Дългото чакане след трансфер 51

• 78 299
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, при хиперстимулация спирали ли сте кринон гела? Приеха ме днес в болница в Германия, където живея, и казаха да не го слагам. Но др. Емре казва да продължа. Вие какъв опит имате?

# 46
  • София
Alja, Hug Мерси за успокоението! Дано няма значение!

Блинг, на предните два трансфера не ме  е боляло изобно, четсно казано ми се струва, че Персенска просто е малко джаста праста Confused При нея и от цитонамазка ме е боляло.

Аз ще пускам тест в събота, на 8ми ден, въпреки, че даже докато го пиша не си вървам, че ще издържа дотогава Laughing Ако има приз за ранни тестове, го взимам директно Mr. Green

# 47
Аз ще пускам тест в събота, на 8ми ден, въпреки, че даже докато го пипа не си вървам, че ще издържа дотогава Laughing Ако има приз за ранни тестове, го взимам директно Mr. Green
Ааааа, тук имаше и на пети ден, ще прощаваш Grinning

# 48
  • София
дали не беше и на трети даже  newsm78
мда:
Цитат
Здравейте и от мен. Честито на всички +. Ден 5 след ЕТ на 3 топчета на трети ден. Преди два дни си пуснах кръвен тест - ето толкова съм полудяла 😂😂😂

# 49
Ахахахаха, вярно, така беше!

# 50
  • София
Хаххах, добре, отстъпвам първенството тогава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Явно има и по-тежки случаи от мен. Моят рекорд е 6ти ден на 3дневен ембрион, и даже ми беше положителен, стойност 5,50 при горна реф. граница 5  Crazy С което в никакъв случай не искам да прокламирам ранното тестуване, напротив, по-късно по-добре, че иначе голямо смятане пада и бодене на вени Confused

# 51
Охх не знам ще видим как ще е занапред. По принцип док си е внимателен, ама реално в будно състояние само прегледи с ехографа ми е правил, пък човъркането винаги е било под упойка Laughing Давайте идеи с какво да се дрогирам следващия път, че той болките се траят, ама нервите не Mr. Green
Аз съм по ранните тестове, ама няма да давам стимул. Начесах си крастата предния път, видях, че пикливите си отчитат рано, но не мисля да се тормозя повече. Евентуално ми се върти да се боцна пак по-рано, но ще дам на ММ на отговорно пазене листчето с паролата за резултата  Rolling Eyes И чинно ще си чакам насрочената дата за тест.
Вярно, че имаше и на трети ден ooooh! Ако бях направила на седми щях да хвана реален резултат, а не спадащия на девети Confused Ама не мерси...

# 52
Споко, ние с Бамба достойно се шегуваме с ранните тестове Mr. Green

# 53
Bling, аз също съм от много притеснителните. Персенска знае, но и аз всеки път си напомням, де. Че ако случайно припадна, да не се птитесни жената. Преди трансфера бяхме говорили и аз я питах дали да не ми сложат малко диазепам или атропин, но тя ме увери, че аз реално по никакъв начин не мога да навредя на случващото се. И заради това ли, не знам, но противно на очакванията ми, бях изключително спокойна в деня на трансфера, макар че от спекулума винаги си усещам болка.
Общо взето според мен най-важното е ембриона да има потенциал. Всичко друго е от второстепенно значение.

# 54
Разбира се Hug То сега ни е много смешно отстрани, ама чакащите хич не им е. Аз си знам, че съм си хахо, ама напук си бях решила да си правя пикливи. Как така ще изпусна възможност да ги разнищя след пет години употреба. Исках да ги засека пущините на каква стойност стават положителни Laughing Щото ги бях набедила при предните бременности, че не ме обичат и отразяват много късно. Е, успях да си направя експеримента и се надявам да не изпадам в подобни състояния пак. Лошото е, че  пак се заредих с една торба пикливи, които не знам къде ще трябва да крия Laughing
Лайтче, аз не, че съм притеснителна. Нямам страх от нищо вече, нито упойки, нито човъркания и операции. Даже ме напушва на смях напоследък, защото явно много шашкам с вида си лекари, акушерки, сестри и лаборантки. Понеже съм голяма кльоща и много светла явно изглеждам страшно уплашена, измъчена и на ръба на припадъка Mr. Green Като ги усетя и почвам да се обяснявам, че съм си идеална, нямам страх от игли и каквото и да е.
Изненадващо ми беше това психично състояние, явно някакви таени страхове, които избиха. Може би като осъзнах, че от този ден нататък нещата зависят много от мен и трябва да съм гостоприемна към ембрито се шашнах. Явно  спомените за неуспешните бременности ми действат зле на психиката, уж всичко беше погребано дълбоко. Определено и аз смятам, че това са второстепенни фактори и са важни ембрионите. Може само да гадаем реално какво се случва.

# 55
Момичета,имайте търпение поне до 8 ден за кръвен Mr. Green                                                                          
По повод трансферите-все са ми били безболезнени и леки,пък се получи на 4-тия път,мисля си,че това не е от значение за имплантацията.                                                                                                                            
Бамба,призната си официално за гадател номер едно за пола на бебе Laughing

# 56
  • София

Бамба,призната си официално за гадател номер едно за пола на бебе Laughing
уцелих ли и твоето  Mr. Green

# 57
Уцели го разбира се,аз да бях те попитала по-рано Laughing,но за следващия път ще си знам bouquet

# 58
  • Пловдив
Ще се сетите  Mr. Green
Аз на Бамби, домашна баница съм и обещала Hug

# 59
  • София
като ти се явят двете момчета няма ли да се откажеш от баницата  Crazy
нали щото момичета искате, аз съм решила че момчета ще имаш, макар и не точно от сегашния опит.

Общи условия

Активация на акаунт