соломыкин за мен е откритие, до сега не съм го забелязвала, ако и да съм го засичала в други филми - много хубаво си направи образа.

естествено най-страхотно се представя Боярский, толкова е трогателен и убедителен, само израженията му и  начина му да говори имитирайки задух и кашлица си струва да ги гледат и изучават студентите по актьорско майсторство...

да видим как ще решат да завършат филма. доколкото разбрах истинската банда на Митин / във филма Мишин/ си е получила заслуженото...

онлайн книгата ПОСЛЕДНЯЯ БАНДА

Сталинский МУР против «черных котов» Красной Горки

http://www.e-reading.club/book.php?book=1011871

и Пашка 'Америка' бил действителна личност  Mr. Green
"
В 1949 году сотрудники уголовного розыска повязали банду Пашки Америки, двадцатипятилетнего дэнди, грабившую магазины и сберкассы. Бравада и показной шик стали хлебом насущным для этого выходца из деревни и профессионального вора. Официально он числился Андреем Никитиным, художником-модельером, чему соответствовали умело сфабрикованные документы и справки о высокой сдельной зарплате.

– В свое время я встречался с его восемнадцатилетней сестрой – редкая красавица! – признается генерал-майор Арапов. – Правда, как и многие, она понятия не имела, где находится ее брат. Сама она жила в Дубровке, и ее опекал их дядя, директор хлебозавода.

Пашка Америка «работал» не один. Его многочисленная ненасытная кодла требовала все большего и транжирила все больше. Убив инкассатора и завладев 300 тысячами рублей, Пашка Америка сильно наследил. МУР вычислил грабителей через полгода, и главарь бандитов оказался на Петровке, 38. От стенки его спас только мораторий на смертную казнь."

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 14:22 от lor

# 657
  • Свиленград
Не съм кинокритик, но споделям мнението на Lor. Вторият сезон на Мажор е доста слаб. Просто очакванията ни след първия са други. Аз мисля, че трябваше да има по- заплетени криминални случаи, в детайли начина на разкриване, възкръсването на Стас ми е малко излишно, по логично ми е действието да се развива в посока отмъщението на Игор. Това приятелката на Мажора да се окаже дъщеря на заклетия му враг, ами много прозаично, помислих си го още в началото като се появи. Просто първия сезон го гледах два пъти /с превод и без превод/, но този едва ли ще повторя.

# 658
Не съм кинокритик, но споделям мнението на Lor. Вторият сезон на Мажор е доста слаб. Просто очакванията ни след първия са други. Аз мисля, че трябваше да има по- заплетени криминални случаи, в детайли начина на разкриване, възкръсването на Стас ми е малко излишно, по логично ми е действието да се развива в посока отмъщението на Игор. Това приятелката на Мажора да се окаже дъщеря на заклетия му враг, ами много прозаично, помислих си го още в началото като се появи. Просто първия сезон го гледах два пъти /с превод и без превод/, но този едва ли ще повторя.

Привет, чудесно е че има спор, аз се съгласявам донякъде и с противното на моето мнение.

vadada, радвам се, че се включи, да не се излагаме все едни и същи.  Simple Smile

Лор, след твоите постове се страхувам да продължа с Черната котка. Обичам криминални, но да няма твърде много жестокост и кръв. Днес се сетих да продължа с Плохой хороший коп, че и него бях изоставила.
Научи меня жить ме заинтересува, след 1 и 2 серия.
Много премиери, не смогваме.  Simple Smile

Денис Шведов рожденик!!!

# 659

Общи условия

Активация на акаунт