♡~ Пакетна Тема ~♡ N•41

• 98 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

ТемпиHug радвам  сe , че сме на едно мнение!

Да му мислят замесените в интригата! bambam

# 76
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
"Ще има нова игра , но по мои правила!" newsm66 Rolling Eyes

Скрит текст:

Ей това си мисля и аз  Whistling Whistling Whistling

Няма начин просто  Naughty
Йомер бей не ще остави нещата така, все едно нищо не се е случило  Close
Цяла година да го разиграват най-близките му хора  Angry - йок артък  Sick
Само Дефа не знам к`во Шъ я праИ  Thinking newsm78 Rolling Eyes
за другите е ясно - на всеки според заслугите  Mr. Green

# 77
Запис, момичета.. Нямам вреемее да чета, ама ще наваксам  Peace Peace Peace

# 78
  • Бургас
Още един сполучлив ФШ
Хубав ден  bouquet
[/quote]

newsm62
Ааааууууууууу!!!! Е, сега вече съвсем се убедих, че ще гледам и продължението!!!!! За такъв момент гола в банята влизам..................................................................................

# 79
Журналисти са хванали Елчин в крачка...

newsm03

https://twitter.com/sallybenson94/status/747783764076544000

# 80

Оффффф яяяя  smile3544 и с тоя мазняр до нея  Sly

# 81
  • Русе
Скрит текст:
Журналисти са хванали Елчин в крачка...

newsm03

https://twitter.com/sallybenson94/status/747783764076544000
Алексче,  Heart Eyes

Ухххх, с тоз тиквеник  Sick е била...   #Cussing out

Аууу, е може ли да има толкова чаровна усмиФка тоз мамин Убавец.. Мноуу са сладки, семейство Ардуч, хохохохо  Mr. Green , прекрасно звучи...  Whistling

# 82

Оффффф яяяя  smile3544 и с тоя мазняр до нея  Sly

Котенце ,  Heart Eyes него хич не го отразявам, да ми разваля картината... Peace

И нещо от рускините!!! Laughing

Цитат
Kiralık Aşk |Любовь напрокат| Official community
Добрый день всем) Наши друзья устраивают конкурс , давайте и мы поучаствуем ! Мы верим в такой   
большой группе обязательно найдутся таланты! Дерзайте и победит сильнейший , удачи !

Форум турецких сериалов
вчера в 22:05
ДОРОГИЕ ДРУЗЬЯ, МЫ НА 2 МЕСЯЦА ПРОСТИЛИСЬ С ЛЮБИМЫМ СЕРИАЛОМ "ЛЮБОВЬ НАПРОКАТ". ГРУСТНО СТАЛО. ВОТ МЫ И РЕШИЛИ ПРОДОЛЖИТЬ ПРАЗДНИК. ОБЬЯВЛЯЕМ КОНКУРС НА ЛУЧШИЙ СЦЕНАРИЙ ПРОДОЛЖЕНИЯ СЕРИАЛА. ПУБЛИКОВАТЬ СВОИ ФАНТАЗИИ МОЖНО В ТЕМЕ, КОТОРАЯ БУДЕТ СПЕЦИАЛЬНО СОЗДАНА ДЛЯ ЭТОГО КОНКУРСА. ПОБЕДИТЕЛЬ, А ЕГО ОПРЕДЕЛИТЕ ВЫ, ДОРОГИЕ ДРУЗЬЯ, ПОЛУЧИТ 10.000 РУБЛЕЙ ОТ НАШЕГО ФОРУМА. ТЕМА https://vk.com/topic-86336891_33985336

Момичета, Темпи, Славена, сега му е времето да пишете!
 atwork / днес курсът на БНБ е Руска рубла   RUB   100   2.72824/ Laughing

О, ще пишат сценарий в чужбина?

Гупсе , веднага се обади на Мерич, че рускините са много луди...
Много пъти ще ме събличат, ама този път заедно с Дефне, нали вече сме женени. Joy Joy Joy..

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 17:41 от alex_94

# 83
  • Разград

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 20:20 от vania_e

# 84

Kiralık Aşk hiç bir şey Ayrıramicak bizi

# 85
# 86

Котенце ,  Heart Eyes него хич не го отразявам, да ми разваля картината... Peace

Алексче   Heart Eyes аз не го отразявам ....  Naughty ама той като че нарочно ми сенабива в очите  doh

Скрит текст:
И нещо от рускините!!! Laughing

Цитат
Kiralık Aşk |Любовь напрокат| Official community
Добрый день всем) Наши друзья устраивают конкурс , давайте и мы поучаствуем ! Мы верим в такой   
большой группе обязательно найдутся таланты! Дерзайте и победит сильнейший , удачи !

Форум турецких сериалов
вчера в 22:05
ДОРОГИЕ ДРУЗЬЯ, МЫ НА 2 МЕСЯЦА ПРОСТИЛИСЬ С ЛЮБИМЫМ СЕРИАЛОМ "ЛЮБОВЬ НАПРОКАТ". ГРУСТНО СТАЛО. ВОТ МЫ И РЕШИЛИ ПРОДОЛЖИТЬ ПРАЗДНИК. ОБЬЯВЛЯЕМ КОНКУРС НА ЛУЧШИЙ СЦЕНАРИЙ ПРОДОЛЖЕНИЯ СЕРИАЛА. ПУБЛИКОВАТЬ СВОИ ФАНТАЗИИ МОЖНО В ТЕМЕ, КОТОРАЯ БУДЕТ СПЕЦИАЛЬНО СОЗДАНА ДЛЯ ЭТОГО КОНКУРСА. ПОБЕДИТЕЛЬ, А ЕГО ОПРЕДЕЛИТЕ ВЫ, ДОРОГИЕ ДРУЗЬЯ, ПОЛУЧИТ 10.000 РУБЛЕЙ ОТ НАШЕГО ФОРУМА. ТЕМА https://vk.com/topic-86336891_33985336

Момичета, Темпи, Славена, сега му е времето да пишете!
 atwork / днес курсът на БНБ е Руска рубла   RUB   100   2.72824/ Laughing

О, ще пишат сценарий в чужбина?

Гупсе , веднага се обади на Мерич, че рускините са много луди...
Много пъти ще ме събличат, ама този път заедно с Дефне, нали вече сме женени. Joy Joy Joy..

Темпи  Hug Славена  Hug - вие сте  Peace покажете на Мерич как се пише сценарий  Crazy

Чак синьор Ипликчи се Уплаши  hahaha hahaha hahaha
не само ще го събличат ..... а облечен нямада го видим .... и Дафа все ще е  newsm09 newsm09

Алексче
бива ли такава красота по туй време да поднасяш  smile3544 smile3544 неспокойни сънища ще ме спохождат   Whistling Crazy

# 87
# 88
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

С риск да ви се сторя луда, /не че ще се излъжете/ ама до сега съм се ровила в старите теми.. ахх спомени, спомени..  Laughing Laughing Laughing Посмях си се от сърце, пооплакнах окото, сега мога спокойно да легна /не че ще заспя, ама  Mr. Green/, но преди това ви нося нещо- липсва ни Статуса, личи си, затова буйрум: "лека" порция смях от Дървото Джан  и компания...  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Таман хубавичко ще ви разсъни сабалам, надявам се само да не задавя някоя с кафето...  Rolling Eyes Crazy Joy Joy

#Crazy #Crazy #Crazy  hahaha hahaha hahaha hahaha

Темпи,
не си сама в "лудостта" си - и на мен ми се случва често да навлизам в стари теми и е много приятно и весело  Heart Eyes

Нека му е зле  Wink Laughing Laughing  Много му завиждам  Wink Laughing Laughing

Цитат
Сколько стоит свадебное платье Эльчин Сангу?

Свадебное платье героини Эльчин Сангу было изготовлено специально для сериала. Владелица и дизайнер марки "Museum of fine clothing" Эда Гюнгор изготовила его за 15 дней.Для платья были использованы шелк и французские кружева.Дизайнер не назвала стоимость платья, т.к это спец.заказ,но сказала,что оно приблизительно стоит - 25-з5 тыс тур.лир. (550-780 тыс рублей)
Первое платье героини Эльчин от дизайнера Озлем Сюер стоит 18500 тур.лир (410 тыс рублей)

# 89
Цитат
Чак синьор Ипликчи се Уплаши  hahaha hahaha hahaha
не само ще го събличат ..... а облечен нямада го видим .... и Дафа все ще е  newsm09 newsm09

Котенце , Heart Eyes

Права си, рускините не си поплюват....съвсем ще хърбавяса нашето момче! ooooh! ooooh!

mama_an_ji,  bouquet

Роклята на Дефне е уникална! Naughty
Добре са се справили стилистите! И това , че я заляха беше си добра хрумка!  hahaha hahaha

Като говорим за роклята ето и сватбените обувки...

И най-щастливите моменти на младоженците...

married

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 21:32 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт