Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 394
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Фери, честита ви годишнина!!!! Много да се обичате!!!! Силви, ще наблюдавам за крачето ама да си призная и аз каква съм параноичка на тема храна купена отвън, не е истина.

# 511
Ние плюскахме пък много навън.  GrinningПод хотела имаше нещо като стол с готвено, та там обядвахме и вечеряхме..работеше от 12ч. до 23ч. вечерта. Рахат бях с яденето. До стола пък имаше закуски-над 20 вида сигурно, там пък закусвахме. Как не ни хвана стомашния вирус, незнам...

Месечинке, как е Борко...ходихте ли на  доктор?

# 512
  • Варна
Ами повече не сме... То за какво да ходим пак... Не знам, от снощи не сме давали температуропонижаващи, на обяд Т беше 37,1, спал 2 часа и на ставане 37,6. Кашля още, макар и не нон стоп. Лекарката беше казала вчера, че 10 дни можел да кашля. Чат-пат похапва. Единствено ме притеснява (глей само кво ме притеснява), че не се оплаква от кой знае каква болка в гърлото. Чак се чудя защо, сега ми влезе муха за скарлатина, но при нея предполагам има и външни обриви, а и за нея пише, че има болки в гърлото. Моето пък ме дращи днес, чудя се след като навсякъде пише, че от херп ангина боледуват малки деца възрастните при контакт с тези вируси от какво боледуват?

# 513
Ами аз пък какво си мисля...че може да не е херп ангина. Сигурно карате някой вирус... Щом не се оплаква от гърло. Да не са някакви афти, гъби...знам ли...да е станала обърквация  с диагнозата Confused
При скарлатина пак има май болки в гърлото, а при вас те липсват....
Важното е да спре да вдига Т...брой там дните. Вашата лекарка кога се връща?

# 514
  • Варна
На вратата и пишеше, че юли и август е болнични, на регистратура ми казаха, че сменяла колянна става Confused Това си е сериозна операция, изобщо не знам дали и кога ще се върне. Направо не знам, като се върна пак ще го гледам и може да се разходим до кабинета, дано сега през лятото да няма опашки.

# 515
Да търсите някоя проверена и добра на частно ли...сина й кво викаш, не го щеш него ли?
Ами то освен едни кръвни да пуснете, друго не виждам на този етап...чакате три дена да минат и дано спре да вдига Т....Както разбрах, не вдига вече толкова висока...може да отива на оздравяване. Ха дано Praynig

# 516
  • Варна
А, не че му нямам доверие, на пръв поглед симпатяга изглежда. Просто нямам по-подробни впечатления от него.

# 517
Може и да става....дано и да обяснява Grinning

# 518
  • На брега на реката
Месечинке, само плюски ли са. Пукнати ли са? Може да е с по-висок праг на болката или просто за момента да не създават проблем.
Аш, малката три дни точеше сопол при стъпването на плажа. Като се приберем в стаята и спираше. Като по сигнал пак потичаше при следващото ходене. След трития ден спря. Много се изкефих, смятам, че влажния морски въздух е разказал играта на всеки милилитър изостанал заден сопол. Ние бяхме доста на юг, след Китен. Тихо, почти безлюдно и с брутално синя и бистра вода.
доказателството

# 519
  • Варна
плюски са, по задната страна на гърлото и сливиците, може би мааалко и на небцето, абе точно както на снимките на херп ангина, които гледам в нета... Не мога да видя дали са пукнати, тази сутрин ми се стори една идея по-добре гърлото му, но не съм сигурна, като се върна ще зяпам пак по-подробно. 37,8 имал в момента, ей сега получих сводката. Днес все още не е пил сиропи за Т...

# 520
  • София
Месечинке, може да го боли, но да не си казва. Моят като имаше гнойни налепи, не се оплакваше от болки. Зная, че гнойно е различно от херп, ама нали все е гадост по сливиците  newsm78 . Така де, може и да го боли, но да не може да го разкаже Sad

Фер, тамън исках да те питам къде е това почти безлюдно местенце на нашето море Simple Smile  Hug

# 521
  • Варна
Не ще да яде. Купих му Киндер пингуи, любимо му е, много се зарадва и на втората хапка ми каза "не искам повече". Викам защо, а той - гърлото ме заболя. Иначе като цяло днес изглежда по-в час от вчера, по-добре е сякаш. Преди малко обаче какво се развика, нещо го раздразни на гърлото, взе да кашля и накрая повърна от зор. Че като ревна, аууу, много се вкисна Whistling Има някаква Т, но не много, не дава да му я измеря, а и аз на пипане я усещам, че е под 38, той играе, има настроение. Има афти на сливиците и фаринкса само. Ще му дам един нурофен преди да легне, да го държи и през нощта.

# 522
Няма ли някакво мазило за тези мехури в гърлото...което да облекчава болката. От рода на грануфорина...измъчих се само като те четох Tired или някакво пръскало....ууу, пусти болести...
Ще мине и това, Месечинке, но сега ви е много зор...

# 523
В хладилника имам Анафтин-за възпалено гърло, афти и прочие.
Около 12 лв. е.
Месечинке, можеш да го пробваш, поне малко да го облекчи.

# 524
  • На брега на реката
Тантум верде, ще го облекчи, обещавам ти!
Аш, къмпинг Юг.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт