Дългото чакане след трансфер 51

• 78 762
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Оф, аз започнах да се филмирам. Не е ли висок резултата за 12-ден newsm78
Не ме карат да повтарям, директно на преглед в понеделник.
С дъщеря ми 2010 година на 11 ден кръвния ми е бил 313 mU/ml /в лаборатория извън клиниката/
и три дена по късно в клиниката 1069 mUI/ml
Не е. Моят беше 1000 и е едничко, но пък расте като гъба Mr. Green

# 601
Да ви се похваля,днес бях на тест и резултата е 247  Simple Smile Дано всичко мине добре

# 602
Тихичко честито Simple Smile

# 603
  • София/Севлиево
Хубави новини, лека бременност.

# 604
Viko 2009 честито! Колко е хубаво, толкова положителни тестове!

# 605
  • София
Радвам ви се момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Само в този дух да продължавате  bouquet

# 606
Честито на всички момичета с положителни тестове, лека и спокойна бременност пожелавам.

# 607
И аз да кажа...сглупих да направя тест преди кръвния, видях заветните две чертички. И след един ден разгром, рязко спадане на температурата и кафеникави нишки:((( Е, поне един ден бях щастлива! Успех момичета!

# 608
Я не се отчайвай! Утре да докладваш хубаво чхг!
Стискам палци. newsm10

# 609
Jedi Не се отчайвай, това нищо не означава. Имаш положителен тест. Бъди по-позитивна.  Hug

# 610

viko2009 , мариана  Hug честито момичета ! Лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета  bouquet

# 611
Забелязвате ли промяна при поставянето на утрогестана? Вчера ми направи впечатление, че се поставя по лесно и е по- меко някакси мястото

# 612
Хмм, интересно, някои (с + тестове) бяха писали точно обратното - че ставало по-тясно и трудно се слагал. Явно това не е някаква закономерност.
Иначе, доколкото съм чела по въпроса шийката става по-мека при бременност. Но също съм чела и че се качва по-високо в началото и не съм сигурна дали може да се напипа newsm78
Може би е различно - някои могат, а други не.

# 613
В началото след трасфера ми беше чак болезнено поставянето,трудно, тясно Whistling Ще следя ситуацията. Хахаха. Гърдите чак днес усетих, че са...болезнени не, леко ме дразнят при допир. Вчера питах доктора защо не ме болят? Каза, че започват по късно, ако изобщо зачочнат. Иначе ранните симптоми били в главите ни и от лекарствата.

# 614
Забелязвате ли промяна при поставянето на утрогестана? Вчера ми направи впечатление, че се поставя по лесно и е по- меко някакси мястото

Аз го исетих по -меко и топло, още преди положителния тест. След още 3-4 дни, теста беше положителен.

Общи условия

Активация на акаунт