СЕДМИ клас - I класиране - 11 - Успех!/27.06.-03.07.2016 г./

• 106 753
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Сбъркан може да е, но е факт, че в Английската влизат с 3-ки. Срамота!
Не влизат, просто на детето му е сбъркана оценката. Самото то казва, че оценката му е 5.661 и вярвам на нея, при положение, че има 5,518 по математика.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 16:30 от Mira 1919

# 346
  • Бургас
Ако обичате, не коментирайте, без да сте запознати! Кети е една от най-силните ученички в класа на сина ми, умишлено не писах преди за гафа, когато излязоха оценките. Оценката ѝ по БЕЛ беше разменена с оценката на друго дете. Доказа се при проверка на работите. Зачетена ѝ е истинската оценка, която е над 5,50. Нямам представа защо не е коригирана оценката и в програмата на МОН, но детето си е с бал 34. Ужасно е неприятно да правите заключения без да познавате фактите.

# 347
  • София
Някой дали успя да направи статистиката за София в excel? Тази подредба по максимален бал не върши работа - поне на мен Sad

# 348
  • Чукарландия

Но пък оценката по МАТ компенсира ... явно някой е сгрешил при въвеждането на данните в системата за класиране. Ей затова не трябва да се бърза и всичко да се проверява по няколко пъти.  Peace

А тези, които са писали статията, също не са сметнали бала правилно. Взели са оценките от НВО, а не тези за кандидатстване.

Прочетете коментара на момичето, объркана е оценката ѝ (разменена), не бала. По БЕЛ има 5,661, така че не влиза с 3-ка в Английската. Peace

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3859/9568/original.jpg

# 349
За статистиката: момиче - бал 31.232
22 СОУ- АЕ/ИЕ
Ще участваме във второ класиране.
И ние сме приети в 22 СОУ, АЕ/ИЕ.
Момче. Ще участваме във второ класиране.

Поздравления!
Какъв е Вашия бал?

# 350
Последното прието момиче в 73-то е с бал 33.536, а моята дъщеря е с бал 33.500. Според мен има шанс на второ класиране, но детето видя прието приятелче в НПМГ- Химия и сега се колебае дали да участва на второ.

Молбата ми е към Ganis, да сподели на какво ниво се преподава химия в училището, аз лично мисля, че това е по-добрият вариант, но щерката ме изненада. Детето определено е объркано, но ако не подам сега заявление, после и да и стига бала няма връщане.

# 351
Скрит текст:

Но пък оценката по МАТ компенсира ... явно някой е сгрешил при въвеждането на данните в системата за класиране. Ей затова не трябва да се бърза и всичко да се проверява по няколко пъти.  Peace

А тези, които са писали статията, също не са сметнали бала правилно. Взели са оценките от НВО, а не тези за кандидатстване.
Прочетете коментара на момичето, объркана е оценката ѝ (разменена), не бала. По БЕЛ има 5,661, така че не влиза с 3-ка в Английската. Peace

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3859/9568/original.jpg
Има продължение.
http://e-burgas.com/post/maykata-na-sedmoklasnichkata-greshkata- … sayta-na-mon-8635

# 352
  • Варна
Представям си какво са преживели момичето и родителите докато се коригира грешката. И пак добре, че са намерили разменената работа. Ами ако не беше на съученик? Значи поуката е задължително ако оценката се разминава от очакваното трябва да се ходи лично да се види работата.

# 353

Не гледай максимален бал, а минимален. Това, че едно дете с висок бал е предпочело испанската пред 73-то не значи нищо.  Peace

Дааа, ясно ми е. Laughing Просто съм видяла 6и 7 ред, един под друг. Иначе не сравнявах специално:

/П.п. как да пусна снимка от пайнт?/

# 354
За статистиката: момиче - бал 31.232
22 СОУ- АЕ/ИЕ
Ще участваме във второ класиране.
И ние сме приети в 22 СОУ, АЕ/ИЕ.
Момче. Ще участваме във второ класиране.

Поздравления!
Какъв е Вашия бал?

30.718 момче (имахме по-големи очаквания)..
Къде искате да се класирате?

# 355
  • София
Последното прието момиче в 73-то е с бал 33.536, а моята дъщеря е с бал 33.500. Според мен има шанс на второ класиране, но детето видя прието приятелче в НПМГ- Химия и сега се колебае дали да участва на второ.

Молбата ми е към Ganis, да сподели на какво ниво се преподава химия в училището, аз лично мисля, че това е по-добрият вариант, но щерката ме изненада. Детето определено е объркано, но ако не подам сега заявление, после и да и стига бала няма връщане.

Химия преподава основно г-жа Стефка Петкова (Химия на НЕ). Не го казвам просто така, но това е един невероятен учител, професионалист, който кара децата да мислят, да разсъждават, а н е да зубрят. Непрекъснато се интересува и рови по чужди образователни програми и избира най-доброто- хем да научи децата, хем да ги провокира. Съпруга е на Иван Петков- един невероятен учител по Физика, който напусна НПМГ и тази година дойде в 73 СОУ. И двамата са страхотни. Един факт ще кажа. Всяка година (без тази) има национално състезание по Природни науки за ЕГ. Всяка година отборът на София ( от ученици на 91 НЕГ и 73 СОУ) отнася първите места по Физика и Химия.

Разбира се, детето трябва само да направи своя избор- все пак е между НПМГ и ЕГ, а това са различни училища, с различен брой часове по предметите. Както има и невероятни учители по език в НПМГ, така има и такива по природни науки в ЕГ. Ние, учителите правим всичко възможно за доброто на децата и за тяхното образование, но изборът си е ваш. Успех!

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 16:21 от ganis

# 356
  • Italia
Някой дали успя да направи статистиката за София в excel? Тази подредба по максимален бал не върши работа - поне на мен Sad

Заповядай Simple Smile

https://drive.google.com/file/d/0Bx1Yqon04QxIRkFlUjY2dmVNTUU/view?usp=sharing

# 357
Ganis  bouquet
Девойката като прочете мнението на Ganis , взе решение да подадем за второ класиране. Аз вярвам, че това е правилното решение и силно се надявам да успеем.

# 358
  • София

Заповядай Simple Smile

https://drive.google.com/file/d/0Bx1Yqon04QxIRkFlUjY2dmVNTUU/view?usp=sharing

bouquet

# 359
Ganis  bouquet
Девойката като прочете мнението на Ganis , взе решение да подадем за второ класиране. Аз вярвам, че това е правилното решение и силно се надявам да успеем.

И аз вярвам, че ще успеете! Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт