Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 391
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ние в последно време избираме местенца, в които целенасочено следим да няма анимация. Сега имаме огромна поляна и децата играят футбол, а вчера се запознаха с други деца и играха на жмичка. Ако ви харесва анимация, може да пробвате и Слънчев ден в Константин и Елена. Има и мниго приятна уличка за разходка. Ходихме и в Св. Тома, но нещо плажът тогава ми се стори много мръсен  Peace

Между другото хотелчета от семеен тип има и в Черноморец. Ние веднъж ходихме през booking и самото градче ми се стори симпатично, като изключим незавършените къщи и малко западналия вид на някои от тях. Peace

# 556
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Уми,как е Габи?
Тото,ние също гледаме да е чисто най-напред.А по плажа доста ядем и досега проблеми не сме имали.В БГ сме ходили на Поморие и Приморско и ми хареса и на двете места.
Аз от утре до края на седмицата за сега го пускам моя на една частна ДГ,че в нас няма кой да го гледа и ще видим как ще изкара.Надявам се да не се разболее само още на 1 ден.

# 557
Мекечинке, оздравяхте ли?

# 558
  • Варна
Ами на оздравяване е, пу-пу Praynig От понеделник вечер не е вдигал Т, гърлото се оправя, почти не кашля. Дано не го тресне някое закъсняло усложнение, че на мои познати 2 деца уж се оправяха и пак наново се разболяха. Но засега е ОК. Само че аз хремясах леко и ми дращи гърлото Crazy Ама това да е проблемът.

# 559
Радвам се на добрите новини...браво на Борето Grinning
Е, ти си прихванала от него, нормално....пий сега от неговите илачи Mr. Green

Аз след морето дето настинахме дваминцата, моя милост още си влачи кашличко...трета седмица днес почвам, подбухвам, уж е към края си....докато малкия за два дена мина през него вирусляка и няма помен от подкашляне...ама то тъй...младото си е младо Naughty

# 560
  • София
Месечинке, стиснати палци да няма усложнения.

Тет, старче, да се оправяш и ти  Laughing !

# 561
  • Пловдив/София
Я кажете какво се правеше при продължителна хрема? От миналия понеделник, т.е. вече 9 дена детето е с постоянни сополи. Първо прозрачни, сега някои са жълто-зелени и има корички засъхнало по носа. Но повечето пак са бистри/бели. Няма други симптоми- кашляше малко, но явно го давеха сополите, сега изобщо не кашля, весел си е. Промивам само с физ.разтвор, може би е време за по-силни капки- трябва ли да ходим на лекар, или да взема Макситрол например? На 2г е детето и май му избиват и кътници, че се буди с плач няколко нощи, а беше престанал. Има ли повод за притеснение и нормално ли е да продължава над седмица?

# 562
Щом след седмица със сополи няма други усложнения, аз освен ФР друго не бих ползвала. Ако искаш бързо спиране - ксилометазолин, но пак казвам, радвай се, че са само сополи и нищо не ги прави  Wink

# 563
  • Варна
Съгласна съм.
Тет,
оправяй се Hug

# 564
Подкрепям мнението на Рали. Моето 2год. също си мъкне сополите вече 10на дни. Пикът беше миналия петък. Течаха постоянно едни зелени гадости. Направо не смогвах да го избърша. За 2 дни драстично намаляха без нищо да слагам. Сега е на гости при баба си и според нея вече се оправя. Почти няма сополи  Wink

# 565
  • Пловдив/София
Супер, мерси много. Спеситхте ми едно ходене до лекарката, а така или иначе другата седмица ще се ходи за документи- ако не е минало дотогава...

Аз от сополи не се притеснявам принципно, ама много дълго и цветно стана този път положението Simple Smile)) и то в разгара на лятото- интересното е, че последните 2 месеца боледува доста, а от януари до юни не беше имал нищо. Сега тръгва и на ясла и ще видим какво ще е...

# 566
  • На брега на реката
Последната хрема откара 2 седмици. Първо чистех с помпата и пръсках с еуфорбиум. Накрая ми писна и само забърсвах изтеклото. Сама отшумя.

# 567
Пипи, аз не бих давала повече от фр. но ако държиш да вземеш някакви мерки, може да пробваш нещо хомеопатично - капките грип-стоп или пък да даваш таблетки цинабсин.
Тете, дръж се, не се давай на кашличко, какво се е влюбил в теб, не знае ли, че си заета  Mr. Green
Месечинке, супер, че е по-добре, браво! дано закрепиш положението, че в жегите е гадно да се боледува.

# 568
  • shumen
Пипи,според мен няма нужда от друго.
Тете,оправяй се скоро.
Месечинке,радвам се,че е по добре Борко.
Моя днеска му харесало на частната и иска пак там.За сега ще ходи няколко дни и другата седмица,а за после ще видим.
И да Ви почерпя кои с каквото иска,че днеска пораснах.Пожелавам си да сме живи и здрави всички и Дени много да ме радва.

# 569
  • София
Честито, Дани! Бъди жива, здрава и щастлива  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт