С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 941
  • 793
  •   1
Отговори
# 765
Добре! Хайде! Отивам тогава да си живея еснафски и да се изразявам така! Вие пък си търсете нова потребителка, с която да се заяждате! Не съм аз тази, която виси по цял ден във форума и коментира на всеки коментар, понеже няма какво да прави! Адиос!

# 766
Ние не си търсим, вие се предлагате.

# 767
  • София
Има и баби, които имат зор да гледат внуче и по всякакъв начин целят да изместят майката и да наложат своя модел на гледане и на възпитание въобще.
това им желание аз си обяснявам с пропуснатите моменти със своите деца, които обикновено са гледани от свекърва им и според нейните правила

Това се отнася за моята свекърва. Нейната свекърва е постъпвала така с нея и у нея има една дълбока неудовлетвореност като майка, че е била изместена. Тя се опита да наложи същия модел, но не й се получиха нещата.
Аз обаче се противопоставих на това и съответно съм лошата снаха.
Затова си родих три деца. Прала съм планини от наакани пелени /в средата на деветдесетте памперсите бяха лукс/, после съм сменила стотици памперси, била съм повръщана опикавана и оаквана многократно. Отвисяла съм по детските площадки повече отколкото съм седяла в офис. Страдала съм от недоспиване с месеци. Люляла съм на ръце. Бутала съм количка около 6 години. Изпрала съм хиляди петна, Хиляди пъти съм гушкана и милвана. Взела съм си всичко от майчинството. Аз съм една реализирана майка. Ред е на снахите.
Е, то пак може да има недоволни - Тая пък един памперс не смени Mr. Green Ама не ми пука! Поотраснали внучета ще гледам с кеф. Много обичам да си говоря с малки деца. За бебетата да не ме търсят. В нашата фамилия тази "традиция" бабите да се тикат да бъдат майки на внуците я приключих Peace

# 768
Ние не си търсим, вие се предлагате.
И вие като много духовно богати личности от голямото село веднага се захващате! Айде моля ти се!  Stop

# 769
Мацки, айде мир и любов! Леля Уищмастърова черпи виртуално, че днес става на 45. Ужассс! Подсмрък!

# 770

Честито! Още млада и вече мъдра!
Да си щастлива!

# 771
!Yellow , и аз от опит го написах моя пост Confused

Смея да кажа, че и аз съм си взела моето от майчинството/с едно дете все още сравнително малко, обаче/. Та след време не бих се месила и не бих се бутала да гледам бебе/та. Ако имат нужда от мен, не бих отказала

# 772
  • София
Мацки, айде мир и любов! Леля Уищмастърова черпи виртуално, че днес става на 45. Ужассс! Подсмрък!

Честита да си!
Да се радваш на здраве и много любов! bouquet

# 773
  • Бургас
Никаква прилика не виждам между Мушморанката и Зои...и по-добре. Какво го захапахте момичето сега. Споделило е какво е видяла. Всички споделяме за разни близки и познати. Какво месене е това в чуждия живот?

Уиш, жива и здрава и мноооого обичана  Hug

# 774
Скрит текст:
!Yellow , и аз от опит го написах моя пост Confused

Смея да кажа, че и аз съм си взела моето от майчинството/с едно дете все още сравнително малко, обаче/. Та след време не бих се месила и не бих се бутала да гледам бебе/та.
Ако имат нужда от мен, не бих отказала
И аз съм така! Когато ми се обадят или питат не отказвам.  Понякога се дразня, че всеки си има планове и моите се объркват, но намирам начин. Казала съм няколко пъти, че е редно не от сега за след малко, а поне няколко часа или ден по рано, та да се организирам с моите неща. Иначе проблем няма. Не се надцаквам с никой.

# 775
  • Варна
Оооо, Уиш, да си много здрава. Да гледаш много внуци без да те разнасят по форумите... Wink

Мен пък как тъй не ме тресна тая треска да не искам да оставям детето и за секунда. Искам и още как. Раздавам я на всеки, който поиска да я разхожда и гледа. Ама пусто рядко я искат хората...  Laughing
Особено сега като вади зъб, баба й през пет минути пита не е ли вече време да яде и да спи и поглежда часовника... Wink

Количката и моята свекърва веднъж ми я дърпа от ръцете. Срещнахме се на улицата, прибирайки се към къщи. Като задърпа тая жена, като заизбутва. Сигурна съм, че въобще не се усети какво прави. Стана ми смешно и пуснах количката. Както вече казах, не ме затресе мен тая треска. И свеки бута доволна право към пейката, дето седят бабите от блока...  lalalala

# 776
Благодаря, момичета!

Кали, какви внуци ще гледам аз? Синът ми трябва да почне да прави деца на 40, ако иска да ги гледам. Едва тогава ще се пенсионирам, ако не вдигнат възрастта още. Никакви внуци не искам да отглеждам. Вече 23 години деца гледам. Това е повече от половината ми живот. ooooh! А малката гадина даже още тийнейджърка не е станала. Ще им викам за по пет минути "Ох, на баба бонбончето! Цунки-мунки!" и ще паля метлата с 200.

# 777
  • Варна
Благодаря, момичета!

Кали, какви внуци ще гледам аз? Синът ми трябва да почне да прави деца на 40...
Ми що не. Ей на, моя нали е на 40... Ама пусто бабите пък стари и не могат вече... Wink

# 778
И аз съм давала детето на бабите , сега и дъщерята го дава.
Хем тя да си почине и да разпусне малко , хем ние да му се порадваме.Ето и сега той спи , аз лежа до него и цъкам из форума , а майка му и баща му са на пикник с приятели.
Винаги ми е било непонятно това да не искаш да дадеш детето на бабата.Е има и баби които така са си постлали разбира се.

# 779
Ми що не. Ей на, моя нали е на 40... Ама пусто бабите пък стари и не могат вече... Wink
Всъщност, май така ще стане. Той все повтаря, че като гледа сестра си, преди 40 бебета няма да прави, че поне дотогава да си поживее. Ама в последно време като се заизживява като по-кифла от кифлите магарицата и той само просъсква:"А, не! Никакви деца като го гледам малкия ретард!"

Общи условия

Активация на акаунт