- Йомер, не можеш ли по нежно да ме събудиш?
Махайки с досада играчката изпод главата си, Йомер посяга към своята сутрешна Дафне. Тя му се усмихва някак си кисела и се дърпа, точно като в началото на връзката им.
- Ккакво? Пак ли чок мерак, джанъм?
- Не мила, залепнал е биберона на челото ти и поисках да го махна.
Поглеждайки към часовника, Дефне се изправя рязко и скачайки:
- Йомер, пак закъсняхме.... Ох, кой е оставил тези играчки тук....Къде са ми чехлите? Йомер, бебето го няма!Край, отвлечен е....
Смейеки се на глас и прегръщайки жена си през кръста:
- Моя сладка, сутрешна Дефне.... Никой не е отвлечен, малкия си спи сладко-сладко на втория етаж. Взех го за да те оставим да се наспиш, докато си правих тренировката... Явно ще се видим в чудо, докато му излезе първото зъбче, толкова жално плаче и само търси да си сложи нещо в устата...
- Йомер!.... Не е зъбче, забравих да го накърмя снощи...
- Дефне!!!
- КАКВО?
15 мин по-късно...
- Йомер, готов ли си? Трябва да тръгваме...Днес имаме много работа и това дефиле и зимната колекция и.... ох, да забравя за малко, малкия Йомер трябва да го вземем с нас в офиса, че Исо е болен и Нихан не може да гледа младши, а на баба нямам много доверие, ще вземат с дядо Хулюси да го забравят някъде...
- Дефне, сега ли се казва такова нещо? Каква работа има едно бебе в офиса? Кой ще се занимава с него, докато сме в съвещание? Като ти казвам да вземем бавачка, ти не та не.... Дефне.....
- Успокой се джанъм, успокий се... Дерия и без това иска да пише книга за децата, ще го наглежда пък и кръсника му чичо Синан е там и леля му Яса, пък и тя трябва да свиква.... Опс, май издадох най голямата тайна на Синан....А чичо КОРИШ?.. и забрави за бавачка, не искам да си мисли детето един ден , че съм го изоставила или че съм лоша майка....Така миличък, чантата ти е готова.... А Йомер, стига ме зяпа, притесняваш сина си, не мога да го накърмя спокойно, като отвориш ей такива очи, сякаш не си ме виждал...Сине, ти не слушай....ох, и не дърпай толкова силно...
- За бога, само не и Корай!
......
- Шукрю, днес Йомер младши ще е с нас...
- Йомер бей, седнете отпред, Дефне ханъм ще е отзад с малкия.... или ще е обратното...
- Добре Шукрю, аз ще съм отпред.
.....
- Тръгвай, Шукрю аби. А, сложи тази чанта в багажника,на младши нещата са там... Днес ще е с мама и тати на работа.... Ти днес, много ли си ангажиран?
-?!?!?
.......
- Спри, спри Шукрю! Йомер, бебето.....Забравих го!...
- Дефне!!!
- Ама сега сме в задръстване....
- Тичай Йомер, тичай...
- Дефне, ние не сме излезли от двора още! А сина ни, къде остави?

Славена,

Няма такъв смях

Точно в стила на Дефне

Само имам една "забележка"

Аз си чакам с нетърпение продължението

Хахахахах, ми че то иначе няма да е интересно... къде остава вашето въображение, ако ви поднесем всичко..

Иначе здравейте на всички

Ооооо,

Само да не забравите червената точка