Болки

• 2 290
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте дами, с приятеля ми правим опити за бебе от декември..Овулацията я следя при докторката ми...Цикълът ми този месец трябваше да е на 3(ппц цикъла ми е на 31 дни) , закъснява ми, но от седмица и нещо имам болки като при цикъл..не е на моменти, а може да се каже през цялото време...на моменти става по—силно...При мен ппц болките при цикъл са силни...та въпроса ми е, ако съм забременяла нормално ли е това, да е толкова силна и постоянна болка? Преди да ми дойде ме боли часове преди да стане, но преди това не..
Ии също така кога мога да правя тест, най—подходящото време?

# 1
Щом вече имаш закъснение, можеш да пробваш с тест. Дори да е отрицателен, пробвай след няколко дни ако не ти идва. Дано да видиш 2 чертички Simple Smile

# 2
Аз на втория ден след закъснението направих тест и отчете.Нямах болки ,но имах други признаци.След още два дни повторих и тогава отидох на лекар.Мисля,че теста може да отчете,ако има бременност.Ако не повтори го след ден -два.
Успех и дано се похвалиш с две чертички.

# 3
  • Бургас
Болките като при цикъл са нормални, да не те притесняват. Казали са ти вече, тест най-вероятно ще отчете дали има бременност. Дано да е положителен  Hug

# 4
При мен имаше такива болки като забременях. Точно като пред цикъл, даже не мислех, че съм бременна.
Нямах други симптоми, всъщност никакви не се появиха и след това.

Щом имаш закъснение, вече можеш да направиш тест.
Успех!

# 5
Здравейте паак, имало си е причина на тия болки.... Днес видях двете чертички!  baby_neutral

# 6
Да ви кажа честно панирам се вече. Болят ме яйчниците и матката, става ми лошо от миризми и гадни препарати за чистене, имам промяна в настроенията, 8-ми ден ми закъснява вече, а тестовете са си все така отрицателни...Надявам се в крайна сметка теста, който смятам да направя утре сутринта да е +, но май започвам да се отчайвам като чета как при другите майки теста е бил положителен на втори-трети ден от закъснението.

# 7
Здравейте паак, имало си е причина на тия болки.... Днес видях двете чертички!  baby_neutral
Честито! bouquet

# 8

Честито и лека бременност Simple Smile

# 9
  • Бургас

Супер. Честито! Лека бременност  Hug

magdalin1986, аз понякога такива симптоми имам и преди да ми дойде. Ако имаше бременност, при това закъснение, тестовете щяха да я отчетат.

Общи условия

Активация на акаунт