С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 942
  • 793
  •   1
Отговори
# 540
Аууу, тука била веселбата Wink ГолЕм бъзик си спретнала Веронка  Joy

# 541
Качвай ги тия тримата в колата и ги остави насред гората да им дойде акъла.
Скрит текст:
Това го гледах тая седмица в една индийска сапунка. Снахата искаше да се разведе, ама свекървата й даде урок. И ти така. Дай им урок.  Joy
Майтапа настрана, ако тва е истина, дето го пишеш тия са някакви топ идиоти. Според мен такива дърти ергенчовци, ако са искали да имат семейство, досега щяха вече да имат, а не да седят до... на майка си задника.  Joy

# 542
  • Оптимист по принуда
Чак ми е леко извратено. Добре, че е пързул.
 Джони, хареса ми идеята ти  Grinning.

# 543
  • Пловдив
pospalancho, благодаря ти, че ми напомни нещо, което бях забравила. Преди време ми спомена, че след години, когато имаме дете, аз мога да си тръгна, но детето щяло да остане при него. Точните му думи бяха : Ти ако искаш си тръгвай, но ми остави детето.  Shocked
Стига се навива, и моя мъж си иска децата и винаги ще ги иска, това си е до човек. Защо смяташ, че жените имат монопол над децата си?

# 544
  • София
Детето е създадено от двамата родители и  трябва да бъде гледано от двамата. И да ми казва Ти си тръгвай, детето остава при мен, е повече от абсурдно. Дори си мисля, че зора му е просто да има дете. Не му пука дали ще има жена до себе си.

Проблема ми е реален. Не съм го измислила. Ако беше измислица, никога нямаше да намеся заболяване. А и нямам толкова богата фантазия, че да измисля такава история. Simple Smile

# 545
  • Пловдив
Аз смятам, че ако по някаква причина се разделя с мъжа си (спокойно, нищо подобно няма, говоря теоретично) е добре децата да живеят две седмици при мен, две седмици при него. Или месец за месец. Не си представям да съм сама отговорна за тях 24/7, да съм все лошото ченге, което се кара за оценки, поведение и уроци, а бащата да получава уикенди и ваканции и винаги да е добрия, защото не му се налага да възпитава.

Знам, че има много жени, които няма да се съгласят с мен. Това е мое мнение, за мен, моите деца и баща им. И то теоретично.

# 546
Детето ли ти е проблем?Дето не е заченато още?
Все си казвам да не се хващам  на въдицата на съчувствието.Проблем единствен сме си самите ние.
В началото каза,че  свекърите не те  приемат заради заболяване,иначе  те посрещнали като нормални хора.И още не живеете заедно,гаджета ,почти  си се пренесла при гадже.Сега стигна да те пъдят без детето ти.
Аз не съм сигурна дали въобще сте заедно или е  само в главата ти съжителството.

# 547
  • София
Не не не!!! Просто някой по-горе спомена за детето и се сетих каква реплика ми изтърси преди време. Не се е стигнало до дете, а и се надявам да не се стигне скоро.

Не съм казала, че живеем заедно. Тръгнала съм малко по малко да се пренасям при него. Но все още като цяло живея в моя апартамент.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 11:19 от Veronika*

# 548
  • София
И след всичко написано, все още ли смяташ да продължаваш с него?

# 549
  • Бургас
Детето е създадено от двамата родители и  трябва да бъде гледано от двамата. И да ми казва Ти си тръгвай, детето остава при мен, е повече от абсурдно. Дори си мисля, че зора му е просто да има дете. Не му пука дали ще има жена до себе си.
Такъв егоцентрик като твоя 40 годишен мамин Убавец, боб ще хвърля за детето си. От такива мъже не става бащи. Ще ти говори , че ще ти вземе детето само, за да те заплашва и да те тормози, а не защото наистина смята да си развали рахата като гледа дете. В най-добрия случай , като си взима детето в уговорения ден, ще го кара при майка си тя да го гледа и контакта му с него ще е за няколко минути докато го вози до дома й.
П.П. То пък има си хас да тръгнеш да раждаш дете на такъв мухльо. Ти като си наивна и държиш да си скапваш живота, поне не причинявай същото и на детето си. Имам познати, женени за такива красавци като твоя. Направиха живота си, барабар с този на децата си, ад. Честно казано не ми е жал за тях , жал ми е за децата им, защото имат патки за майки.

А сега тръгни малко по малко да се изнасяш от него!

# 550
  • Пловдив
А, да добавя - аз подобен мъж няма да търпя дълго. Обяснявам в прав текст от какво съм недоволна, давам идеи и насоки какво очаквам като реакция в рамките на разумното - примерно ходя на гости на майка му веднъж месечно, той си ходи при нея ... два пъти седмично за по няколко часа. Ако не му е изгодно - прав му път.

# 551
Нещо не ми се връзват идеите на Мунчо и Мама.
Хем заради заболяването да те зареже, хем дете да му родиш и да го оставиш.
Обикновено такива хорица ги е страх от диагнозата и не вярват, че не е наследствено.

# 552
Абсолютно вярвам, че е възможно Вероника да е попаднала сред такива хора.
Познавам жена, която не миряса, докато не разведе дъщеря си.
Синът й не е обвързан дори, защото мама не одобрява снахите. Изобщо подозирам, че като чуе думата "снаха" и се кръсти, плюе си в пазвата три пъти и се търка с чесън до умопомрачение.
Ходи всяка седмица да му чисти апартамента и да му носи храна. Тя особено се гордее с този факт  hahaha
И рови навсякъде из апартамента- а се е усъмнила, че е имало някоя жена там, се води разговор с особен тон. И онзи слуша и изпълнява. Пък не е малък!
Зимата си го прибира при нея, за да не се харчело излишно за отопляване на два апартамента. Познайте дали зимата синът й се вижда с някоя приятелка. Обикновено гледа на есен да им бие шута, че да му е спокойно зимата и да не се нервира излишно мама.
И дъщеря й и тя така. То затова се разведе, защото според маминка зетя не изкарваше достатъчно пари, за да може дъщеря й да не работи.
Бившия й зет направи кариера след като се разведе и тъщата сега газ пикае направо.

Всякакви вещици има, така че хич не съм учудена.
Ама Вероника да си наляга парцалите и да му бие шута на този маминия, че голямо тегло ще тегли.

# 553
Не не не!!! Просто някой по-горе спомена за детето и се сетих каква реплика и изтърси преди време. Не се е стигнало до дете, а и се надявам да не се стигне скоро.

Не съм казала, че живеем заедно. Тръгнала съм малко по малко да се пренасям при него. Но все още като цяло живея в моя апартамент.
Мов съвет е да забавиш пренасянето.Не знам защо си се вкопчила толкова в този човек.От това което пишеш виждам че хем ти е обидно и не си съгласна със ставащото хем си готова да оправдаеш и него и майка му.
Как изобщо се съгласяваш да живееш с мъж който иска да мъкне и майка си с вас на екскурзия вместо да предпочете да сте си двамата.
А и апартамента дето ще живеете както писах явно е на сестра му.
Интересно ми е тя на колко години е , къде живее и дали е омъжена.

# 554
  • София
Какво ли би си причинила Вероника след 1-2 деца, ако търпи подобно отношение още ПРЕДИ съжителството да е налице?
Обиди, принуди, тежки думи, съобразяване предимно (и само) с мнението на мама, свободно време, прекарвано изключително със "семейството"... И всички тези "екстри", сервирани в началото... Якоооооо Sad
Вероника, нямаш ли елементарно чувство за самосъхранение и себеуважение? Очевидно, няма да си от онези хитруши, които ще извлекат ползи от подобно съжителство. Твърде уязвима и нерешителна си.

пп- между другото- тъпчат те, защото ТИ позволяваш. Заеми по- рязка позиция и отстоявай себе си, пък да става каквото ще

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 11:54 от molive

Общи условия

Активация на акаунт