♡~ Пакетна Тема ~♡ N•41

• 98 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Боже! Боже! Колко ни липсват! И аз съм на 17 епизод! Тук гримът и дрешките на Дефне са страхотни! А, зеленото яке и момента с подаването на химикалката и чашата с вода на Йомер си ги повтарям, повтарям................. Красиви са! Много! И двамата! Естествено, Нера, Суде и Кориш ги прескачам..Сега, когато знам продължението и не ми е любопитно какво ще стане до края на епизода забелязвам повече неща и сериала ми харесва много! Но, най-вече Патронът и Патронката ни!!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ауууу, се едно аз съм го писала...  Heart Eyes  Heart Eyes

# 586
  • Бургас
Боже! Боже! Колко ни липсват! И аз съм на 17 епизод! Тук гримът и дрешките на Дефне са страхотни! А, зеленото яке и момента с подаването на химикалката и чашата с вода на Йомер си ги повтарям, повтарям................. Красиви са! Много! И двамата! Естествено, Нера, Суде и Кориш ги прескачам..Сега, когато знам продължението и не ми е любопитно какво ще стане до края на епизода забелязвам повече неща и сериала ми харесва много! Но, най-вече Патронът и Патронката ни!!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ауууу, се едно аз съм го писала...  Heart Eyes  Heart Eyes
newsm51 smile3503 smile3503 smile3521 newsm51

# 587
привет момичета .Да сте живи и здрави как ме разсмивате и ме връщате към хубавите моменти на ашката bouquetАз знам какво слуша тук Баръшко сценария на нашата Темпи

# 588
Сакън, ако ПатронЯ научи как съм го наредила, че и какво му мисля в сценария, току виж влязло в  лудница момчето.. от толкова щастие...  Crazy Crazy Crazy

Всичко е добре при Елчин и Юнус - не ги мислете Mr. Green
Скрит текст:

Тая не може ли лееекоо така да го бутне тоя, пък после да каже, че се е подхлъзнал... Mr. Green Mr. Green  такава услуга ще ни направи..  Whistling Whistling Whistling

# 589
  • Враца
Всичко е добре при Елчин и Юнус - не ги мислете Mr. Green
Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сутринта в хотела - 6 епизод  Wink

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 23:45 от mama_an_ji

# 590
# 591
Темпи, Коте Hug Hugчудесно ви се получава със сценария! newsm10

Ще ми се да снимат следващия сезон по него! yes

Славена bouquet чувството ти за хумор ме кара да цвиля от смях  пред монитора!  rotfImbo rotfImbo

Особено като си представя Дефне с биберон на челото да подозира Йомер в сутрешни мераци! Joy Joy Joy 

ГориHeart Eyes аз докато разбера Елчин кацнала в Истанбул! Rolling Eyes Но, сценарият на  Темпи ме вкара в заблуда, нищо не споменава за толкова бързо завръщане  hahaha hahaha

И за лека нощ.. sleepuu

# 592
Бавачи

Скрит текст:
- Дерья... Дерья...
- Йомер бей?
- Дерья, налага се с Дефне , Синан и Ясемин да излезем и тъй както си разбрала вече, Младши е с нас в офиса и в момента спи, трябва някой да го наглежда. След час ще се върнем, а ти отговаряш за него. Разходи го в близкия парк и няма да имаш проблеми, а в чантата са му нещата... Нали си гледала децата на сестра си? И няма да има проблем?  
- ???
10 мин по късно...

" Малкия принц спи, значи е безопасен."
- Къванч, наглеждай бебето, аз само да отида да видя новия доставчик, може пък да ми излезе късмета...

.....

- Назлъджан, налага се спешно да изляза, има проблем в производствения отдел, а Йомер бей го няма. Разхождай малкия из офиса, като го гледам ще спи поне още час....

.....

- Кой дойде? Кой? Ааааа , че то няма никой! Това пък в количката какво е? Бебе! Намерих си бебе! И кой го е оставил така самотно? Спокойно дребен, чичо Корай ще се погрижи за теб! Я какви бузки имаш и дебели ръчички, същия си като мен... Хайде да те заведа в моя кабинет, да видиш колко е стилен и шикозен, пък и тук има толкова много черкини зъбати, да не те уплаши някоя.... Ама сега защо плачеш? Ох, какво да те правя... Ти защо си в офиса бе дребен? Не си дошъл да търсиш работа, нали? Иии, ама какъв си дявол? И с тези черни очи, гледаш точно като Йомер Ипликчи, кога ми се ядоса...Ти да нямаш нещо общо с него? Едва ли... Какво мляскаш, да не си гладен? Бях поръчал сутринта бюрек, торта и кекс да ми доставят.... А ето ги...Какво искаш Торта или бюрек... е стига се въртя де.... ти пък такива работи ядеш ли... не, нали...че то пък за мен няма да остане.... Стига хленца де, стига...А виж, на тази снимка е леля Гюпсе стара приятелка... Ама защо започна да хълцаш...Уплаши ли се, миличкия той... Ти момче ли си?.... Момче си, личи си по памперса...А това е чичо Юнус... А сакън, не я подлагай тази устничка...няма да те дам на тази вещица зяпнала и на онзи толумб...шшш не хълцай...че и аз ще започна...
- Кооориииш....птичето ми.....бебчето ми....
- Неро.... Виж какво си намерих.../ леко тъжен и загрижен/
- Бебе!!!
- Да и не знам какво да го правя. Говоря му, то ме гледа като твоя племеник, кога ми е ядосан, давам му баница, то ми се плези, цяла фотосесия заснех с него и пак не е доволен.... Неро, какво ще го правим?
- Кориш, ти бебе гледал ли си? Какъв е томбиш.... Кориш, ама той прилича на теб...само дето очите му не са сини, ами черни и косата му е светла, а не тъмна като твоята, но иначе ти е одрал кожата... Джанъм, да не е твое?.... Ох на леля сладкото...
-Неро, подръж го малко, че ме заболяха ръцете...Тежи като малко глиганче...
- Корииш, ама той ме оплю...Ох, и се изповръща върху блузата ми Габана на Долче... Дръж си го, неща го..

Един час по- късно....

Суматохата в офиса става все по осезаема... Двама- трима търсят усилено нещо загубено, другите на групички гледат някак притеснено и се чува тихия им говор.... И:
- Дерья, Дерья къде е сина ми? Поверих ти едно бебе и с това не се справи? Къде е?- всички стреснати от силния глас на шефа си замлъкват и вперват поглед с треперещата и разплакана Дефне и разярения Йомер.
- Йомер, отвлекли са го? Отвлекли са детето ми...Йомер, направи нещо... Синан бей, къде е малкия Йомер...
- Ддефне, нали бяха=ме заедно не знам...

- Какво сте се развикали бе, грозотии? Какъв е този шум и кой вика така силно? Човек не може да се наспи от вас...А, курукъз защо плачеш? Иййй Йомер, погледни се само, като мастилено петно си станал....Вай, как лошо гледа?
- Корай бей, Младши е изчезнал...май са го отвлекли...
- Аааа, ами сега... Горкото, невинно бебе....И откуп ще искат....И от страната ще го изведат... Иии... Йомуш, той малкия не е ли с къдрава червена коса и черни очи, един такъв дебеличък, все гладен...
- Да, да Корай...
- Че той е при мен и досега спахме двамата...
- Корай....
- Тихо бе, ще го събудите... Курукъз, не знам с какво го храниш този дребния, но има апетит по голям от моя... И като баща си отбира какво ще яде..
- Корай бей, какво му дадохте на малкия Йомер?
- Е Дефне, какво...не е от моя бюрек... А Йомюш, трябва да ми заръчаш още баклава и плодове,че много се изтощих с това да бавя... аааа какво е ял, ами поръчах му от онази фирма за био храните, от която Йомер яде има ли и бебешко меню и му донесоха едно зеленикаво лигаво нещо,аз даже не го и гледах,но малкия Коришко Йомушко де си го изяде с най голям апетит и.... А Неро, това било бебето Ипликчи... Неджми бей, вие във вашата фамилия защо не си ностите табелки с имената, че да знам кой кой е... Курукъз стига подсмърча де, сега ще го доведа и да знаеш от днес съм му почетен кръстник на малкия Йомер....и защо носи името на баща си...
- Корай!!!

.....

- Корай, какви са тези снимки?
- Ааа, правих фотосесия на бебето...
- Но тук си само ти.... и на тези крачето на младши...
- Йомюш, тези са за туитър, а пък босото краче е за новата ми концепция- до като си бебе ходиш бос и когато дойде времето да се обуеш Пасионис ще ти направят индивидуални ..... нали съм гениален...
- Корай, стига!

# 593
Корай и Нера с Йомер младши..  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ти днеска наистина си решила да ме състариш с 10 години с толкова смях..  Joy Joy Joy

Цитат
и защо си в офиса бе дребен? Не си дошъл да търсиш работа, нали? Иии, ама какъв си дявол? И с тези черни очи, гледаш точно като Йомер Ипликчи, кога ми се ядоса...Ти да нямаш нещо общо с него? Едва ли... Какво мляскаш, да не си гладен? Бях поръчал сутринта бюрек, торта и кекс да ми доставят.... А ето ги...Какво искаш Торта или бюрек... е стига се въртя де.... ти пък такива работи ядеш ли... не, нали...че то пък за мен няма да остане....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нещо мое супер любимо.. 100% сеньор Ипликчи  Crazy Crazy Crazy Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=96E75Mu4lko

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 01:24 от tempestad

# 594

Темпи, този доктор май твоя случай обсъжда Whistling

И малкия Памирко

# 595
Добро утро в Буракова сряда Hug

Али Бурак отлетял за Кипър на почивка - и него няма да мисля Mr. Green  Но не може Буракова сряда без Бурак Naughty

Красота Heart Eyes

~~~

Някой снощи загледа ли "Достатъчно усмивки"? Аз не успях, но преди малко разгледах 2-3 клипчета в Инстаграм - не изглежда лошо Peace

"Достатъчно усмивки" - еп.2 / Фрагман

# 596
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хилоу 

Славенче   Hug  Heart Eyes Hug машшала, машшала
изби рибата с Бавачите

Кориш и Йомер младши.....направо си ги представих  Crazy Crazy Crazy
страшно гледащия шеф на Пасионис  Shocked Shocked въх убива с поглед ...Корай бей
а хленчещата Дафа ....голяма картинка е

комедийната част от теб

# 597
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Бавачи

Скрит текст:
- Дерья... Дерья...
- Йомер бей?
- Дерья, налага се с Дефне , Синан и Ясемин да излезем и тъй както си разбрала вече, Младши е с нас в офиса и в момента спи, трябва някой да го наглежда. След час ще се върнем, а ти отговаряш за него. Разходи го в близкия парк и няма да имаш проблеми, а в чантата са му нещата... Нали си гледала децата на сестра си? И няма да има проблем?  
- ???
10 мин по късно...

" Малкия принц спи, значи е безопасен."
- Къванч, наглеждай бебето, аз само да отида да видя новия доставчик, може пък да ми излезе късмета...

.....

- Назлъджан, налага се спешно да изляза, има проблем в производствения отдел, а Йомер бей го няма. Разхождай малкия из офиса, като го гледам ще спи поне още час....

.....

- Кой дойде? Кой? Ааааа , че то няма никой! Това пък в количката какво е? Бебе! Намерих си бебе! И кой го е оставил така самотно? Спокойно дребен, чичо Корай ще се погрижи за теб! Я какви бузки имаш и дебели ръчички, същия си като мен... Хайде да те заведа в моя кабинет, да видиш колко е стилен и шикозен, пък и тук има толкова много черкини зъбати, да не те уплаши някоя.... Ама сега защо плачеш? Ох, какво да те правя... Ти защо си в офиса бе дребен? Не си дошъл да търсиш работа, нали? Иии, ама какъв си дявол? И с тези черни очи, гледаш точно като Йомер Ипликчи, кога ми се ядоса...Ти да нямаш нещо общо с него? Едва ли... Какво мляскаш, да не си гладен? Бях поръчал сутринта бюрек, торта и кекс да ми доставят.... А ето ги...Какво искаш Торта или бюрек... е стига се въртя де.... ти пък такива работи ядеш ли... не, нали...че то пък за мен няма да остане....
Стига хленца де, стига...А виж, на тази снимка е леля Гюпсе стара приятелка... Ама защо започна да хълцаш...Уплаши ли се, миличкия той... Ти момче ли си?.... Момче си, личи си по памперса...А това е чичо Юнус... А сакън, не я подлагай тази устничка...няма да те дам на тази вещица зяпнала и на онзи толумб...шшш не хълцай...че и аз ще започна...
- Кооориииш....птичето ми.....бебчето ми....
- Неро.... Виж какво си намерих.../ леко тъжен и загрижен/
- Бебе!!!
- Да и не знам какво да го правя. Говоря му, то ме гледа като твоя племеник, кога ми е ядосан, давам му баница, то ми се плези, цяла фотосесия заснех с него и пак не е доволен.... Неро, какво ще го правим?
- Кориш, ти бебе гледал ли си? Какъв е томбиш.... Кориш, ама той прилича на теб...само дето очите му не са сини, ами черни и косата му е светла, а не тъмна като твоята, но иначе ти е одрал кожата... Джанъм, да не е твое?.... Ох на леля сладкото...
Скрит текст:
-Неро, подръж го малко, че ме заболяха ръцете...Тежи като малко глиганче...
- Корииш, ама той ме оплю...Ох, и се изповръща върху блузата ми Габана на Долче... Дръж си го, неща го..

Един час по- късно....

Суматохата в офиса става все по осезаема... Двама- трима търсят усилено нещо загубено, другите на групички гледат някак притеснено и се чува тихия им говор.... И:
- Дерья, Дерья къде е сина ми? Поверих ти едно бебе и с това не се справи? Къде е?- всички стреснати от силния глас на шефа си замлъкват и вперват поглед с треперещата и разплакана Дефне и разярения Йомер.
- Йомер, отвлекли са го? Отвлекли са детето ми...Йомер, направи нещо... Синан бей, къде е малкия Йомер...
- Ддефне, нали бяха=ме заедно не знам...

- Какво сте се развикали бе, грозотии? Какъв е този шум и кой вика така силно? Човек не може да се наспи от вас...А, курукъз защо плачеш? Иййй Йомер, погледни се само, като мастилено петно си станал....Вай, как лошо гледа?
- Корай бей, Младши е изчезнал...май са го отвлекли...
- Аааа, ами сега... Горкото, невинно бебе....И откуп ще искат....И от страната ще го изведат... Иии... Йомуш, той малкия не е ли с къдрава червена коса и черни очи, един такъв дебеличък, все гладен...
- Да, да Корай...
- Че той е при мен и досега спахме двамата...
- Корай....
- Тихо бе, ще го събудите... Курукъз, не знам с какво го храниш този дребния, но има апетит по голям от моя... И като баща си отбира какво ще яде..
- Корай бей, какво му дадохте на малкия Йомер?
- Е Дефне, какво...не е от моя бюрек... А Йомюш, трябва да ми заръчаш още баклава и плодове,че много се изтощих с това да бавя... аааа какво е ял, ами поръчах му от онази фирма за био храните, от която Йомер яде има ли и бебешко меню и му донесоха едно зеленикаво лигаво нещо,аз даже не го и гледах,но малкия Коришко Йомушко де си го изяде с най голям апетит и.... А Неро, това било бебето Ипликчи... Неджми бей, вие във вашата фамилия защо не си ностите табелки с имената, че да знам кой кой е... Курукъз стига подсмърча де, сега ще го доведа и да знаеш от днес съм му почетен кръстник на малкия Йомер....и защо носи името на баща си...
- Корай!!!

.....

- Корай, какви са тези снимки?
- Ааа, правих фотосесия на бебето...
- Но тук си само ти.... и на тези крачето на младши...
- Йомюш, тези са за туитър, а пък босото краче е за новата ми концепция- до като си бебе ходиш бос и когато дойде времето да се обуеш Пасионис ще ти направят индивидуални ..... нали съм гениален...
- Корай, стига!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Няма такъв смях  Joy Joy Joy

Момичета-"сценаристки" - страхотни сте!  Heart Eyes Hug Hug

# 598
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Внимание само за изпилите поне едно кафе  #Crazy #Crazy

Скрит текст:

тази като се покаже и убива всяка муза в мен  smile3515 smile3515

Анджи   Hug Flutter

# 599
Рейтингът за снощи е супер Party  Пунктът е нисък, но е в челната тройка. Като за първа серия е много добре Peace

Тоtal: 1 място / 3.23
            АВ: 2 място / 2.67
20+АВС1:  2 място / 3.09

Общи условия

Активация на акаунт