Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 390
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Дъждец, благодаря! Може да взема и да я пробваме.
Болничките бързо да оздравяват!
Аз се опитвам да намеря чисто и тихо местенце на БГ Черноморие за лятната ни почивка. От години не сме прекарвали отпуските си по родните морски земи и от сега ме тресе какво да търся и какво да очаквам на място и най-важното да е чисто, че изпитвам ужас от всякакви чревни и летни вируси.
Става въпрос за края на август-началото на септемрви.

# 541
Тото, ние с мм сме почитатели на синеморец. последните години с детето сме там по месец. има добри условия за нощуване и хапване, но ако търсиш нещо луксозно тип “спа“ и анимация за децата, няма.  Peace иначе също сме доволни от “оазис“ (лозенец) и “св. тома“ (аркутино), и двата комплекса са подходящи за деца, има доста занимавки за тях.

# 542
Силве, хич не държа на лукс и допълнителни забавление, даже предпочитам разни семейни хотели пред големите комплекси. Искам само да е чисто и тихо. Да не е пренаселено. За Синеморец чета, че много стършели имало.

# 543
не съм забелязала. за тази година ли става въпрос? иначе стършел там видях за пръв път миналата година. тъкмо пристигнахме вечерта и един погна мм по плажа, но той се парфюмира като за световно, а и е алергичен (после се сетих, че съм забравила урбазона). търча по прибойната и накрая се видя принуден да влети в морето с дрехите. ние с детето пресиняхме от смях.

# 544
Ох бе....представих си го Joy Joy

# 545
  • На брега на реката
На плажа Велека в Синеморец бяхме, стършели нямаше. Аз бих препоръчала хотел Морско конче в къмпинг юг. Хубав, чист, с детска анимация, място за игра, непосредствено на плажа. Не знам обаче дали ще има last minute.

# 546
Да ви кажа право, на децата им е все едно къде ще сте...море само да има, това им трябва, на това се радват... Peace

# 547
Тете, и аз мисля, че им е все едно къде са. може би като тийнове вече им прави впечатление, но иначе да има сладолед, пясък и вълни и са пей сърце.  Simple Smile на моята ѝ се струва много престижно да се ходи на палатка (щото аз не обичам и съответно не ходим), с такава завист гледа, когато някой разказва за къмпингуване.  Laughing

# 548
И моята е така за морето. Даже последно коментира, че не ме разбирала. За нея било важно да има вода и пясък и хич не й пукало дали е топло, студено, 14ч на обяд, мръсно, претъпкано и т.н. Цитираше моите коментари от преди това  Mr. Green
Мен много ми се ходи на палатка за ден-два, но все не можем да се организираме.

# 549
Да ви кажа право, на децата им е все едно къде ще сте...море само да има, това им трябва, на това се радват... Peace
Ох, не е съвсем така - моята си държи на анимацията и тъй като предпочитаме да си ходим сами и друго дете няма за компания, резервираме AI заради детските забавления основно, иначе сме на загуба, че нито ядем, нито пием толкова, ама карай...

# 550
Така е, милите душици...дай им вода да се плискат...нашето студио, където бяхме в Поморие -нищо особено, най-обикновено и нелуксозно, но удобно, детето го изкара пълен лукс и палат, направен от злато...по неговите думи  hahaha Така че моя съвет е гледайте да сте близо до морето, нарамвайте пояса и не му мислете толкова grinning039

Рали, незнам....моят като не знае дори какво е това анимация Mr. Green И кога я правите тая анимация....ние до обяд сме на плажа, после спим, после се почват сладолед-царевица-сладолед....и то станало време за сън Sunglasses

# 551
Тет, така е, тъй като няколко пъти ходим и тя знае какво е. Вечер основно на дискотеката ходим, включва се и в игри разни, на плажа оцветяват и рисуват, ей такива неща. На мен не ми е проблем толкова, защото така или иначе не готвя на почивка и така не се налага да експериментираме всеки път с различно заведение. Точно до плажа е, само дето плажа не го бива, ама ще ходим на малко по-далечен и по-хубав.
Приятна почивка на всички, на които им предстои  Hug

# 552
Ау, как така рисуват на плажа бре...кога се къпи това дете в морето. В ДГ да рисуват колкото си щат, на морето-в морето, това е моята философия. Naughty

# 553
Прави сте, момичета, на децата им дай пясък и море... Аз за това казвам, че не търсим лукс, аз най-държа да е чисто - и мястото за спане, и плажът, а ММ държи освен това и да е тихо. Само здрави да сме до тогава и да се върнем здрави - другото, каквото такова, няма да му се втелясвам. Но наистина съм ужасно объркана на къде да се насочим и тъй като аз настоях тази година да сме в БГ на море, ММ каза да избирам и да гледам, каквото реша, та за това малко се вманиачих сега да чета и търся.
Благодаря на всички за споделеното!

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 16:09 от Анонимен

# 554
Ами, Тет, имаме време за всичко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт