Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 401
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Дани , честит рожден ден !  bouquet

Бързо оздравяване на всички болни.
Ние живот и здраве в неделя на море , а за Велковски запазих час за 17-ти  Hug

# 571
Честит рожден ден и от мен ! bouquet  bouquet bouquet

Болните дечица бързо да оздравяват. Вчера се чух със свекърва ми. Детето ми има още сополи,зелени гадни. Говорих и с педи и ако не изчезнат до неделя ( ще станат 2 седмици) ще капем Цилоксан.

# 572
Дани, честит рожден ден! жива, здрава и много обичана от твоя малчуган да си!  bouquet

# 573
Дани, бъди здрава и щастлива и един нов мъж ти пожелавам  Hug

# 574
Дани,  newsm38 nbirthday newsm67 Gift bigdance2
Всичко на-най от нас  bouquet
Моето тази седмица е на градина, умувам кога да го спра за 10 дни за да ходим на барокамера.

# 575
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Даниии,ЧРД и от мен!!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 576
  • гр.Пловдив
Цитат
Иначе, признавам - комбинацията слънце и игра във водата им действа добре на хъркащите носове. Освен това, оправиха апетита малко.

Ох и аз надявам на това-особено ми е болна тема този апетит и храненето ooooh!

# 577
Като заговорихте за апетита ,гледам Саностол не става за деца под 3 годинки  newsm78
Някой има ли идея какво може да се дава ?

# 578
Дани, чрд и от мен! Да сте здрави ти и детето, много щастие и успех на новата работа!

# 579
Лисе, Габче не е ли по-голяма?  Simple Smile иначе има два вида саностол - един за деца и един за тийнейджъри, различават се по картинките. детският го дават над 3 г., но на нас са го изписвали на 2.5 г., по-малка доза. може да се допиташ до педиатър за дозировката.

# 580
Имате ли впечатления от д-р Бъчварова, алерголог в Александровска. Записах час за нея, но се чудя дали да не го сменя с Мустаков.

# 581
  • shumen
Благодаря,момичета за пожеланията.Да Ви се връщат и на Вас.
Лисе,аз имам позната,която е давала на детето си Саностол каза от 2 годинки някъде.

# 582
Силве , за едно познато детенце питам.
Габито е голяма ,да  Hug

Дани , ще им кажа да питат педиатъра си да им предложи варианти.

# 583
 Дани , с малко закъснение... Честит рожден ден да си жива и здрава ти и малкият сладур ! bouquet

Ние сме съвсем добре вече последните два дни, вечее си бесней  Laughing Дойдоха му силите. Но беше доста тегаво дее... Tired Той такъв бяс по принцип а така да ми се просне на легло с дни.. простоо е плашештоо.
Всяко лято на морето си лепваме по нещо .. и тази година не е изключение за  жалост.

Остават проблемите със зъбите.. лекуваме отново единият от 4 те уж излекувани пулпити... Имаше болки в единият от тях още преди морето и то  деня преди да тръгнем разбира се за да ни е кофти...водих на зъболекар уж нищо.. добре, но през нощта се повтори болката, но ние спокойни все пак на зъболекарката му го  водихме предния ден, и  заминахме, и там първият  ден пак го боля и му се появи надуто като топче над зъба белезникаво такова. Помислихме, че е абцес защото болките бяха силни и точно се ядосвахме, че тр да се връщаме и болките спряха и топчето изчезна и се чудихме какво  е било, но се успокоихме все пак. До преди 2-3 дни когато все още го мъчеше вируса с повръщането, се разписка още по жестоко от болки в зъбчето горкия,и пак имаше това подуто топче над зъба ( същият ) ...та ходихме по спешност вторника сутринта пуканха го подутото, отвориха  зъба, подутото се прибра - то си изтече там нещо...и вчера ходихме пак и му сложиха лекарство.А предната нощ пак се   беше подуло над зъбчето .  И най мн ме ядоса вчера това чее зададох въпросана лекарката от какво се получава това самият зъб -пулпит ли се е влошил или какво става... и тя неми даде ясен отовор.. претисни се и зе да  си изтърва инструментите и нещата... Thinking Дано го оправи че май ще се сменямее.. нещоо  не е както трябва сякаш

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 10:28 от Lightning

# 584
Лайт, на мен точно така ми набира над зъба няколко пъти, става като пъпка, зачервява се и набира гной, боли си доста. След калпаво направена пломба на това място имам някакъв венечен джоб, който задържа храна и се възпалява. Вече 4 пъти ходя да ми го цепят и няма, и няма оправия. Четох из нета, че е нещо като абцес.. понякога самО се разкарва и спада, друг път-не.
Намери друг детски зъболекар, за да ти обясни какво точно е при детето, за да може да се лекува адекватно.. При мен например не е от зъба, той си е здрав, а от венеца са проблемите...

Като те чета, много ми прилича на моя пролем...зъб чак не са ви отваряли си мисля, просто са резнали венеца да се дренира течността/гнойта...така си мисля де.

Общи условия

Активация на акаунт