Дългото чакане след трансфер 51

• 78 762
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
При първата ми бременност нямах зацапване при имплантацията, но сега след трансфета имах на 8 ден
здравейте момичета .направих тест с едно старо престо сутринта...отрицателен.11ти ден...явно нямам късмет...

# 571
Абе аз бих пуснала и кръвен Peace Не че надеждата е голяма, ама е най-сигурно.

# 572
Бях писала и преди не се мъчете с тия пикливи тестове.Направете си кръвен и ако е + си напишкайте един за спомен.Аз така бих направила,дано скоро ми се случи Praynig

# 573
На мене при 156, пиклив беше с бледа черта. Пикливи са за спомен  Peace

# 574
Такааа, дадох официално кръв в клиниката. Чакането ме подлудява.
Междувременно, препишках един тест.Положителен. А да видим след няколко часа

# 575
  • София
Браво на положителното тестче Simple Smile
При мен при чхг около 200-300 уринния тест пак си беше съмнителен, с бледа втора чертичка и то след доста изчакване. За мен тия тестове може да вършат работа само при естествено забременяване, след закъснение на цикъл и т.н. Следващ път,(ако има въобще) няма да си взимам такива, директно на кръвен, ако трябва и повтаряне и потретване и това е.

# 576
  • София
mariana  Hug
Тихичко честито, момиче  Heart Eyes Сега остава да ни осведомиш колко точно е ЧХГ-то  bouquet

Аз понякога, когато момичетата пишат какво усещат имам и аз усещане за тях - дали има бременност. До сега да не кажа голяма дума ама винаги съм познавала  Mr. Green Имам предвид, че усещам, че дадено момиче е бременно, а не всяко момиче дали е бременно или не. Чак врачка не съм.  Mr. Green
Затова ви предлагам, когато получите положителен тест на ЧХГ изследването да напишете какво сте усещали. Прословутото зацапване - дали, кога и колко  Joy Grinning какво ви се е хапвало, как сте се чувствали. Това помога на доста момичета да са по-спокойни докато чакат, защото каквото и да си говорим - всяка от нас е търсила и ще търси симптоми на бременност още след първия ден след трансфер.

# 577
937!!!
Не знам колко е ок и колко не...не мога да мисля

# 578
Е, супер е Simple Smile Ай честито!

# 579
Честитоооо!  bouquet

# 580
937!!!
Не знам колко е ок и колко не...не мога да мисля
Честито  Hug!

Аз да се оплача, че ми казаха на преглед чак другата седмица  Sad. Как ще издържа до тогава, не знам  newsm78! Трети кръвен не съм правила, надявам се всичко да е ок. А вчера направих един пиклив тест, за да видя двете чертички  Grinning!

# 581
Честито Мариана,
Сега вече няма никакви съмнения, утре, вдругиден може да видите и плодното сакче!

# 582
За другия понеделник ми дадоха час. Седем дена след положителен тест била политиката на клиниката

# 583
Честито и лека и безпроблемна бременност!

# 584
Мариана, честито  Hug  Лека и безпроблемна до термин  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт