СЕДМИ клас - I класиране - 11 - Успех!/27.06.-03.07.2016 г./

• 106 754
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Има ли статистики, за да видим на кое място сме приети, както и бала на училището тази година??

# 226
  • Под гъбата
Рио Ловеч е публикувало статистиката с баловете и виждам за желаният немски, че мин. бал е 30, а нашият е 29,96. На второ класиране ще имаме шанс, ако не са запълнени местата във трите паралелки с този език!  Миналата година висок е останал балът за Ае с испански , а сега е нисък доста

# 227
Приети сме на второ желание в София, ще се запишем и ще участваме и за второ класиране. Simple Smile

Не може и двете. Или се записваш, или участваш във второ класиране.  Peace
просто прочети написаното в предната страница и в тази.
Незнам защо съм останала с убеждението ,че трябва да се записвам и подавам заявление за второ класиране .Значи само заявление ще подаваме Simple Smile

# 228
  • София
Приет в Първа АЕГ с НЕ - това, което най-много искаше.
Утре ще ходим да го запишем и вече официално приключваме 7-класната кампания. Трудна година беше.

Поздравления на всички, които са доволни от приема и успех на тези, които отиват на второ класиране!

# 229
  • Варна
Статистика Варна
http://rio-varna.bg/images/files/MR6_stat-1-2016.pdf
Това което ми направи впечатление на първо гледане е че мин.бал за МАТ с НЕ в МГ се е вдигнал спрямо миналата година, че и по миналата даже.

# 230
  • София
dundi73 в НТБГ-момче с бал 30.357 , там си искаше и го писахме първо желание.

# 231
  • I want it all and I want it now.
Приета съм по 3-то желание  в 9 ФЕГ с френски и испански. Имам бал 33.072. В деня преди подаването на документите бях объркана и не знаех какво точно искам за това сложих 18 СОУ с японски и английски на 5-то желание и по-късно реших, че точно там искам да ходя. Имам ли право да си подам документите в 18 СОУ ? newsm78

В хубава гимназия си приета. По добре си остани тука.

# 232
  • София
Приет в 133 СОУ - АЕ с РЕ (второ желание). Ще се надяваме на 2-ро класиране да стигнем до II АЕГ.

Поздравления!
Може ли да кажете с какъв бал и момче или момиче?
Благодаря предварително Simple Smile

Момче с бал 31,5. И аз чакам статистиката.

# 233
ето справка за минималните и максимални балове в София

http://www.dnevnik.bg/shimg/oo_2784735.jpg

# 234
ето справка за минималните и максимални балове в София

http://www.dnevnik.bg/shimg/oo_2784735.jpg

Кофти, че не са дадени по паралелки.

# 235
Олееее, докато свърша малко работа, вие сте изписали толкова много.......
ЧЕСТИТО НА ПРИЕТИТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ
За статистиката и ние сме на първо желание. Утре се записваме
Весела ваканция на всички приети и успех на следващо класиране

# 236
  • най-шареното място
Честито на класираните!
Успех на изчакващите второ класиране!

Кога излязоха резултатите?

# 237
  • София
Честито на всички, които са класирани според желанието си, и успех на тези, които ще решат да пробват с второ класиране!
Да са здрави и щастливи децата и в новите си училища!

Сега е времето да благодаря за всички, с които ме срещнаха - къде виртуално, къде и на живо, седмокласните теми. Благодаря ви за подкрепата и съпричастието! Hug

# 238
Урааааа!

Приет е по първо желание във II Английска с английски, руски и математика  Grinning Grinning
Честито на всички приети деца!

# 239
  • София, Дървеница
Честито на всички, които са класирани според желанието си, и успех на тези, които ще решат да пробват с второ класиране!
Да са здрави и щастливи децата и в новите си училища!

Сега е времето да благодаря за всички, с които ме срещнаха - къде виртуално, къде и на живо, със седмокласните теми. Благодаря ви за подкрепата и съпричастието! Hug
Hug

Общи условия

Активация на акаунт