Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 3

• 33 711
  • 236
  •   1
Отговори
# 15
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах аз 14-ти еп. - много мъка, много! Прекалено много за комедия.
А и "систа" ми дойдоха в повече, добре, че са само две. Joy

Много мил ми стана  Неджиб - колко различен човек е вече, състрадателен и милозлив.
Но пък и господ побърза да го възнагради за добрината - направо в ръцете му сложи бебето. Joy

Майката на Синан ме дразни много с този смях ни в клин, ни в ръкав.
Клюкарките майка и дъщеря са направо за учебник. Joy

НО ПРИЯТЕЛИТЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА!

Като цяло мааалко ми досади тази серия, но може и аз да не съм била в подходящото настроение.

# 16
привет момичета .Честит празник на именниците да са живи и здрави newsm51.Да си кажа и аз мнението за епизода ...иии тая Рюзгяр почва да ма дразни вече все повече заприличва на Гало от другия филм,същият кравешки поглед .Сигурно и тя си мисли че има шанс със Синан.Майката на Синан и тя като Нериман все сватосва синъ си /все за неподходящата/Тая Джейда излезна голяма коза бе и тя като Трамба ся ще отмъщава #2gunfire #2gunfireМисля си че дедето се усъмни нещо и ще разкрие играта преди тя да му каже.Пелин милата ще има да реве още много

# 17
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug

много готина двойка са тези двама сладури   Peace
ходят си взаимно  Crazy

# 18
  • София
Хубавата Лейля

# 19
  • Разград

Дорогие наши подписчики, всвязи с праздником, 15-ая Новая серия будет только 9 июля а в эту субботу нам обещают особую серию, мы будем обновляться каждый день, закидывать что-то новое от наших актёров, свои работы, много чего интересного, группа будет работать.
Всех мусульман с наступающим праздником а тем кто держит пост - кабыл болсын.

# 20
https://www.youtube.com/watch?v=tX5ozaVScyk трейлър 2 na tatli
 intikam

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 14:29 от Radoslav Momchilov

# 21
Здравейте Simple Smile благодаря за новата темичка и за споделените фрагове Simple Smile
  Малко ми е тъжно, че тази събота няма да гледаме сладкишите, не че последните две съботи успявах да ги гледам онлайн, но все пак в неделя си наваксвах Simple Smile
  Приятна събота и неделя ви пожелавам Simple Smile

# 22
Tatlı İntikam 15. Bölüm- Fragmanı - 2 (суб)https://vk.com/video?gid=113037353&z=video-113037353_456239288%2Fpl_-113037353

# 23
  • София
Изгледах аз 14-ти еп. - много мъка, много! Прекалено много за комедия.
А и "систа" ми дойдоха в повече, добре, че са само две. Joy

Много мил ми стана  Неджиб - колко различен човек е вече, състрадателен и милозлив.
Но пък и господ побърза да го възнагради за добрината - направо в ръцете му сложи бебето. Joy

Майката на Синан ме дразни много с този смях ни в клин, ни в ръкав.
Клюкарките майка и дъщеря са направо за учебник. Joy

НО ПРИЯТЕЛИТЕ СА ГОЛЯМА РАБОТА!

Като цяло мааалко ми досади тази серия, но може и аз да не съм била в подходящото настроение.

Peace
Като ми стане скучно и само ги гледам, без да чета  hahaha hahaha hahaha

Дорогие наши подписчики, всвязи с праздником, 15-ая Новая серия будет только 9 июля а в эту субботу нам обещают особую серию, мы будем обновляться каждый день, закидывать что-то новое от наших актёров, свои работы, много чего интересного, группа будет работать.
Всех мусульман с наступающим праздником а тем кто держит пост - кабыл болсын.

Страхотни сладурчета са  Heart Eyes Само не мога да си представя в действителност дали наистина мъжете са толкова издръжливи на женско мърморене и фасони  Thinking  Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря на всички в темата за инфо, фотки и размисли  bouquet bouquet bouquet

# 24

Благодаря за всичко споделено на страничките на темата  bouquet bouquet bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 25
https://www.youtube.com/watch?v=T7Ss_Fwh-rE kam 10 30 po kanal d hte davat nehto na tatli intikam

# 26

Най- забавните и най-романтични сцени  от всички 14 излъчени  събрани  в един специален епизод  от 22:30 по канал Д . Peace

Нова снимка от Хазал

Heart Eyes  Heart Eyes

Фуркан с фен

Нова снимка на Лейля Лидия  от фотосесията за списание ELELE

"Сладко отмъщение" в класацията за най-обсъждани сериали за миналия месец е на 7 място.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 18:25 от лава

# 27
# 28

Страхотен фрагман.  Simple Smile
Хареса ми прическата на Башак в сцената когато Бюлент й предлага да се омъжи за него. Ески севгилито му,което се появи в последните секунди на фрага е много хубаво момиче.
Синан се извинява ,че са се оженили тайно.  
Пелин на посещение при дядото на Юзгяр .Познавала Синан от както бил  пълен  с очила и не го е възприемала като нещо повече от приятел.

Чакам с нетърпение следващия епизод.

Нова снимка на Серен Дениз/Джейда/ .

Сега прочетох,че днес е бил Световния ден на целувката  .

Скрит текст:

Хубава вечер !

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 22:26 от лава

# 29

Страхотен фрагман.  Simple Smile
Хареса ми прическата на Башак в сцената когато Бюлент й предлага да се омъжи за него. Ески севгилито му,което се появи в последните секунди на фрага е много хубаво момиче.
Синан се извинява ,че са се оженили тайно.  
Пелин на посещение при дядото на Юзгяр .Познавала Синан от както бил  пълен  с очила и не го е възприемала като нещо повече от приятел.

Чакам с нетърпение следващия епизод.

Нова снимка на Серен Дениз/Джейда/ .

Сега прочетох,че днес е бил Световния ден на целувката  .

Скрит текст:

Хубава вечер !

Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Няма само да се целуват по тези филми, яя...  hahaha hahaha

Крайно време беше за нов проблемм.... Горкият Бюлент...  ooooh! Grinning Grinning

Party Party Rolling Eyes Rolling Eyes

Благодаря за фрагмана!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт