Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 391
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Фер, мерси.

Месечинке, и от мен един глас за нурофен + тантум. И утре дано е по-леко  Praynig

Лайт, и вие да сте по-добре утре!

# 526
Ние сме в Бг вече месец.Забихме се в тъпата Силистра преди седмица и малката лепна нещо.Два дни ниска темп.със задна хрема,а от снощи и прокашля гадно.Давам Инфлуцид,Умкалор и Ериус,дърпам сополи с Носко май беше,щот в силистра за Бейбивак не са чували,пък моят остана в прага,и се моля да се оправя,че в сряда е рожденничка.

# 527
  • shumen
Месечинке,радвам се,че е по добре Борето.Може и да го боли гърлото,но да не си казва.
Лайт,оправяйте се и Вие.
Уми,дано е здрава за рождения ден Габи.
Аш,приятно изкарване на морето.
Силве,моя и той си пийваше от солената вода от морето,но на вънка не сме яли.

# 528
Umi да.оздравяв бързо детето и да е здраво до рожденият ден.
Аз лично Умкалор и Инфлуцид не бих комбинирала.

# 529
Защо?Аз давах три дни инфлуци и вчера купих Умкалор,че започна да кашля, а при нас го изписват при каалица и вирусен бронхит.

# 530
Умкалора е самостоятелен продукт, ако може така да се каже. Извлек на спиртна основа. Обикновено хомеопатичните /инфлуцифа/ не трябва да се комбинират с много неща. Първо защото действието им намалява и второ защото стават опасни. Даже има такива които стават канцерогени. Хомеопатията не е игра....можеш и да навредиш на детето.
Умкалора си е авсолютно самостоятелен. И се комбинира с адски малко неща.
Габи не съана ли на 6? Би трябвало да може да издуха носа. Тези помпички се ползват при бебета. При нашите по-големи деца само възбуждат лигавицата и произвеждат още повече сополи.

# 531
Аз също пенсионирах помпите за нос. Духа сам..

# 532
Ферче, да сте живи и здрави още поне 10 пъти по 7 години заедно  Hug Hug Hug

Уми, наистина трябва вече да може да издухва Габи, а ако не може, нека да започне да се учи, че баща ми например и до сега не може да си духа носа. Само подсмърча, ама не издухва. Не, че причината е, че баба ми му ги е дърпала с помпа де  Crazy, ама все пак рефлексът трябва да проработи в даден момент. Да оздравява бързо и хубав РД да имате  bouquet
Всички болнички да оздравяват бързо  Hug

# 533
Духа бе,момичета,и то прекрасно,но нищо не излиза.Сополът е някъде мноого назад.Сутрин има секрети за издухване,през деня не.С помпата обаче излиза,за това я купих.Това за умкалора не го знаех.

# 534
Уми, ако става въпрос за гъст секрет, пробвай да промиваш обилно със спринцовка и тогава да духа. По 5-10 мл в едната ноздра и да излиза от другата.
Аз правя понякога такива хреми, при които секретът излиза само с промивка с каничка нети. Направо го усещам в синусите, когато стане така.

Бързо оздравяване на всички!

# 535
ааа, и аз не си давам бейбивак-а, какви гадости изкарвам с него, никога не успява да ги издуха сама, колкото и да напъва.

# 536
Дърт ми се вижда моя, че да му дърпам сопола с помпа. Не стига, че з...ка още му бърша, поне носа сам да си оправя Crossing Arms

# 537
Тете, ние з...ка я научихме да го обгрижва вече, след няколкото подсичания на “стари години“ след като забравила да се избърше в детската градина  ooooh!

# 538
Пролетен дъждец, има ли по-голям ефект прочистването на носа с тази каничка, в сравнение със спринцовка с ФР? И ползвала ли си я за детенце?

# 539
Тото, моята съм  я пробвала отдавна с каничката и тогава не можеше. Със спринцовката по-бързо се вкарва водата и няма много време да му мисли. С каничката нещо я дострашаваше да изчака.
Според мен е едно и също почти. Аз промивам по три пъти на ноздра и я карам да духа след всяко впръскване.

Общи условия

Активация на акаунт