Менструални болки

• 1 542
  • 4
  •   1
Отговори
Много ме боли коремът. Откакто съм родила преди 4 години, ме е болял само веднъж. Сега е вторият път.
В петък (първи ден от закъснението) си правих ЧХГ тест и беше със сройност 16 и нещо. Тази нощ ми дойде. Осъмних се,  че съм бременна, защото имах много силни моментални придърпващи болки при някои движения.
А сега от време на време имам много силни болки в корема и нормален за мен, обилен цикъл.
Мислите ли,.че това може да има нещо общо с извънматочна бременност, при положение, че откакто ми падна ЧХГ-то до няколко часа след като ми дойде, нямах никакви болки?

# 1
Преди месец бях в същото положение. Стойностите на чхг ми бяха 25, след 2 дни пак пуснах и беше 5. От обичайната 6 дневна менструация, тогава беше около 12 дни и също имах болки. Лекарят ми каза, че е нормално докато се изчстя.Когато бях с извънматочна стойностите на чхг ми бяха около 200, които така и не помръднаха две седмици и нямах никакви болки. Повтори чхг след 2-3 дни, за да си проследиш стойностите и е хубаво да те прегледа лекаря ти.

# 2
Благодаря ти! Малко ме успокои.

# 3
Доколкото знам от лекари ниските стойности не са притеснителни, но е добре да се проследят докато не паднат под 5. За болките пиех нош-па и се чувствах по-добре. Hug

# 4
Celika не си бременна, това е биохимическа бременност, при ЧХГ тест 16, със силните болки и обилното кървене, пир такъв случай няма как да си бременна, при теб е настъпила момента имплантация, биохимическа бременност е това , настъпва за малко имплантация, което и ЧХГ го показва но след това организма изхвърля всичко, именно придърпващите болки са имплантацията. След като ЧХГ е спаднала означава че няма бременност, същото преживях преди  5 години и съжалявам че се е случило на теб и ти желая успех в най скоро време  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт